Автор Сексуална характеристика на мъжете според зодията

10
МЕГА ХОРОСКОП  :smile:
12 зодии в темата:

Сексуална характеристика – мъж Овен

19535-0

Ключ към сексуалното поведение на мъжа Овен е неговата импулсивност. Той трябва да разбере, че в една връзка е необходимо не само да се получава, а и да се дава, но това му е малко трудно. Проявява нетърпимост към сексуални фантазии, които са му неприятни. И не трябва да ги дразните. А обещаете ли му нещо, трябва да го изпълните. Ако се опитвате само да флиртувате с него и нямате намерение да бъдете негов сексуален партньор, трябва да изясните това по-навреме. Овенът не играе в такива игри. За него обичайните неща са скучни, но лъжата е непоносима. А ако искате да имате една добра сексуална връзка, трябва да използвате въображението си, но внимателно да преценявате границата, за да не отвратите мъжа Овен с прекалена разкрепостеност. Трябва да знаете, че Овенът има едно правило – иска ли вас, значи наистина иска вас. Той е изследовател, но ако нещо му пречи в секса, става раздразнителен. Достатъчно разкрепостен е по отношение на позите, но това зависи и от възрастта му. Лошото е, че една малка неудача, дори една дума може да предизвика срив, защото Овенът е твърде честолюбив. Тогава може да стане и агресивен. Ако не успее да докаже, че е същият като на млади години, може да изпадне в нервна криза. Трябва да се проявява голяма деликатност в такъв случай. При връзка с мъж Овен жената трябва да помни, че нейна грижа са предпазните средства. Дори да се е подсигурил в това отношение, той най-често забравя или умишлено пренебрегва предпазните мерки.
И го ласкайте – той е велик, той е незабравим, няма друг като него – това му дава допълнителен импулс като сексуален партньор.

Сексуална съвместимост с другите знаци:

ОВЕН - ОВЕН: В случай на сексуални отношения жената ще бъде доминираща. Мъжът Овен обаче няма да се задоволи да бъде дълго време в роля на подчинен. Той неизбежно ще се постарае да стане лидер и скоро дисхармонията във връзката ще е налице.
ОВЕН - ТЕЛЕЦ: Сексуалният живот е затруднен от факта, че Овенът иска да изживее и любов, а не само сексуално преживяване, а Телецът не е склонен да прави нещо непредвидено. Ако Телецът откликне на импулсивния Овен и го остави да реализира фантазиите си, би могло да се получи нещо трайно, но практически това рядко става. Овенът почва да страда, че не получава достатъчно чувствени наслаждения и неизбежно търси друга връзка.
ОВЕН - БЛИЗНАЦИ: Този съюз може да се окаже възхитителен в сексуално отношение. Стремежът на Овена да доминира се укротява от изобретателността на жената Близнаците, която няма сексуални предразсъдъци, но извисената й духовност търси и други пътища за една идеална връзка. Връзката може да продължи, докато на жената Близнаци не й омръзне да маневрира и да търпи мъжа Овен.
ОВЕН - РАК: Мощното сексуално влечение е типично за тези два знака. Ако обаче любовните чувства позатихнат, сексът вече не е достатъчен – Овенът не се чувства достатъчно удовлетворен и започва да страни. А и сексуалните темпераменти са много различни. Няма ли любов – няма и сексуална връзка в това съчетание.
ОВЕН - ЛЪВ: Те са много близки по агресивните си темпераменти. Допадат си в сексуално отношение, но това не означава, че са пламенни. Сблъсъкът обикновено идва от проблема кой ще е доминиращ.
ОВЕН - ДЕВА: Смелостта на Овена покорява Девата, която е значително сдържана и дори плаха. Овенът се чувства властен и това го очарова, но ако жената Дева продължи да е все така плаха, на него му става скучно. Шансовете за добра сексуална връзка са 50:50.
ОВЕН – ВЕЗНИ: Вероятна е една непродължителна връзка. Везните са склони към идеализъм и могат да не приемат поведението на Овена. Само ако и двамата партньори се стараят да си угодят взаимно може връзката да бъде по-дълга и запомняща се.
ОВЕН - СКОРПИОН: Два варианта са възможни – вълнуващ и запомнящ се секс или безполезно краткотрайно преживяване. И Овена, и Скорпиона имат голяма физическа енергия, те са хора на действието. Но и двата знака са много независими, държат те да контролират нещата. Това убива любовната страст и обикновено връзката скоро се разпада или преминава в приятелски отношения, но само ако двамата не се срещат често.
ОВЕН - СТРЕЛЕЦ: И двата знака са склонни към конфликти, но могат да изживеят временни вълнуващи преживявания на сексуална основа. Жената Стрелец ще оцени динамичния Овен, стига връзката да се ограничава само до леглото. Иначе тя не би допуснала той да командва живота й.
ОВЕН - КОЗИРОГ: Буйният нрав на Овена не винаги се нрави на спокойния Козирог и сексуалните отношения са по-скоро кратки. Възможна е и по-дълга връзка на чисто физическа основа, но това означава жената Козирог да е свръхтърпелива.
ОВЕН - ВОДОЛЕЙ: Бурен и страстен секс – това е типично за съчетанието на тези два знака. Естествено Овенът ще прави опит да доминира, но Водолеят ще приеме това само ако интересите му го налагат. А нетактичният Овен може да провали всичко, ако не прецени отстъпчивостта на Водолея правилно.
ОВЕН - РИБИ: Овенът обикновено е много заинтригуван от интуитивните Риби в леглото, но трябва да е по-деликатен в изявите си. Могат да се получат отлични сексуални отношения, защото Рибите често имат вълнуващи сексуални фантазии, които искат да осъществят. Пък и не се борят да доминират, което е много удобно за Овена.
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

