Автор Скъпа, познай какъв ти е подаръка

10
А Вие ще познаете ли? Изглежда тривиално, но.... вижте продължението, 2 картинки:

17425-0

Тук само е важно да не се обиди преди да отвори подаръка.

17426-0

Идеята е с известна - неизвестна??? Дали, няма вече да съм му стоварила тигана на главата, преди да е упял да подскаже нещо...  :biggrin:

Идеята е с известна - неизвестна??? Дали, няма вече да съм му стоварила тигана на главата, преди да е упял да подскаже нещо...  :biggrin:

Именно!  :D
Не съм гинеколог, но мога да погледна...

Този пък е още по-оригинален :smile: Хем ще се изненадам приятно, хем ще се посмея от сърце....

Я си помислете, ама хубаво си помислете дали все пак не ви се е случвало в миналото да подарите за повод тиган(празен) на жена, майка, сестра, приятелка.....ама бъдете честни, моля ви.
Когато отсечем и последното дърво, когато отровим и последната капка вода, ще разберем, че парите не стават за ядене!

Този пък е още по-оригинален :smile: Хем ще се изненадам приятно, хем ще се посмея от сърце....

Я си помислете, ама хубаво си помислете дали все пак не ви се е случвало в миналото да подарите за повод тиган(празен) на жена, майка, сестра, приятелка.....ама бъдете честни, моля ви.

Да така е, но на времето нямаше мобилни телефони  :biggrin:

И какво му е толкова лошото,подаръкът да е тиган?Става ми смешно(и гадно),като гледам разни кифли, с каква гордост и патос обясняват,че не могат да готвят!
Таралежът е птица упорита...не го ли ритнеш, не излита!