Автор Лекуват ли лекарствата?

6
18767-0

Световната организация по здравеопазване ПРЕДУПРЕЖДАВА
В памет на всички, загинали от съвременната медицинска система!!!
    ВЪВЕДЕНИЕ. Веднага искам да подчертая, че самият аз съм от семейство на медици. И цялата тази "магическа кухня" я познавам отвътре, а не от приказки. Познавам и нейната организация и нейната черна страна. А сега започвам да опознавам и разбирам "СИСТЕМАТА". Освен това искам да предупредя, че се консултирам за всичките си публикувани материали с мой познат, доктор на медицинските науки и главен лекар на една известна клиника и с един тълкуващ фармацевт. Затова не смятам да споря със специалисти от здравната система, лъжепрофесионалисти от медицината, чужди лекари и с неволните активисти от Системата.
    Принципно не обвинявам в нищо най-низшите в Системата лекари. Вие самите сте наясно, в какви условия ви поставя Системата. Някои дори се опитват да се борят, да предприемат нещо, но такива са единици. Най-важното е, че те не гледат обширно, не виждат по-далеч от носа си. Не разбират изцяло структурата на така създадената Система - все пак, това е привнесена измислица. Лекарите са само "низшите тролове на системата", а сред тях има и добри специалисти (не доктори, а истински лекари) и много добри хора, но... те са много малко. И е щастие, ако сте попаднали точно на такъв.
    Останалите са мишоци на хонорар. А има и истински помияри. Няма да забравя, как станах неволен свидетел на разговор между завеждащият онкологична хирургия и момче. Момчето беше изпратено там за биопсия - увеличени лимфни възли и подозрение за рак. Неясно беше, дали този кучи син в бяла манта нямаше настроение или беше станал с четирибуквието нагоре, но отказа биопсия на момчето. Малки му били лимфните възли и трябвало първо да наедреят. Тъй като беше със слабо сърце, за момчето най-важното беше да разбере дали биопсията може да му се направи с местна упойка. Завеждащият изобщо не отрази въпроса на момчето. Притеснено, момчето молеше за упойка, но срещаше рязък отпор, който накрая ескалира: "Искаш биопсия? Такава биопсия ще ти направя, че майка ти няма да те познае!".
    Образно погледнато - това е така изградената анонимна Система! Лекарите са само медицински винтчета и нейни васали.
    Но да продължим. Баща ми беше заслужил лекар на Русия. Беше, но и самият той загина от действията на тази система. Той никога не й се довери и се стараеше да не изпълнява спуснатите отгоре инструкции. Затова и му се носеше славата не на доктор, а на истински лекар, лечител, връщащ хората към живота на здравите.
    Най-древната наука за лечението на човека, е за това той да се освободи от излишното и да стане цялостен и невредим и тя е прекроена от медицината. Кой подмени понятията за опазване целостта в здравето на човека, кой подмени лечителите и знахарите с баналните врачове (врач идва от думата врать - лъжа) При баща ми идваха за преглед от цяла Русия и се записваха месеци преди това. Той ми внуши от детството, че в никакъв случай не трябва да изпълнявам задължителните медицински програми от рода на ваксинациите. Винаги идваше в медицинския кабинет на училището ми, за да пише заявления за отказ от ваксинирането ми. Преди това не съм посещавал детска градина. Това беше повод да ме обвинят в лъжа, понеже не било възможно лекарите да не ваксинират децата си. Но чистата истина е, че всички мои познати лекарски деца никога не са се ваксинирали. И своите деца също. Но малко от лекарите ще си признаят това. Не съм ваксинирал сина си и няма последствия - израсна си по-здрав от повечето хора. Докато братовчедка ми не послуша съветите на баща ми и нейното малко момиченце почина ден след ваксинирането й. Това е личният ми тъжен пример.
    Но стига съм разказвал житейски истории, да говорим по темата.
    После подробно ще говоря за ваксините, но ще дам няколко примера в аванс.
    1. След насилствено ваксиниране за полиомиелит в Индия, за което са похарчени милиарди долари, случаите с полимиелит нарастват 12 пъти. Пълен и не подлежащ на обсъждане успех на Системата. Не само, че позитивния ефект от тази ваксина е близък до нулата, но и 1200 % увеличение на тези заболявания. При това са изхарчени милиарди долари. Вие, приятели, сте с неправилната нагласа, че Системата иска доброто ви. Защо тогава бедните страни харчат милиарди долари, за да закупят от западни компании ваксини, като така целенасочено и принудително се заразяват с полиомиелит? http://www.naturalnews.com/035588_polio_vaccine_India_paralysis.html
    2. След ваксиниране за полиомиелит през 2009 г. в Нигерия парализираните деца нарастват два пъти спрямо 2008 г. http://rense.com/general87/polio.htm
    А в Русия и Украйна жертвите от ваксинирането просто не се отчитат - ЗАБРАНЕНО Е! Между другото, създателят на първата ваксина против полиомиелит Джонас Салк е участвал във фашистките експерименти с хора:http://www.naturalnews.com/031564_Jonas_Salk_medical_experiments.html#
    С увереност може да се каже, че всички прословути "лекарства" са отрова с ЛД50. Не знаете какво е ЛД50, но взимате такова лекарство?
    Какво има зад блестящите опаковки на "лекарствата"?