Сексуална характеристика – мъж Телец

19628-0

Мъжът от зодия Телец не е от най-темпераментните любовници. Той е търпелив и силен човек. Спокойно изчаква времето, когато ще си вземе своето. Страстите му не са очевидни, но бъдете сигурни, че мъжът Телец няма навик да се отказва от намеренията си. Той е внимателен и нежен и когато една жена го опознае добре, трудно се отделя от него. Трябва обаче да се помни, че той не обича кокетниченето, дребните женски игри, да не говорим за лъжите. Когато усети всичко това в поведението на една жена, Телецът може и да се отдръпне. Той е прям човек и ще ви заяви своята позиция.
Мъжете Телец обикновено са добре развити физически и това е част от тяхното обаяние. Те обичат обстановката, в която ще проявят своите любовни страсти, да е комфортна. Обстановката има голямо значение за тяхното пълно спокойствие, тя е част от любовта им. А ако една жена реши да прекали с кокетниченето, Телецът се отпуска в този комфорт и може и да заспи спокойно, вместо да настоява за взаимност. Много жени са получавали добър урок, когато са правили опит привидно да се съпротивяват на един Телец. Надеждите им, че той ще се моли, ще настоява обикновено остават попарени. Телецът е твърде реалистичен, за да търпи празноглаво поведение на жени, които не знаят какво искат. Той е убеден в своите сексуални възможности, не му е нужно да доказва нищо сам на себе си. Не страда от комплекси и това му дава спокойствие и самоувереност. Не правете опити да провокирате мъжа Телец – трудно ще го изведете извън релсите. Но ако успеете да предизвикате яростта му, по-добре изчезвайте. И да знаете – той нито ще забрави, нито ще прости, aкo  сте наранили мъжкото му достойнство.
Мъжът Телец е ревнив. Той иска всичко за себе си. Известно е, че мъжете от тази зодия значително рано започват да се интересуват от секс. Обикновено са ненаситни, но никога с цената на грубост или насилие. Любовната игра на тези мъже обикновено е едно театрално представление в добрия смисъл на думата. Телецът не обича секс на бърза ръка. Трябва да е убеден, че моментът е настъпил, за да се чувства спокоен и  уверен. Има отлично въображение, но не бива да си въобразявате, че ще ви се случи нещо непознато до този момент. Не, Телецът предпочита познатите неща, но изпълнени много изкусно. Това е причината някой да твърдят, че в сека Телецът е примитивен, но истината е, че той не харесва усложненията. Няма нищо против жената да поеме инициативата, но не допуска прекалени волности. Все пак жените трябва да помнят, че не могат да управляват Телеца мъж, могат само да предлагат. Ако се опитат да проявят упорство, могат и да загубят.

Сексуална съвместимост с другите знаци:

