Автор Тема за всички които са решили да си имат лабрадор...

0
Навярно много от вас са се замисляли да си вземат куче в къщи.
И така вие решавате да си вземете един пухест мил приятел. Обаче има неща, които могат да ви откажат още в самото начало. Тези неща ще ви покажа в следващата колекция от снимки. Хора със слаби сърца по-добре да не гледат :)

Общо 13 снимки:

1872-0

започваме с дреболии:

1873-0

такива дреболии също...

1874-0

после става по-хард

1878-0

още...

1880-0

Да, чувстваме се виновни, но разрушенията продължават...

1881-0

Разрушения:

1882-0

Собствена землянка:

1885-0

Корекции по дизайна на жилището:

1886-0

Още корекции...

1887-0

Но независимо от всичко, при наличието на поне малко търпение всичко това ще мине и при вас всичко ще бъде добре! Такива житейски неуредици не могат да затмят удоволствието от радостното кучешко внимание към своя стопанин независимо от неговото настроение. Меланхолията, депресията и лошото самочувствие ще ви напуснат ако в къщата си имате малко или голямо куче. Кучето винаги ще протегне лапа за помощ.

1888-0

Е това може ли да е истина  :pray:. Не мога да повярвам, че това торнадо е било сътворено от толкова безобидно изглеждащо "кученце". Наистина съм потресен  :blink:. Има познати които гледат лабрадори, но никога не съм чувал подобни истории от тях. Явно има причина кучека да избеснее така. Не знам... Очевидно има нужда от психотерапевт  :idea:

Навярно много от вас са се замисляли да си вземат куче в къщи.
И така вие решавате да си вземете един пухест мил приятел. Обаче има неща, които могат да ви откажат още в самото начало. Тези неща ще ви покажа в следващата колекция от снимки. Хора със слаби сърца по-добре да не гледат :)

Общо 13 снимки:

(Attachment Link)
Страхотни са. Малки плюшени играчки. Не вярвам, че това може да го направи същото куче  :upset:.

Кати. Прогони ми съня с този пост. Преди 3 месеца мой приятел си взе точно лабрадор. До днес си мислех, че има най-кроткото куче на света и аз търсех същата порода. Но след тези снимки... просто не знам. А това животно на снимката дали е в добро психично здраве... :upset:.
Хм. Трябва да помисля и преценя добре авантюрата :idea:.