Автор Тест на личността

12
Психологически тест.
Този тест помага на човек по-добре да разбере собственото си състояние в момента.

Искате ли да научите повече неща за себе си?

1) Изберете си една фигура. Тази, която най много Ви харесва.

14321-0

2) Прочетете резултатите в продължението:
Бжжж бжжжж бззз...

1-Фигурата с черепа

Тази фигура се смята за временна, преходна форма. Много често бива избирана от хора, които са недоволни от себе си и от своя живот и желаят да променят тази ситуация към по-добро.  «Там има всичко за щастлив живот, само мен ме няма там, но това означава, че аз ще бъда там» - това е девиза на тази група. Основни техни качества са любопитство, смелост и интерес към всичко ново. Те жадуват за промени със цялото си сърце и попиват нови знания като гъба. По принцип хората много рядко се задържат в такава фаза за дълго време – след като вземат решение за това какво трябва да се направи, те мутират в някоя от останалите четири фигури.

2-Фигурата с коня

Обикновено това са търпеливи и невероятно упорити хора. Да махнат с ръка след като започнат някаква работа и да кажат «Все едно нищо няма да се получи» - не е техния стил. Това са личности, които методично се движат към поставената цел, стъпка по стъпка, по някакъв начин приличайки на машините, които полагат асфалт, и няма да спрат докато не я достигнат. Благодарение на тези качества от тях стават отлични професионалисти. Поговорката: „Войната си е война, а обедната почивка е по график” най-вероятно е измислена от тях. Когато чуят думи като «импровизация» или «експеримент» те започват да се мръщят и да недоволстват. От тяхна гледна точка те са успели в живота ако всичко върви по план. Тези любители на стабилността се стараят при поставена веднъж някаква цел да я следват цял живот. Те обожават да планират логически модели и схеми и ненавиждат изненадите, нововъведенията и всякакви промени, които внасят корекции в техните първоначални планове.

3-Фигурата с жената

Творчески, креативни и оригинални личности. Те отричат всички отъпкани пътеки, клишета и стереотипи, предпочитат да правят всичко по техен си начин, измисляйки нестандартни ходове и решения. В групата на тези хора много често попадат харизматични и обаятелни личности. Много лесно излизат извън себе си, а тяхното настроение се мени по-бързо от курсовете на валутите по време на търг на борсите. Прекрасни оратори, които са готови да споделят много техни идеи със всеки желаещ (понякога и с нежелаещ).

4-Фигурата с лупата

Зиме и лете, независимо от капризите на времето тези хора са облечени в жълтата тениска на лидера. Това са истински «Енерджайзери», само че за разлика от батерийките притежават качества като честолюбие и прагматизъм. Те са пресметливи и амбициозни, не само знаят какво искат, но и как да го постигнат. На работното си място умеят много лесно да убеждават ръководството в своята незаменимост. Често грешат мислейки си че има само две гледни точки – неправилна и тяхната собствена.Това са силни личности и опасни конкуренти, понякога изглеждат така сякаш по техните вени освен кръв струи и дух на съперничество.

5-Фигурата с дървото образуващо кръг

Като никой друг умеят да са съпричастни и да съчувстват, те с лекота могат да се поставят на мястото на друг човек, да се  «вживеят» в чуждите емоции и да ги разделят. Добри и отзивчиви, те могат да се чувстват щастливи само когато всичко е наред не само при тях, но и при техните близки и роднини. Предпочитат да избягват конфликти с обкръжаващите ги хора, да «изглаждат»  всички недоразумения. Понякога за тях спокойствието е по-важно от истината, в 99% от случаите те първи отстъпват при някакъв конфликт.
Бжжж бжжжж бззз...

Аз си харесах номер 3 :smile:
Когато отсечем и последното дърво, когато отровим и последната капка вода, ще разберем, че парите не стават за ядене!

Аз съм всичко от 1 до 5, зависи от деня :rofl:

Аз си харесах картинка номер 2. Наистина в много голяма степен препокрива, моят характер  :upset:

Аз съм 2+3

Аз съм 2+3


Страдаш от раздвоение на личността?
Не съм гинеколог, но мога да погледна...

Аз съм 2+3


Страдаш от раздвоение на личността?

Това прави 5 /пет/. Просто си прочети характеристиката за номер 5 ... и готово  :biggrin:

Харесват ми такива тестчета. Планирате ли да има и други?  ::)

Планираме, планираме  8)
Бжжж бжжжж бззз...

Хихи,казвали са ми доста често,че ме бива в ораторстването,но изобщо не съм се замисляла дали човека отсреща е нежелаещ  :D  :D  :D

Номер 3  :up:
О,слабост - твоето име е жена!

Аз съм 1 с тенденция към 5. :D
Чиста петица съм си, ама нали 1 е преходна фигура и сега съм в такава фаза. :P
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.