ТЕЛЕЦ - ОВЕН: Представителите на тези два знака са много различни. Овенът е склонен към импулсивен секс, докато Телецът не обича бързането. Той предпочита уют, спокойствие. Ако успеят да намерят баланс, представителите на зодия  Овен и Телец  биха могли да бъдат добри сексуални партньори, но в противен случай връзката е неудачна.
ТЕЛЕЦ - ТЕЛЕЦ: Не винаги са сексуално съвместими. Жените от тази зодия са сантиментални в любовта, а мъжете са твърде земни. Мъжът Телец обича да е в компания на мъже, да си говори за своите интереси и по тази причина се опитва постоянно да се отдалечи от своята партньорка, независимо от добрите си чувства към нея. А жената Телец не понася това, тя се чувства измамена, пренебрегната, опитва се да го обсеби и неизбежно настъпва разрив във връзката. Ако тя проумее, че той има нужда от лично време и уважава неговите интереси, една връзка може да продължи дълго.
ТЕЛЕЦ - БЛИЗНАЦИ: Двойствените и променливи Близнаци са противоположни на постоянния Телец. Телците неизбежно привличат богатото въображение на Близнаците, защото тяхната сдържаност се струва много интересна за Близнака. От друга страна в една евентуална връзка Близнаците започват да изпитват неудовлетвореност, защото винаги смятат, че не им се отдава нужното внимание, ласките не им стигат, тъй като те винаги искат да са център на внимание и да получават от всичко по много. Най-често връзката между тези две зодии не е продължителна и всеки си тръгва с усещането, че не е разбран и не е получил всичко в секса.
ТЕЛЕЦ – РАК: Ракът е отличен романтичен партньор за Телеца. Стабилността на Телеца не може да бъде разколебана от променливите настроения на Рака, а напротив – той е заинтригуван и надеждите му за нещо ново и интересно се подхранват постоянно. Ако физически сексът им допада, Рак и Телец могат да имат дълга и интересна и за двамата връзка.
ТЕЛЕЦ - ЛЪВ: В тази връзка Телецът е изправен пред предизвикателството да се бори с властния Лъв постоянно. Лъвът винаги смята, че той е по-важният и на него е отредено да властва даже в леглото. От друга страна той е много отзивчив и успява да угоди на егоистичния Телец. Ако Лъвът създаде комфорт на Телеца, връзката може да е по-удачна, в противен случай тя бързо се разпада, защото Телецът се оттегля категорично.
ТЕЛЕЦ - ДЕВА: Телецът може да бъде раздразнен от пуританските наклонности на Девата. В секса Девата предпочита простотата. Това не може да притесни Телеца, но от друга страна той е ненаситен и е вероятно да остане неудовлетворен, ако Девата не положи усилия. Ако Девата откликне на неговата жажда за секс, връзката може да е значително сполучлива.
ТЕЛЕЦ – ВЕЗНИ: Една успешна връзка е възможна, особено ако Телецът бъде водещ в спалнята. Везните обичат емоциите и могат да внесат умерено разнообразие в сексуалния живот, което се нрави на Телеца. Той ще оцени техния стремеж да направят отношенията разнообразни, без да прекаляват с емоционални изблици.
ТЕЛЕЦ - СКОРПИОН: Почти еднакъв сексуален апетит. Друг е проблемът – Телецът е много прям и може да разгневи Скорпиона, а това вече крие риск за връзката. Трябва необикновено силна търпимост и от двама, за да продължи едно съвместно съжителство въпреки хармонията в секса.
ТЕЛЕЦ - СТРЕЛЕЦ: Опасността за връзката идва от факта, че Телецът ще се опита задължително да „прибере” до себе си свободолюбивия Стрелец. Той дори не се сеща, че така полага началото на края. Сексът между двата знака би могъл да е невероятен, ако Телецът остави партньора Стрелец на свобода. Тогава може да се радва на много неща в общата спалня. В противен случай Стрелецът си заминава и търси друга връзка, която да го дари с любов, но и да не посяга на свободата му.
ТЕЛЕЦ - КОЗИРОГ: Няма романтика в секса, но пък сексуалното им влечение един към друг е достатъчно силно. Лошото е, че започва борба за надмощие. И ако се обичат истински, всичко се преодолява, в противен случай само сексът не е достатъчен за трайна връзка.
ТЕЛЕЦ - ВОДОЛЕЙ: Склонният към самоанализ Водолей не е толкова заинтересуван от физическата страна на любовта като Телеца. Той предпочита интелектуалното общуване, но само това не удовлетворява Телеца. От друга страна би могъл да се получи един интересен вариант – Водолеят да се превърне в добър ученик на Телеца и да се заинтересува от различни техники в леглото. Тогава една по-продължителна връзка е вероятна. Докато на Водолеят му омръзне да е ученик!
ТЕЛЕЦ - РИБИ: За Телеца може да се окаже трудно да се справи с живия и непредсказуем сексуален темперамент на Риби. Успехът на сексуалната хармония зависи от Телеца и от това дали той ще успее да помогне на партньор от зодия Риби да осъществи своите сексуални фантазии.
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

