Автор Тест: способни ли сте да убиете човек?

11
17887-0

Този тест е разработен от американски психолози съвместно с учени за откриване на бизнесмени, способни на убийство с цел елиминиране на конкуренти. Създателите на теста твърдят, че неговата достоверност е в рамките на 90-95%. Теста е приложим и за хора, които не се занимават с бизнес.

Изберете си една от предложените по-горе седем картинки.

Резултатите са в продължението:

17888-0

1 – Вие сте достатъчно жесток, но при това и внимателен. Вашите постъпки винаги са ръководени от съвестта. Ако Ви се наложи да се отбранявате, Вие ще можете да убиете, за да се защитите. 

17889-0

2 – Вие сте безжалостен. Вас не Ви измъчва съвестта. Вие сте способни да направите всичко за да реализирате своите желания. По-правилно ще е да се каже, че за Вас, Вашето лично и финансово благополучие е по-важно отколкото благополучието и здравето на другите хора. 
Вие сте способен на убийство. 

17890-0

3 – Във Вашия случай всичко е просто – Вие не сте способен на убийство. Освен може би по невнимание. 

17891-0

4 – Вие притежавате висок коефициент на интелигентност. Интелектуалното ниво на някои представители от Вашия тип може да достига 145 точки IQ, което е признат праг граничещ с гениалност (коефициента на интелигентност на Едмунд Кемпер (сериен убиец от САЩ) е равен на 150 точки, в момента той успешно сътрудничи с американската полиция при разкриване на престъпления). Вие можете да убиете човек, но само в състояние на афект. 

17892-0

5 – Вие не сте жесток. Вашето отношение към живота е основано на реда и хуманността. По принцип не сте способен да направите убийство. 

17893-0

6 –Вие можете да извършите престъпление за да получите удоволствие. Убийството може да стане способ удовлетворяващ Вашите нужди, Вие гледате на жертвата си като на обект, който може да Ви достави удоволствие. 

17894-0

7 – Материалната и лична изгода са основните мотиви, които биха Ви подтикнали на убийство. Основно Вашия тип се състои от жени, при това убиват те предимно с помощта на отрови или силно действащи препарати, които в големи количества предизвикват смърт. Обаче все пак в тази група попадат и мъже, които евентуално биха използвали и други методи на убийство.

Според мен е пълна глупост  :cranky:. Въобще не познаха  :dont:

Другите тестове бяха по-реални сякаш. Този малко измислен ми се вижда

И на мен ми звучи много преселин  :dont: - 90-95% достоверност  :upset:

Айде, айде. Теста си е супер верен, ама щото всички сте с високо IQ и се правите на ударени - убийци с убийци!  :gigi:

Що за откачен тест постнаха този път  :cranky:. Другите тестове са супер, но този  :mad:

Колеги!!! Кво става бе, нещо за нас дамите няма ли да пуснете  :dont: - убийци, мотори, полети до Марс... :upset: :smile:
Кака, всичко знае...

Има доза истина, но и според мен е малко пресилен  :idea:

Аз съм номер 4, внимавайте в картинката  :idea:

3
направо за нищо неставам  :rofl:

Олеле - 2 ....направо съм потресена от тъмната си неподозирана страна  :D
О,слабост - твоето име е жена!

Олеле - 2 ....направо съм потресена от тъмната си неподозирана страна  :D

Спокойно, шест е по-зле...  :smile:

Спокойно, шест е по-зле...  :smile:

:biggrin: Вярно - благодаря, Gogos, внесе леко успокоение в душата ми  :biggrin:
О,слабост - твоето име е жена!