    Нека разгледаме два примера за това, с какво ни лекува прословутата медицина. При гърлобол широко се рекламира препарата Хлорасептик, който е с различни плодови аромати. Предлага се в различни форми за децата - спрей, смучещи таблетки, сиропи. Употребата му практически била неограничена, но ако си направим труда да прочетем активните компоненти в тези уж безобидни бонбонки в Уикипедия, защото от сайта на производителите му не ви информират, за да не се обръща внимание на отрицателните моменти, ще разберете, че активното вещество на това детско лекарство е фенола. Приятели, да предположим, че не зная, какво е фенол и влизам в Уикипедия да разбера, от което очите ми започват да се разширяват от ужас: http://en.wikipedia.org/wiki/Phenol. Зачитам "Инжекции с фенол се ползват като средство за изпълняване на смъртна присъда. Използвали са се от нацистите. Фенолът е просто и евтино средство за смъртоносна инжекция. Нацистите са смятали, че неголеми групи хора е по-лесно да бъдат убити с фенол, отколкото с Циклон Б. Смъртоносни фенолни инжекции са бити на хиляди затворени в концентрационните лагери, особено в Освиенциум. Приблизително 1 грам фенол е достатъчен за летален изход."
    В детските бонбончета на Хлорасептика фенолът е 1,5 %. Пресметнете сами, колко такива бонбончета са достатъчни за детето ви, за да умре веднага. Хлорасептикът също се изписва под формата на аерозол. Да прочетем по-нататък: "Изпаренията на фенола разяждат очите, кожата и бронхите. Продължителен контакт с кожата предизвиква дерматит вследствие отровните свойства на фенола. Инхалацията с аерозолите на фенол може да предизвика отток на белите дробове (а аерозолът е именно инхалация). Фенолът има също и токсичен ефект върху централната нервна система и предизвиква спазми на сърцето и се появява аритмия, поразява също и бъбреците. Фенолът може да предизвика незабавна смърт или последващи усложнения. Продължителната употреба поразява черният дроб и бъбреците. Много опасно за ДНК и гените на човека е смесването на фенол с Хлороформ, каквато смес се прилага в молекулярната биология за въздействие върху гените".
    Случайно да забелязахте, че това детско "лекарство" се нарича "Хлорасептик", а не "Фенолосептик", което пряко подсказва, че е комбинация на фенол с хлор.
    След времето на Лидия Тимашук (лекарка от спешна помощ посетила Жданов на вилата му и подала сигнал за последващата му диагноза и лечение от поелия го лекарски екип, които така маскират причината за смъртта му след 4 дни. В услуга на политически интриги срещу държавната върхушка по нейния сигнал е заведено прословутото "дело срещу лекарите", а тя е наградена с орден Ленин през януари 1953, отнет й 3 месеца по-късно) медицината достига прогресивен успех, но не и по отношение подобряване на здравето. Сравнете здравните показатели на населението от 1950 г. и сега. Сега вече и децата са с постоянни диагнози.
    Приведох ви само един нагледен пример от хилядите. А за всяко лекарство може да се открие, че е отрова в една или друга степен.
    Между впрочем, преди да се представят т.нар. "лекарства" на пазара, те се изпитват върху обикновени болни - върху нас с вас и то без съгласието ни. Не вярвате?! Ето ви пресен пример - ръководителите на болници получават милиони за изпитване на лекарства върху болните: http://gifakt.ru/archives/index/rukovoditeli-bolnic-poluchayut-milliony-za-ispytanie-lekarstv-na-bolnyx/
    Знаете ли, с какво се лекува хроничната анемия? Тогава, когато хемоглобинът е с ниски стойности, а еритроцитите са дефицитни. Медицината ги лекува с препарати на желязото. Разбира се, не ви дават да дъвчете желязна пръчка, а таблетки със солите на желязото. Известен факт, достоен за страната на чудесата е, че в медицината отдавна се знае, че солите на желязото не се усвояват от организма и дори в най-малка степен не лекуват анемията. Нещо повече, така въведеното желязо е отрова за клетките, защото молекулите му се възприемат от организма като чуждо тяло и не само, че не се усвояват, но дори и не могат да се изведат по обичайния начин - чрез черния дроб или бъбреците. Тоест след като желязото попадне в организма, то не може да се изведе по никакъв начин, а за организма тези молекули на желязото са чужди тела. И как се бори организмът с тях? - Както го прави при такива случай, изолира ги. Организмът включва имунната система и молекулите на желязото се поглъщат от фагоцитарните клетки на бялата кръв, което са левкоцитите и лимфоцитите, и се отлага в тях. Така, че ако приемате достатъчно дълго препаратите на желязото, всичките тези клетки на бялата кръв ще се претоварят от желязото, ще загубят функцията си и ще се отложат на депа в съединителната тъкан на организма . Това състояние на имунодефицит се нарича хемохроматоза. А с какво се характеризира тя? Тъй като клетките на бялата кръв са заети предимно с дезактивирането на желязото, те губят имунната си функция, което какво?... - правилно, уврежда имунитета на собствения организъм и така към недолекуваната хронична анемия след "лечението" с тези препарати ще си добавим още нещо - както вече се досетихте - имунодефицит. Който е какво!? Знам, че се сещате, кажете го без да се страхувате - правилно, СПИН С една дума хемохроматозата се характеризира най-вече със СПИН, тъй като това не е болест, а синдром - синдром на придобитата имунна недостатъчност, на придобития имунодефицит. Следователно препаратите на желязото правят какво? - предизвикват СПИН.
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

