Автор Как да влюбим в себе си момиче?

14
16734-0

Аз не съм магьосник или вълшебник, но мога да давам съвети. Така, че сядайте си на дупетата и слушайте.

1. Покажете и своите положителни качества.

Ако това не е любов от пръв поглед, то любовта може да дойде заради това, че човек привлича със своите качества. Да, практически, като храната в магазина. Любовта често се развива постепенно, така че Вашата задача се състои в това, да покажете на момичето, че сте достойни да бъдете до нея...

- Чувство за хумор. За никого не е тайна, че момичетата обичат момчета, които могат да се шегуват или да бъдат смешни. Разказвай майтапи на приятелите си, за да сте уверени кой майтап наистина е смешен, а кой – не. Когато сте само двамата с момичето, казаната в точния момент шега помага да се отпуснете.

Помнете: даже и да нямате чувство за хумор, Вие просто трябва да обичате да се смеете. Не познавам нито едно момиче, което би искало да има до себе си мъж, който е постоянно сериозен.

- Бъдете игрив. Игривостта действа притегателно както на мъже, така и на жени. Как? Например, момичето седи и нещо чете, а Вие я хванете за ръка и просто изпейте, някоя глупава песен, бъдете смешни и игриви джентълмени… И най-важното е да умеете да се смеете над себе си.

- Бъдете уверени. За да бъдете наистина привлекателни, Вие трябва да си вярвате, че я заслужавате. Момичетата имат нужда до тях да стои достоен кавалер, не трябва да искате от нея да Ви съжалява, проклинайки себе си. Запомнете: ТИ СИ МЪЖ!!! Добре, добре, сълзите по време на някой любовен филм а-ла „Титаник” са разрешени ;)

Така че бъдете уверени, но не самоуверени. Ах, да... И забравете за самохвалството, то е излишно…

2. На нищо не се надявай.

Любовта не е брилянт, който се ражда под голямо налягане. Бъдете последователни и търпеливи.

- Научете се да не очаквате нищо от момичето. Така по-малко ще се разочаровате. Даже ако успеете и тя се влюби във Вас, то за Вас това трябва да бъде приятна изненада.

- Помнете, в морето има много риби. Ако с това момиче не се получи, има и други. Съвети и правила има, но живота диктува своите правила.

3. Разбери какво обича.

Правете това, което тя обича заедно. В такива моменти момичето се чувства свободно и Вие получавате голям плюс в нейните очи, само поради това, че сте до нея в този момент. Ако тя обича да кара кънки, а Вие нито един път не сте се качвали, то ще Ви се наложи да се научите, а ако учител Ви бъде тя, това ще е най-добрия вариант.

- Но при това не изпадайте в еднообразие. Разнообразете нейното свободно време.

- Не забравяйте за ефекта на изненадата. Атракциони, стаи на страха, неочаквано посещение някъде…

- Ако след няколко срещи тя вече сама намеква да отидете някъде, значи сте на правилния път. Но не бързайте…

- И не забравяйте, че романтични чувства може и да не се появят, и Вие ще бъдете просто още един неин приятел.

4. Дайте и пространство.

Грешката на повечето момчета е че те се стараят да контролират всяка стъпка. При такива отношения чувствата се задушават. Покажете и че уважавате нейния живот и че не искате да заемете цялото и свободно време и лично пространство. Дайте и възможност да Ви обикне бидейки на разстояние от Вас. Любовта се ражда в главата, така че понякога просто трябва време за да се свари бульона от чувства.

- Когато и давате да диша свободно не изпадайте в другата крайност, в която Вие чакате тя да Ви звънне. Дайте и да разбере, че Вие сте заинтересовани от нея.

- Няма да е лошо да се договорите за ден, в който всяка седмица да се срещате и просто да пиете вечер кафе например.

- Дайте възможност на момичето да обмисли и подреди в съзнанието си Вашата среща. Не и звънете поне няколко часа. Срещата е голямо преживяване за всяко момиче и на нея и трябва време да подреди всичко в главата си.

5. Вгледайте се внимателно, може би Вие не забелязвате, че тя е вече влюбена във Вас.

Момичетата по цял свят искат да се влюбват, независимо от това какво говорят. Дайте на тази, която е до Вас тази възможност. Вгледайте се, може би Вие се опитвате да влюбите в себе си момиче, с което нямате бъдеще, а нейната приятелка през това време постоянно Ви подава сигнали, че сте и симпатичен.

- Момичетата имат нужда от любов и ако тя е влюбена, това веднага се забелязва.

- Понякога когато преставате да търсите любовта, тя неочаквано идва от само себе си. Вселената има свои правила на игра. Понякога в чувствата няма логика, но чувства все пак има…

- Бъдете инициативни. Много в днешно време се страхуват да търсят любовта извън кръга на своите приятели и приятелки, и това е голяма грешка.

- Не се страхувайте да се запознавате в интернет. Статистиката показва, че скоро половината от браковете ще са следствие от запознанство в интернет.

Така че не се отчайвайте, вярвайте в себе си, живейте, търсете и никога не се предавайте.
Бжжж бжжжж бззз...

Аз не съм магьосник или вълшебник, но мога да давам съвети. Така, че сядайте си на дупетата и слушайте.

Ще стане май по-добре с четене  :biggrin:

Много правилни съвети има в статията  :up:  :agree:
Кака, всичко знае...

Браво  :bravo:

записвам, записвам, записвам ...  :biggrin: