Автор Има ли разлика между жена във връзка и проститутка?

5
19533-0

Всяка любовна връзка е в някаква форма проституция, твърди журналистката и писателка Хелън Кройдън която заради своите виждания разгневи мнозина, въпреки че има и жени, които са съгласни с нея и имат своите обяснения.

Хелън Кройдън, журналист и автор на бестселъра "Sugar Daddy Diaries: When a fantasy became an obsession", твърди, че зад всяка дългогодишна връзка стои премълчан договор, свързан с пари, с които трябва да отговарят партньорите, за да функционират сексуалните отношения между тях , пише femalefirst.co.uk.

Мнението си тя представи в рубрика за The Erotic Review и в интервю, което даде за Joy TV.

"Всяка връзка е договор. Няма граница между връзката и проституцията. Всички ние, съзнателно или подсъзнателно, ние имаме една цел, когато става въпрос за връзките . Заради връзките се отричате от много неща по отношение на време и свобода и не бихме го направили, ако нямаме полза от това ", пояснява тя.

Нейната позиция разгневи мнозина, на които не им е ясно как може да твърди такова нещо. Например Хелън Бакстер от Лондон казва: "Подобно на много жени и аз съм омъжена и имам деца от съпруга си получавам нещо и му давам нещо. Това е любов ".

Това не е първият път Хелън Кройдън да привлече вниманието заради противоречиви твърдения. Когато нейните мемоари бяха обявени пак се намери в центъра на вниманието. В тях, тя обяснява, че мъжете, с които е във връзка, били емоционално недостъпни, но в замяна на емоции и подарявали някои материални неща.

"В така наречената "Sugar daddy" връзка, в която съм била, моя тогавашен партньор ми каза: Нямам нито време, нито възможност да полагаме емоции във връзката, но все още ми хареса, искам да бъда с теб, а за да компенсирам това, че не мога да ти подарявам емоции, ще ти осигурявам материални неща ", пише Кройдън и добави, че е малко вероятно някоя връзка да успее, ако партньорите от самото начало не си определят основните правила.

"Беше крайно време някой да събере смелост и да каже истината за това, което мъжете и жените тайно мислят. Любовта е такава, че в сърцата си всички сме егоистични, това е в човешката природа ", казва Джени Уилямс, която е съгласна с твърденията на Хелън Кройдън.

Какво мислите вие?

източник
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

Това ми звучи напълно идиотско  :cranky:. Писателката е явно обикновено животно - дава секс, получава храна...  :mad:

И на мен ми звучи идиотско, но като се замислиш - бракът наистина трябва да е основан на взаимното отдаване на двама души. Изказването на авторката е цинично, но коя жена би се обвързала с мъж, който не може да я храни докато отглежда деца? Не е ли това условие, което се поставя, но за което не се говори? И не само докато гледа деца - жената има нужда мъжът да се грижи за нея по принцип. Тя му отговаря със същото, но в друг аспект. И всеки от тях предварително знае на какви УСЛОВИЯ трябва да отговаря неговата половинка.
Откъдето и да го гледаме, това казва и статията.  :upset:
От друга страна, мъжете също имат наистина категорични изисквания към жената, която ще бъде тяхна съпруга. И те включват доста сериозен списък от качества, на които е трудно да се отговори.
Че бракът е сделка в една или друга степен, говори и фактът, че има предбрачни договори.
Въпросът е дали изобщо могат да се сравняват бракът и проституцията! Според мен, те са несравними величини. В единия случай става въпрос за еднократно платено удоволствие. В другия - за дългосрочно обвързване с много сериозни последици и отговорности.
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

А, тази дама ми звучи леко побъркано  :cranky: в една истинска връзка отношенията са изградени върху много стойностни и истински неща. Милата дава пример с една чисто сексуална авантюра - ами явно това е търсила  :dont:
Кака, всичко знае...