Манджа с грозде е тая тема. Че има истина в нея - има, но също така има и пълни безмислици. Честно казано не я изчетох до края. Как може да се смесва системата на сегашното здравеопазване с това, което е било по време на социализма!? :rupor: Това са не само две коренно различни системи, а две диаметрално противоположни системи. Държавното здравеопазване има една единствена цел и тя е по-малко болни, защото за разлика от платеното здравеопазване държавното такова няма печалба от болни хора, а само загуби!!!
Или пък думата Врач че произхождала от думата Врать - автора (който и да е той явно е голям фантазьор), по същата логика може да произхожда и от думата Врата... :faceoff: Речници няма ли?! Думата Врач идва от думата Вьрати, което от старославянски означава говоря.....
Отнеми на народа неговата история - и след едно поколение той ще се превърне в тълпа, а след още едно поколение ще можеш да го управляваш като стадо.

Според мен, както писа и Анализатора, истина има, но не чак в такива мащаби! Доста са пресилени нещата в статията...
Не съм гинеколог, но мога да погледна...

Заглавието на темата трябва да се смени.
Love comes again...

Според мен, както писа и Анализатора, истина има, но не чак в такива мащаби! Доста са пресилени нещата в статията...

Може и да е пресилено малко, но е много добре да се заостри вниманието върху тази "грижа" за здравето на хората  :dont:.
Винаги съм се замисляла, как ли се лекуват производителите (собственици, мениджъри на лекарствените корпорации) и техните деца, като знаят какво произвеждат  :rupor: Убедена съм, че никой от тях не ползва масовите си лекарства  :mad:
Кака, всичко знае...

Аз сметнах за важно да дам възможност това да се прочете от повече хора. Кой каквото намери в него - за него си е. Баща ми беше в кома 23 дни и често вдигаше температура в интензивното отделение. попитах лекуващата лекарка какво му дават за температурата, а тя каза, че му вливат в системата аналгин. Лично бях написала на картона му с огромни червени букви:

АЛЕРГИЧЕН КЪМ АНАЛГИН!!! ИЗПАДА В КОМА ОТ НЕГО!!!

Вдигнах луд скандал за това, че му дават аналгин и я заплаших със съд, а тя се опита да ме успокои с това, че на него нищо му нямало. И така си бил в кома....
На другия ден той почина и спорът приключи. Какво толкова, нали? Той и така си беше в кома....
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

Аз сметнах за важно да дам възможност това да се прочете от повече хора. Кой каквото намери в него - за него си е. Баща ми беше в кома 23 дни и често вдигаше температура в интензивното отделение. попитах лекуващата лекарка какво му дават за температурата, а тя каза, че му вливат в системата аналгин. Лично бях написала на картона му с огромни червени букви:

АЛЕРГИЧЕН КЪМ АНАЛГИН!!! ИЗПАДА В КОМА ОТ НЕГО!!!

Вдигнах луд скандал за това, че му дават аналгин и я заплаших със съд, а тя се опита да ме успокои с това, че на него нищо му нямало. И така си бил в кома....
На другия ден той почина и спорът приключи. Какво толкова, нали? Той и така си беше в кома....

