Условия за Регистрация

На сайта е забранено:

Член 1: Обиди, провокативни и шовинистки теми, пропаганда на расова, национална и религиозна вражда, остри политически коментари, публикуване на материали забранени от законодателството на Република България;

Член 2: Публикуване на безмислени коментари (флуд):
- съставени само от „усмивки”;
- коментари в стил: '+1', 'ха ха ха', 'умрех от смях', 'муахааа', и всякакви други кратки и безмислени фрази;
- добавяне в коментарите на безмислени картинки, видео и анимации;
- използване само на големи букви (caps-lock);
- безмислено цитиране (оверквотинг);
- използване на „маймуница”. На сайта се пише само на кирилица, изключение от правилото е теми и коментари където за разбиране на смисъла е необходимо използването на други азбучни системи и езици;
- грубо и негативно отношение към рекламата на сайта (писна ми от реклама, стига реклами и др. подбни...);

Също така публикуването на коментари не свързани с главното съобщение в темата (оффтоп), водене на лични диалози;

Член 3: Публикуването на материали без споменаване на автора или линк към източника.
Строго забранен плагиат (присвояване на чуждо авторско право).

Член 4: Създаване на съобщения с рекламна цел, публикуване на рекламни, частни линкове, пиар без предварителна договореност с Администрацията (СПАМ).

Член 5: Предателство на портала: саботаж, планиране на революции, призиви към потребителите за нарушаване на правилата, некоректни, оскърбителни исказвания за портала, съобщения и действия, насочени да снижат посещаемостта на сайта.

Член 6: Създаване на 'клонове' (мултирег), регистрирането на повече от един ник на сайта Мотиватори.

Член 7: Публикуването на депресивни, унили съобщения и теми, 'розови сополи', пропаганда на отчаяние и депресивни състояния.
Член 8: Публикуването на материали с воден знак (ватермарк, защитен надпис, име, линкове) на други български развлекателни сайтове.

Член 9: Превишаване на модераторските права, необосновано изтриване на теми и съобщения; необосновано ограничаване на правата на потребителите, обиди насочни към потребителите;

Член 10: Използването на език различен от български (македонски, китайский, други). Съобщения на чужд език без превод са разрешени само в случаи където езика е необходим за улавяне смисъла на съобщението.

Забележки:

При публикуването на собствени авторски материали, потребителя предава тяхното право за публикация на сайта Мотиватори безсрочно.
На сайта няма предварителна филтрация на публикуваните теми и съобщения. Веднага след като публикувате съобщение то се появява на сайта. Администрацията на сайта не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения и теми. Отговорност за съдържанието на публикуваните материали носи само техния автор!