Автор 11 най-популярни фотомема в интернет

Хадоукенинг
Това е фотопостановка на мощна ударна вълна, буквално разпръскваща намиращите се редом хора във всички посоки. Фотомема е измислен от японски ученички в чест на популярен вид атака в много аниме и манга филми.

16769-0

Свободно гмуркане (Leisure dive)
Ново развлечение измислено от скучаещата младеж във Великобритания. Любителите на този вид забава с название leisure dive — "свободно гмуркане" само "увисват" над басейн с вода. По време на скок във вода ентусиаста е длъжен да заеме такава поза, все едно просто лежи на плажа опрял ръка на кръста. В същото време оператора трябва да улучи точно момента, в който да снима. А за да има достатъчно време за да се заеме необходимата поза се препоръчва да се скача от вишка или трамплин. Остроумно изглеждат снимките с дрехи, например с делови костюм. Такава снимка изисква доста ловкост както на изпълнителя, така и на фотографа. Защото ако кадъра е неудачен, не може веднага да се направи втори дубъл.

16771-0

Сигурно боли :)))

16775-0

Планкинг
Planking (от англ. Plank — дъска) е измислен от англичаните Хари Кларксън и Кристиян Лангдън през 1997 година. Днес планкинга е разпространен на световно ниво. Той става нещо средно между глупава шега и пърформанс-арт.

16776-0

Хорсменинг
Horsmaning (от англ. Horsman — ездач), за разлика от всички останали видове планкинг има  културно-историческо измерение: заражда се от една снимка направена през 1920-тях години. Историята гласи, че по тези времена също е било модерно така да се снима. Другото наименование на хорсменинга  е "Конникът без глава". Друго важно отличие спрямо останалите видове планкинг е необходимостта от двама човека за позата.

16780-0

Куидичинг
Фотомем кръстен в чест на измисления вид спорт от книгите и филмите за Хари Потър. Трябва да се снимате яхнал метла по време на скок.

16785-0

№49 последна снимка

16786-0

ей туй от нямане на работа какво ли не измислят!

Пълни глупости!

Много яко  :bravo:. Свбодното гмуркане ме изкефи най-много, както и "язденето" на метли.  :biggrin:

"Багетинга"  е много впечатляващ  :biggrin:

Екстремното гладене ми се вижда извънредно тъпо занимание  :cranky:

Аз гласувам за първата снимка  :D :idea: :wub:

(Attachment Link)

Тоя брадатко ме кефи най-много  :biggrin:
Кака, всичко знае...

Аз гласувам за първата снимка  :D :idea: :wub:

Цицинг?
Спрях тревата, сега с мен даже котката не разговаря.