Сексуална характеристика – мъж Близнаци

19629-0

Мъжът Близнаци е в постоянно движение. Той не може да стои на едно място и жадува за динамика. Върши по няколко неща едновременно, за него е важно да действа. Той е самото противоречие. Никой не може да разбере какво му харесва и какво не, а често и сам не знае това. Понякога изглежда, че въобще не се интересува от жената край себе си, а после става ясно, че всичко е видял и има жив интерес към ставащото.
Имайте предвид, че той не понася точно определено разписание. Не можете да разчитате, че ще дойде на точно уговорена среща, както не можете да разчитате и на това да си говорите по една конкретна тема. Това е невъзможно. Близнакът толкова много обича да говори, че започва по няколко теми наведнъж, обяснява, пояснява, докато понякога сам се оплете, но не си въобразявайте, че ще си признае това. Най-добре ще е да не се опитвате да водите словесни битки с него – полза няма да има, а вие само ще се изтощите или ще изпаднете в ужас от словесните потоци. Имайте предвид, че тези мъже са и непредсказуеми. Те са толкова ентусиазирани от собствените си идеи, че се хвърлят доста слепешката да ги осъществяват, забравяйки за важни други задачи. Близнакът реагира на всеки неуспех доста драматично, но пък бързо му минава, защото е заразен от нова идея, която измества тягостните му чувства. Той се интересува от всякакви приключения, обича да се забавлява, да пътува и естествено обича новите връзки с противоположния пол. На него му харесва да е влюбен, да има около него интриги, драматични вълнения. Но от друга страна е много свободолюбив и не може да се подчини на една жена. А и всичко му омръзва твърде бързо. Ако една жена се съгласява с него за всичко, на него не му е интересно. Той трябва да се чувства победител.
От друга страна не е придирчив и не е много страстен. Обича да се раздава в любовните отношения. Винаги може да създаде добро настроение на партньорката си и да я предразположи. За него самият секс не е най-важното нещо, а емоциите, които ще преживее като цяло. Той изучава повече себе си. Явява се нещо като изпълнител и като зрител, които проучва собственото си Аз. Възпламенява се по-бавно, обича дългата любовна игра. След като получи това, което иска в секса, е много вероятно да се замисли дали си е струвало, но поне се сеща да премълчи този въпрос. За него обстановката не е от първостепенна важност. Може да прави секс на всяко място. Тъй като не се грижи много за удовлетворението на партньорката си, предпочита да говори. Вярно е, че знае какво да каже – винаги улучва да изрече онова, което жената иска да чуе. Затова му прощава и някой неудачи в секса. Така или иначе – не заслужава пълно доверие. Винаги в главата му се върти мисъл за следващото удоволствие, а то най-често е с друга дама, която още не е завоювал.
По-ниско интелигентните мъже от зодия Близнаци са склонни и към сексуални извращения, към грубости, дори садизъм.

Сексуална съвместимост с другите знаци:

БЛИЗНАЦИ - ОВЕН: И двата знака могат да се наслаждават на своите сексуални преживявания с пълни сили. Овенът е способен да направлява Близнаците, защото той се възбужда от своенравието им и също се стреми да е победител.  Навярно връзката няма да е дълга, но поне ще е много емоционална и запомняща се.
БЛИЗНАЦИ - ТЕЛЕЦ: Ревнивият Телец трудно ще възприеме стремежа на Близнака да флиртува с всички, а Близнаците със сигурност ще изпаднат в непреодолима досада от стремежа на Телеца да ги обсеби изцяло. В сексуален план Телецът е скучен за Близнаците. Любовните връзки обикновено са неудачни.
БЛИЗНАЦИ - БЛИЗНАЦИ: Връзката може да е много вълнуваща, но и нестабилна. С изключение на физическото привличане, няма какво друго да крепи отношенията. Ако двамата се виждат рядко, могат да преживяват бурни любовни нощи по-дълго време, в противен случай всеки започва да преследва своите нови цели.
БЛИЗНАЦИ - РАК: Тази комбинация е опасна. Ракът е прекалено чувствителен и крие своите истински чувства, а Близнаците могат и само да си играят на любов. Тези толкова различни темпераменти е по-добре да стоят на разстояние един от друг.
БЛИЗНАЦИ - ЛЪВ: Благородният и щедър Лъв може да бъде омаян от Близнака, но пък няма да има нищо против неговите разнообразни сексуални превъплъщения. Дори царствено ще разреши на Близнаците да си вървят по свой път. Връзката обикновено е прекрасна, хармонична и доста трайна.
БЛИЗНАЦИ - ДЕВА: Девата счита Близнаците за незрели любовници и което е още по-забележително, те се притесняват от нея и проявяват нерешителност. Странно е, но това са фактите!
БЛИЗНАЦИ - ВЕЗНИ: Много удачна комбинация! Връзките обикновено са интересни, хармонични. И двата знака обичат експериментите в секса, разнообразието и са щастливи.
БЛИЗНАЦИ - СКОРПИОН: Голямо сексуално привличане, но това не е достатъчно. Скорпионът е ревнив, а Близнаците са непостоянни. Обикновено след страстното начало, връзката се разпада. Стига се дори до непоносимост между двамата партньори.
БЛИЗНАЦИ - СТРЕЛЕЦ: Обикновено връзката започва бързо и бурно, но завършва още по-бързо. Близнаците се опитват да критикуват Стрелеца за поведението му в леглото, а Стрелецът не търпи това. Ако никоя от двете страни не положи специални усилия, всичко затихва, все едно че не е било.
БЛИЗНАЦИ - КОЗИРОГ: Близнаците са прекалено свободолюбиви за консервативния Козирог. Последният често е смутен от сексуалното поведение на Близнаците, а на тях пък им е прекалено скучно с него. Една по-продължителна връзка е възможно, но дълъг и щастлив брак си е направо чудо.
БЛИЗНАЦИ - ВОДОЛЕЙ: Двата знака се отнасят с уважение един към друг, оценяват взаимно своята чувствителност и непредсказуемост. Дори да се разделят, партньорите остават много добри приятели, готови винаги да си помогнат един на друг.
БЛИЗНАЦИ - РИБИ: И двата знака имат невероятни сексуални фантазии, но рядко ги реализират съвместно. Рибите са прекалено емоционални, но по-скоро проявяват голяма мнителност в една такава връзка. Близнаците се дразнят от обсебващата страст на Рибите и обикновено връзката завършва с раздяла
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