Съжалявам за баща ти Яна, наистина, (повярвай не си единствената с такива преживявания – искам да кажа, че и аз съм минал през подобни неща), но в случая става дума за безхаберието на повечето лекари в България. Безхаберие породено от ниско заплащане, влошено образование, висока корупция и т.н. Това няма нищо общо със световния заговор в медицината ако приемем, че има такъв. Както писах по-горе смятам, че има истина в написаното, но сякаш е доста пресилено. Ако приемем всичко написано по-горе за вярно човек може да се побърка незнаейки какво да прави, какво да яде, къде да се лекува, от какво да пие вода, въобще от къде да пие вода и т.н.
Не съм гинеколог, но мога да погледна...

Ех, Банши....

" Ако приемем всичко написано по-горе за вярно човек може да се побърка незнаейки какво да прави, какво да яде, къде да се лекува, от какво да пие вода, въобще от къде да пие вода и т.н."

В една от темите си написах, че, според мен, хората не мислят.
Ако се замислят, наистина могат да полудеят от това, което биха открили за начина на живот, който им е отреден.
За какво им е на тези, които притежават огромни богатства, да имат много хора, търсещи работа и добър живот? Та нали технологиите им могат да произведат всичко без намесата на човешки труд? А да изтребиш маси от хора, докато населението е твърде многобройно, си е все още престъпно и тези многото могат много да се ядосат и да стане страшно.

За мен няма значение дали изтребват по този начин само хората в бедната ни България или по целия свят. Достатъчно е, че убиват дори един човек и аз нищо не мога да направя.
Масовото убийство е статистика, а единичното е трагедия.
Затова приемаме за нормално да ни лекуват с лекарства, на които честно си пише, че имат странични действия, това е прозорецът на Овертон в действие(Виж статията за прозореца на Овертон. Много е важна!). И всеки, който попадне поединично в ръцете на лекарите, е напълно безпомощен. Тогава вече разбира, че това, което е ял и пил, дишал или дори докосвал, го е убило, и разбира се, полудява, но вече дори не може да се опълчи, а тихо и незабележимо за правосъдието, си умира и пак става статистика.  Тогава е късно вече да мисли. Така мисля.
За какво им е да ни внушават, че канибализмът е нормално явление и трябва да сме толератнтни към него, като могат да ни рекламират лекарства и кредити и да ни хранят с отровна храна?
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

Ех, Банши....

ами иска ми се да вярвам, че не всичко е толкова зле...
Firewall обича да разсъждава над такива теми, но за мен са някак си прекалено мрачни ...  :(


Не съм гинеколог, но мога да погледна...

Мрачни ли? Зловещи са, но това ги прави още по-важни, защото денят, в който можем да се окажем "лекувани, пък дори и от скъпо платен и съвестен лекар, неумолимо идва след определена възраст - все по-ранна, за съжаление - и тогава става невъзможно да сме позитивни и да имаме вяра в каквото и да е.
Ние сме тези, които трябва да се възпротивим на масовия геноцид, на който сме подложени и всеки от нас е отговорен за това, което оставя в наследство на децата си и на бъдещето.
Аз съм най-големия оптимист, който познавам, но преди това съм стигнала дъното на истината и то от лично преживян опит.
Всеки е свободен да се довери на това, което споделям или да го провери, а защо не и да го игнорира, като безумна идея за световна конспирация срещу човечеството, но аз съм на възраст, в която ми е много важно да кажа публично своята истина и дали някой ще и повярва, е въпрос на личен избор.
Страхът не е добър съветник. От страх се докарахме на това дередже.
А лекарите дори не знаят какво правят. Те са в същия капан като нас и правят това, на което са ги учили и с което си изкарват хляба - своя и на децата си.
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

Колко ли хора обаче са останали да мислят... Винаги хората са били обзети от стадното чувство. Разликата е че в миналото , не е имало телевизия, радио, интернет чрез които да облъчвани. Просто сега промиването става много по-лесно... не знам какъв е изхода...
Кака, всичко знае...

От друга страна ако не се лъжа продължителността на живот се увеличава. Говоря за Европа...
Не съм гинеколог, но мога да погледна...

Бях малко краен в първото си изказване, за което сори. Това което най-много ме издразни беше, че се приравняват системите на здравеопазване по време на социализма и сега. Това според мен е изключително грешно!
Отнеми на народа неговата история - и след едно поколение той ще се превърне в тълпа, а след още едно поколение ще можеш да го управляваш като стадо.

Темата е само част от една книга: "Пепелта на пациента, чука на сърцето ми" (Записки на лекар)
Мога да публикувам още от нея, но това зависи от вас.  :idea:
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.