Автор Как да се запознаеш с момиче и да и се харесаш?

7
Здравейте бъдещи, настоящи и нереализирани пикап майстори. По долу специално за вас направих превод на статия, която може да ви помогне по-добре да се представяте при запознанства с непознати момичета. И така:

2 снимки и малко текст (самото упътване) :old:

1744-0

Голяма част от мъжете постоянно ги тревожи въпроса как лесно да се запознават с непознати жени, така че веднага да се харесат и да завържат по нататъшни контакти.

Експертите по пикап твърдят, че е много важно да се научиш да флиртуваш, за да направиш добро първо впечатление, а вече след това всичко тръгва от само себе си.

Техните съвети за правилно запознанство с момиче са следните:

1. Флирта е първата стъпка при едно запознанство с момиче, за да покажете своите намерения и като цяло вашия характер, така че за начало принизете вашите очаквания до разумно ниво, определете цел , но не мислете за нея за да не се издадете.

Приближете се до момичето с цел единствено провеждане на непринуден разговор, това моментално ще увеличи вашите шансове. Говорете уверенно и непринудено, все едно че разговаряте с ваш познат или даже добър приятел. Постарайте се да не се вълнувате и да не мислите дали ще се получи нещо.

2. Спокойно се приближете към обекта и първо се представете, разбира се ако вече не се познавате, попитайте я как е, и какво би искала да прави.

1745-0

3. ПОстарайте се да задавате повече въпроси, от колкото да разказвате за себе си . Разберете с какво се занимава, какво и харесва, какво обича. Между другото направете комплимент, как е облечена или обърнете внимание на нейните украшения, аксесоари. Правете комплименти, но не се увличайте в това занимание за да не създадете грешно впечатление.

Ако тя ви задава въпроси, се постарайте да отговаряте чесно и не много критично по отношение на каквото и да било, за да не предизвикате отегчение или негативно чувство.

Старайте се да поддържате разговора интересен.

4. Задържайте визуален контакт, но без да я притискате с поглед, старайте се да бъдете усмихнат.

5. Обръщайте внимание на сигналите, които момичето отправя към вас. Ако тя започне да се усмихва, задържа или сближава дистанцията между вас, леко се допрете до нейната ръка или рамо.

Ако искаш да продължиш общуването с нея, поискай нейн телефонен номер или я покани на среща. При всички положения завърши разговора на положителна емоция, и след като видиш нейното одобрение и желание да се видите отново.

Здравейте бъдещи, настоящи и нереализирани пикап майстори. По долу специално за вас направих превод на статия, която може да ви помогне по-добре да се представяте при запознанства с непознати момичета. И така:

King. що за лафове вкарваш "пикап майстори". що не използваш хубавата българска дума "сваляч" или "гларус". "аман" от чуждици в нашият език. пиши на български зда те разберем, бе приятел :beer: . иначе сайтчето почва да става интересно. аз го зяпам от около две седмици. има наистина свежи истории, новини които не срещам другаде и страпотни колекции от "мацонки".  :sleepboobs:хайде успех и продължавайте с попътен вятър  :up:

Аз познавам един пикап майстор...освен пикапи прави и бусове :gigi:

Правете комплименти, но не се увличайте в това занимание за да не създадете грешно впечатление.

Много тънка граница  :upset: май трябва да се ходи на училище  :biggrin:

  • default avatar
  • Гост
 :agree: zdrasti koito izka da mi zvni 096095105

:agree: zdrasti koito izka da mi zvni 096095105

Сладур  :P защо не пробваш  на български. Може пък някой да ти отговори  :idea: :biggrin:

Lusi, той чужденка се надява да го разбере! КЪФ е тоя номер с 096, ве? :gigi:
Цяла седмица чакаме петък, цяла година чакаме лятото и цял живот чакаме да сме щастливи!
Обичай всички, доверявай се на малцина, не навреждай на никого.Всеки има право да прахоса живота си както реши!


096

Град Монтана : 096  :idea: bg.guide-bulgaria.com/...

Но явно някое от най-новите предградия. След кода "096" цифричката е... 0 /нула/  :blink:  :gigi:

Въх! Да взема да си сложа диоптърите и да си метна новия бастун, че да му спретна една среща на момчето, а? :idea: :rofl:
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.