Сексуална характеристика – мъж Рак

19630-0

Не е лесно да разберете един мъж Рак, особено ако го виждате рядко и не ви е добре познат. Той винаги нещо скрива, даже от най-близките си приятели. Той е мечтател, идеалист, склонен е към размишления, крайно сантиментален е. Твърде неустойчив е в емоционално отношение, ту е въодушевен, ту песимистичен. Притежава способността да увлича хората, когато му е удобно, но може и да се самоизолира от всички. На пръв поглед може да изглежда притворен и непостоянен, но това е само едно от многобройните му настроения. На Рака твърде силно му действа Луната и в зависимост от нейните цикли, той може да е недружелюбен, да създава странни конфликти, но не прави това злоумишлено.
Дори когато опознаете добре Рака, можете да бъдете изненадани от променливостта на настроенията му. Ако му възразявате грубо, можете да се окажете жертва на гнева му, дори на физическо посегателство върху вас. От друга страна може да бъде много нежен и галантен, да дарява безрезервно обич и ласки. Той обича красивите жени, особено ако са остроумни. Всеки мъж обича подобни жени, но за Рака те са особено очарователни. И имайте предвид, че много трудно се отказва от намеренията си. Тъй като може да е много красноречив и обаятелен, обикновено се радва на успехи сред жените, които харесва. Фантастичната му памет му прави много добра услуга при общуването с жените – може да ги изненада със знания, може умело да спори, а ако потрябва, може да цитира нежни стихове. Отличен слушател е, а това е много печеливша позиция, когато трябва да се спечели вниманието на дамите. Tъй като притежава великолепен аналитичен ум, мъжът Рак може да е добър съветник.
Жените трябва да знаят, е ако искат да задържат мъжа Рак, трябва постоянно да го уверяват в своята любов по всички възможни начини. Той възприема любовните отношения твърде сериозно и тъй като е много предан към жената, която обича, очаква подобно поведение и от нея. В случай на раздяла обаче ракът не тъгува дълго. Ще намери нова любов и нищо няма да може да го върне назад.
Ако жената, в която е влюбен мъжът Рак, умее да изказва възхищението си от него, той може да се превърне в най-нежния обожател. Ракът умее да създава комфорт – цветя, свещи, хубаво вино,  музика. На него много му се нрави ролята на учител. Умната жена би трябвало да го остави да вярва, че той я ръководи в секса – тя нищо няма да загуби от това, но ще спечели много. Той е и търпелив, и настойчив, трудно се отказва от желанието да изживее приятни мигове. Но ако от нещо се обиди, става съвсем друг човек – затворен, замисля се за нещо свое и като че ли забравя за сексуалната си партньорка. Всъщност никак не е забравил, просто е се е затворил в собственото си Аз и да му мисли тя.
Жените трябва да забравят грубостите и вулгарността. На Рака това не му е по вкуса, още повече, че често идеализира партньорката си, поне в началото на връзката. След време става по-реалистичен и може да приеме някои волности, но по-добре е жените да се държат като истински дами. Като любовник е уверен, щедър, стреми се да ощастливи и сексуалната си партньорка, и себе си. Интересно е, че любимото му място за секс не е леглото. Без да се замисля особено той инстинктивно открива много удобни места за секс в обстановката, която го обкръжава. Не натрапва грубо своите избори, но обикновено на жените тази изобретателност им е приятна. Необикновената памет на Рака му помага и в любовта и секса. Той помни всеки детайл от това, което харесва на партньорката му и винаги знае кое как да направи.
По пълнолуние е добре любимата на Рака да бъде около него. Колкото и да е предан в любовта, това е времето, в което той може да изневери. Ще направи всичко много тайно и хитро, няма да допусне да изложи на риск сериозната си връзка, но пък ако новата връзка му се струва много по-привлекателна, не се знае какво точно ще стане.

