Автор Демокрация

6
1871-0

Група български учени за 20 годишни изследвания са стигнали до извода че демокрацията е болест:

Демокрация (или СПИН - синдром на придобитата имитация на независимост) Вирусно, силно заразно инфекциозно-респираторно заболяване, пренасящо се от американски морски пехотинци, предаващо се по въздушно-десантен път. Практиката показва че особено уязвими към инфекции са страни с лоша екология( излишъци на пясък, нефт, газ и липса на патриотизъм). Вход на инфекцията в този случай са най-големите платформи за петрол в региона. Макар че в някои страни като Бг например имащи добра экология инфекцията използва за вход мозъка на хора с известни генетически отклонения(т.нар. лош материял). Съвременните учени различават няколко вида на причинителя на това заболяване. Но най-тежката форма е Американската демокрация ( Бушизъм ); Предполага се че първият човек, заразен с демокрацията, е протестантския проповедник Джими Картър. Неговия случай протича безсимптомно и с подобряване във фазата на инкубационния период, което помага да се избегне смъртта. Въпреки това, в 1980 с демокрация се заразява Роналд Рейгън, лош президент и още по-лош актьор. В резултат на това цели държави били обхванати от епидемия на демокрацията. До неотдавна основният преносител на демокрацията е бил Джордж Буш, който причини световна пандемия от демокрация. Например само в Ирак, смъртността в резултат на тази пандемия е 99,9%. По последни данни Джордж Буш е имал тесен контакт Барак Обама, което навежда учените над мисълта че и той също е заразен.
СИМПТОМИ НА ЗАБОЛЯВАНЕТО(не се отнася за преносителите):
Признаци, че в страната бушува епидемия на демокрацията в остра форма (може да има само някои симптоми, а може и всички наведнъж):

-Нефт, газ и др. ресурси започват да изчезват в неизвестно направление.
-Масово започва да се предвижва идеята за добив на шистов газ, в следствие на което экологията става още по-лоша и се налага внос на продукти, разбира се за долари.
-Унищожаване на фонда за семена и запасите от зърнени, бобови и т.н. култури.
-Унищожаване на всички производства в страната и засилване на вноса на всякакви боклуци.
-Масово започва да се предвижва идеята за отглеждане на ГМО, зърната за посев които обезателно се купуват за долари.
-Масова пропаганда че ГМО е безвредно и трябва да се яде вместо обикновенната храна(следствие: низка раждаемост,малформации, болести и зависимост от разпространителите на демокрация.
-Увеличаваща се корупция.
-Масовата концентрация на KFC и McDonalds по ъглите, площади, алеи, търговски центрове и по принцип навсякъде
-Голямо количество патрулни коли с ченгета дъвчещи понички и кафе
-Множество постове с американски войници;
-Програми по телевизията, в които президента на страната се здрависва с Барак Обама и го нарича брат, колега, или просто добър човек;
-Ежечасова поява на Кондолиза Райс или Уорлик в новините, където те изразяват удоволствие от процесите развиващи се в тази страна;
-Висящи навсякъде флагове на Сащ;
-Билбордове с търговска реклама по средата на пустинята; или просто пред НДК
-Спонтанно преименуване на улици в булевард;
-Продаващи се на всеки щанд Талмуд, порнографски списания, и книги с инструкции и правила "Как да направим евреите по-щастливи";
-Кръжящи в небето, американски Апачи;
-Тайно намигващи си брадати мъже с чалми, с колани боеприпаси и взривни вещества;
-На всяка крачка - хора, които говорят на английски лошо, но на собствения си език още по-лошо.
Конкретно за отделния човек симптомите са следните:
-прогресивна загуба на тегло, изтощение, перманентен глад, замътняване на съзнанието, което прехожда в зомбиране, импотенция, дезориентация, параноидален страх, депресия, повръщане(стомашен сок само, заради липсата на храна), и др.
Бг учените отбелязват и почти магическите симптоми при заразените с демокрация:
внезапно стопяване на спестените финанси, загубата на работа, пълно отсъствие на средства за съществуване, масови обръщения на хората в банките за кредит, внезапно възникващо в човека желание да продаде част от органите си, внезапно възникване на желанието да станеш проститутка(проститут:))), голяма част от заразените започват да продават децата си на педофили или просто в добри ръце, забелязва се отсъствието на желание за живот в следствие на което заразените завършват своя жизнен път със самоубийство.