Сексуална съвместимост с другите знаци:

РАК - ОВЕН: Може да възникне силно сексуално привличане, но връзката рядко просъществува дълго. Прекалено прямото поведение на Овена не винаги се нрави на Рака, който не харесва грубостта. От друга страна на Овена не се харесва собственическото поведение на Рака, който може и да проявява силна ревност.
РАК - ТЕЛЕЦ: Ракът внася в подобна връзка чувственост и въображение. И двата знака са страстни, могат да бъдат прекрасни партньори в секса. Телецът проявява търпимост към странните настроения на Рака, защото е много внимателен. Обикновено връзките са много дълги и сполучливи.
РАК - БЛИЗНАЦИ: Ракът не обича да търпи край себе си непостоянните Близнаци, които винаги търсят с кого да флиртуват. Неуправляемата сексуална енергия на Близнаци създава проблеми на Рака и вместо да страда от ревност, той търси начин да си възвърне спокойствието, а щом го търси – намира го. А Близнаците пък се възмущават от неговото нежелание да ги възприеме такива, каквито са. Връзките обикновено са бурни, понякога и доста продължителни, но рядко завършват с успешен брак.
РАК - РАК: Твърде много си подхождат, за да бъдат щастливи. Сексуално се привличат, достойни партньори са един на друг, но всеки иска да доминира и това поражда проблеми при по-дълъг съвместен живот.
РАК - ЛЪВ: Щедрият Лъв може да създаде комфорт на Рака, но ако и Ракът се сети, че трябва да ласкае Лъва. Ако той откликне на лъвската страст към похвали, съюзът може да е много удачен, тъй като двата знака се привличат сексуално много силно.
РАК - ДЕВА: Практичната Дева може да създаде добра основа за здрав съюз. ракът е много по-емоционален, но благодарение на силното сексуално привличане и на търпението на Девата, връзката може да е много сполучлива.
РАК - ВЕЗНИ: На Везните им е трудно с променливия темперамент на Рака. На свой ред Ракът изпитва неувереност и безпокойство от прекалената привързаност на Везните. Обикновено при една евентуална връзка Ракът е постоянно обиден от нещо в поведението на Везните. По тази причина брак между тези два знака не е за предпочитане.
РАК - СКОРПИОН: Връзката е удачна, тъй като силата на Скорпиона много харесва на Рака. Двата знака се привличат и защото Ракът е много чувствителен, а Скорпионът страстен – това радва Рака. Ако Ракът не даде повод за ревност, връзката е идеална.
РАК - СТРЕЛЕЦ: Големите различия в характерите не позволяват да съществува една трайна връзка. Стрелецът е скитник и не обича да му се отнема свободата, а Ракът има нужда от сигурност. Стрелецът живее в настоящето, а Ракът – за бъдещето. Стрелецът не понася скуката, а на Рака просто рядко му доскучава и това също е причина за недоразумения между тях.
РАК - КОЗИРОГ: Козирогът не може да даде достатъчно привързаност и сигурност на Рака. Въпреки силното сексуално привличане между тези знаци, връзката често е нестабилна. На Рака му идва твърде много практичността на Козирога, който е лишен от всякаква романтичност.
РАК - ВОДОЛЕЙ: Връзките са кратки, макар и доста емоционални. водолеят не може да удовлетвори потребностите на емоционалния рак, защото твърде много обича себе си. Той е склонен да избягва емоционалните преживявания, а около Рака това не е лесно.
РАК - РИБИ: В сексуално отношение двата знака са добра комбинация. Най-вероятно е Ракът да е лидер. Рибите са твърде чувствителни, но Ракът също. Ако взаимно се щадят, което често се получава, връзката може да е много дълга и приятна.
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