Българските учени в резултат на изложените факти са стигнали до извода че основните преносители са президентите на Сащ, Израел, Англия и техните пионки в европа, африка и азия, които доброволно подлагат на заражение своите граждани. Имайки предвид сериозността на даденото заболяване съвременната медицина предлага и съвременно лечение.
ЛЕЧЕНИЕ:
Симптоматическо, Радикално и Имунизация.
Бг учените утвърждават че в условията на нашата страна, където заболяването е придобило пандемичен характер е възможно само симптоматическо лечение с помоща на революционния препарат "Бензиплам". Болния се полива с бензиплам, драсва кибритена клечка до появата на пламък, после което заболяването напълно изчезва, както впрочем и самия болен:)))) Между другото руски учени казват че дадения метод лечение рано или късно развива имунитет в хората(както в 1991г. в Москва) и те избягват всякакви контакти със заразените с вируса на демокрацията, и съответно не заболяват.
За сега съвременната медицина знае само две държави които използват Имунизация- Русия и Китай. Същите тези държави имат и препарати за радикално лечение на вируса на демокрацията, най-известните от които са Топол-М, Булава, Синева, Сатана, и др. препарати в които активни вещества се явяват Уран, Плутоний, Цезий и др. вещества с период на полуразпада хиляди години. Както се казва търсете в аптеките:)))
ЗАКЛЮЧЕНИЕ: Демокрацията е опасно заболяване от което умират милиони хора и единствения начин да се защитим е да не го допускаме на територията на страната и да не позволяваме да ни управляват продажни политици които за пари са съгласни да пожертват собствения си народ и страна. А също, все още не е късно да се обърнем за помощ към страните които имат опит в лечението на вируса на демокрацията. Бъдете здрави!
С уважение БАН.

Да допълня с един цитат на Сталин.

Оригинал:

«Мне трудно представить себе, какая может быть “личная свобода” у безработного, который ходит голод­ным и не находит применения своего труда. Настоящая свобода имеется только там, где уничтожена эксплуата­ция, где нет угнетения одних людей другими, где нет безработицы и нищенства, где человек не дрожит за то, что завтра может потерять работу, жилище, хлеб. Только в таком обществе возможна настоящая, а не бумажная, личная и всякая другая свобода»

Превод:

«На мен ми е трудно да си представя как може един безработен да има “лична свобода”, безработен  който ходи гладен и не намира приложение на своя труд. Истинска свобода има само там където няма експлоатация, където няма подтисничество на едни хора над други, където няма безработица и бедност, където човек не трепери от страх, че утре може да загуби своята работа, жилище, хляб. Само в такова общество е възможна истинска, а не на хартия, лична и всякаква друга свобода»

Мисля много добре казано!

Демокрацийо, демокрацийо... При нас тя се разви, като в разказа на Алеко Константинов "Пази боже сляпо да прогледа". И май Сталин е много прав - свободата се изразява само тогава, когато човек е сит първом физически, а след това и духовно... :idea:

Между другото руски учени казват че дадения метод лечение рано или късно развива имунитет в хората(както в 1991г. в Москва) и те избягват всякакви контакти със заразените с вируса на демокрацията, и съответно не заболяват.
Аз лично смятам това решение за най-добро!
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

Между другото руски учени казват че дадения метод лечение рано или късно развива имунитет в хората(както в 1991г. в Москва) и те избягват всякакви контакти със заразените с вируса на демокрацията, и съответно не заболяват.
Аз лично смятам това решение за най-добро!

Въпроса е колко време ще трябва на българите да си изградят имунитет...

Ох, не знам. Като гледам как спряхме да се възпроизвеждаме, скоро няма да има българи да придобиват имунитет... :upset:
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

Трябва ум, воля и топки. Ето какво намерих във Фейсбук (не потвърдена информация):

Цитирай (маркираното)
В новата конституция името на страната от „Унгарска Република” е заменено на „Унгария”. Забраняват се абортите, унгарците зад граница се лишават от избирателни права, женитбите са съюзи само между мъже и жени, обезпечава се правото на самоотбрана, закрепва се положението за принадлежност на земните и водните ресурси към националното богатство и др.

А за раждаемостта нищо ли не пише? Сега е много демократично да не ти е по джоба да имаш дете и в България българите са на изчезване.
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

В новата конституция името на страната от „Унгарска Република” е заменено на „Унгария”

Раждаемостта винаги е била правопропорционална на доходите и усещането за сигурност на населението. Поне за нашата част на света. Ние сме жив пример за това как поради бедност и несигурност в утрешния ден малко по малко изчезваме..
Желая успех на Унгарците, те полагат според мен правилно начало - нова констутуция и отвързване от световната олигархия.