Сексуална характеристика – мъж Лъв

19631-0

Мъжът Лъв очаква винаги да му бъде обърнато внимание и е много разочарован, ако това не се случи. Неговото его е толкова силно, че често той си въобразява, че всички останали мъже му завиждат.
Мъжът Лъв се възхищава от красивите жени, но не обича те да се държат предизвикателно, да са шумни и дръзки. Той може да бъде много внимателен и щедър партньор, обича разкоша и е готов да го осигури на жената до себе си, но определено тя трябва да заслужи неговата щедрост. Всяка жена трябва да помни, че Лъвът не обича да му се противоречи. А той не обича полумерките – ако ще воюва – воюва, ако ще дава – ще дава, ако ще обича – обича истински. Способен е да поеме голям риск в името на любовта и приятелството, но гневът му е страшен, ако почувства, че е употребяван или предаден.
Лъвът е постоянно влюбен, чувства се щастлив така и така живее. Обича да го ласкаят и да му угаждат и когато намери жена, способна да му угажда, е много доволен. От друга страна е ревнив. Не е добре да бъде пробудена неговата ревност, защото е способен дори на физическо насилие, ако прецени (или си въобрази), че му изневеряват.
Лъвът има постоянна нужда от жена до себе си, но за повечето жени не е лесно да издържат около партньор като него. Той не обича неяснотата, сигналите, които една жена му подава, трябва да са ясни. Той предпочита да се наслаждава, отколкото да умува. Ако не сте наясно дали искате да създадете сексуална връзка с мъж Лъв, по-добре не бързайте. Лъвът не понася да бъде отхвърлен. Той може да приеме една жена само за приятел, но ако е получил знак, че може да е любовник, а после бъде отблъснат, става много агресивен и отмъстителен. Помнете - този мъж не може дори да си помисли, че някой друг е предпочетен.
Като любовник се придържа към принципа „действието премахва безпокойството” и затова действа. Винаги е директен и затова изглежда малко грубоват в секса. Не обича дългите любовни игри, не обича много ласките, но пък за сметка на това очаква похвали за сексуалната си мощ и много се дразни, ако не получи такива. Той се интересува повече от личните си сексуални потребности. Не обича жената да бъде водеща и да демонстрира сексуалните си умения, но пък трябва да показва задоволството си от неговите. Според него тя трябва да удовлетворява неговите желания, ако на него му дойде на ум да прояви някаква фантазия, което между другото рядко става. Той предпочита традиционните пози, те го устройват и той не се замисля дали жената е доволна или не. Свещи, хубава музика или други романтични прояви не го вълнуват, той дори няма да ги забележи.
Ако една жена живее постоянно с мъж Лъв, трябва да знае, че не бива да му отказва сексуално задоволяване, защото той ще го потърси на друго място. Такава му е природата.

Сексуална съвместимост с другите знаци:

ЛЪВ - ОВЕН: Те си приличат по отношението си към секса. И двата знака са страстни натури, но Овенът, които се стреми да е лидер, ще се натъкне на властността на Лъва и конфликтът е неизбежен. Ако физическото привличане е много силно, може да се получи една интересна връзка.
ЛЪВ - ТЕЛЕЦ: Романтично начало, но то скоро може да прерасне във война. И двата знака са твърде прями, директно изказват мненията си, а това не е най-безопасната тактика. Уравновесеният Телец може и да не понесе екзалтирания Лъв и неговата мания за величие. Дълги връзки рядко са възможни, но поне началото е впечатляващо.
ЛЪВ - БЛИЗНАЦИ: Ако Близнаците успеят да очароват Лъва, всичко би могло да е добре. От друга страна Близнаците не се отличават с вярност към партньора, а това е опасно, когато около тях е мъжът Лъв. При положение, че Близнаците поне умеят да скрият своите странични връзки, Лъвът може да се привърже, още повече, че те са твърде хитри и ще го оставят да доминира.
ЛЪВ - РАК: Ракът не се нуждае само от секс и ако Лъвът проумее това, връзката може да е много хармонична. От друга страна Ракът трябва да дарява постоянно любов и ако не го прихванат неговите особени настроения, Лъвът ще бъде много доволен, че е обичан безрезервно. На практика този съюз е малко непредвидим по отношение на трайността на връзката,
ЛЪВ - ЛЪВ: И в секса е като навсякъде – Лъвът иска да доминира. Ако „Аз” се превърне в „Ние” – добре, но дали ще се случи. Трябват и други интереси, за да се разберат два Лъва, но пък това не е невъзможно.
ЛЪВ - ДЕВА: Лъвът се отличава с много по-голяма сексуалност от Девата и това може да е причина за проблеми в леглото. Девата е по-консервативна, тя не обича някой да е толкова демонстративно властен. Брак почти не е възможен, защото Лъвът не може да понесе никаква критика, а Девата пък не е много склонна постоянно да премълчава.
ЛЪВ - ВЕЗНИ: Ако Везните ласкаят Лъва и поне си дават вид колко много го почитат, връзката може да е доста продължителна. Везните са способни на силна страст, но дали ще решат, че си струва да търпят постоянно властния Лъв?!
ЛЪВ - СКОРПИОН: Един властник и един собственик – не е ясно какво ще се получи. А и Скорпионът не се смята за длъжен да ласкае Лъва, той също обича да доминира. Връзката може да е интересна до един момент, но браковете обикновено не са много удачни.
ЛЪВ - СТРЕЛЕЦ: Това може да е едно добро съчетание, защото и двата знака обичат приключенията, силните емоции, секса. И двата знака са много свободолюбиви и това може да се превърне в изходна точка за взаимно уважение и зачитане на правата. Ако Лъвът разбере, че няма да може да удържи властта си над Стрелеца и започне да се съобразява с това – всичко може да е добре, а сексът да е едно вълнуващо преживяване и за двамата.
ЛЪВ - КОЗИРОГ: Козирогът не е много романтичен и любвеобилен, а това дразни Лъва – той трябва да е обичат и не може да понесе да не го ласкаят. Козирогът пък се дразни от екстравагантността на Лъва и браковете обикновено са неуспешни.
ЛЪВ - ВОДОЛЕЙ: Една дълга връзка е рядкост, но докато Лъвът се изнерви от анализите на водолея в леглото, могат да се преживеят няколко романтични срещи.
ЛЪВ - РИБИ: Тази връзка на практика може да се окаже значително сложна поради основните различия в характерите на двата знака. Лъвът е общителен, прям, а Рибите са затворени, изпадащи в меланхолични състояния. Те никога не биха споделили своите преживявания, а Лъвът пък не се отличава с безкрайно търпение.
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

Сексуална характеристика – мъж Дева

19632-0

Мъжът Дева е под властта на планетата Меркурий, което значи, че притежава висок интелект, интересува се от всичко, но предимно се опитва да опознае тайните на човешкото поведение. Твърде много се интересува от материалното състояние на хората, но това е по-скоро от интерес дали те могат да управляват своите финанси – за него това е важно.
Мъжът Дева умее да подбира както приятелите си, така и любовниците си. Рядко греши при избора на партньорка, но пък никога не повтаря грешката си, ако е допуснал такава. Лошото е, че се опитва да налага своите правила в съвместния живот. Не обича да ласкае и често забравя, че любовта на жените минава през ушите, както казва народът.
Девите обичат да са на чист въздух, да поддържат тялото си със спорт, обикновено бягане, спортно ходене, плуване, те рядко предпочитат фитнес или други спортове, изискващи тренировки на закрито. Изискват и от любимите си да имат добра фигура, но обикновено попадат на жени, които не обичат спортни занимания.
Мъжете Дева се отнасят към сексуалната си партньорка твърде бащински. Имат желание да я поучават, да я защитават от беди. Трудно им е, когато срещнат самостоятелни жени, които не приемат съветите им и вземат свои решения дори без да се посъветват. Тогава мъжете Дева страдат, обидени са, чувстват се пренебрегнати. Едни от тях философски се примиряват, а други се затварят в собствения си свят и постепенно се отчуждават от жената до себе си.

Девите не са романтичния тип любовници, рядко се сещат да купят дори цветя, но това не значи, че не могат да бъдат нежни и внимателни. Те не обичат да посещават коктейли, светски събития, няма да се сетят да предложат романтична вечеря, но могат да организират пикник на открито или да заведат любимата на великолепни места сред природата.
Те са предани любовници, но невинаги верни съпрузи – това зависи от удовлетвореността им по отношение на духовния живот. Ако в една жена открият и съпруга, и приятелка, и любовница – не изневеряват. Ако обаче не се чувстват близки духовно със съпругата си, си създават извънбрачна връзка и са способни да я поддържат с години.
В сексуалните си отношения мъжът Дева е тактичен и почтен, но предпочита той да избира мястото за срещите; изисква точност от партньорката и понякога дребни неща могат да го раздразнят. За него сексът е важен, но не стои на първо място. Ако не открие духовното у жената, която е с него, той може и да се откаже от едно сексуално преживяване. Старае се да достави удоволствие на жената до себе си, но голяма фантазия не може да се очаква от него. По-лошото е, че често се случва вместо да действа, да говори. Той иска да обсъди предварително позите, които харесват на жената, да е убеден, че няма да сгреши. Обикновено се придържа към традиционните пози за секс. При някои по-темпераментни дами, това може да доведе до прекратяване на срещата. Девата никога няма да е вулгарен, но пък неговата методичност лишава срещите от очарованието на спонтанността. Въпреки многото му познания за женската анатомия, този мъж не постига онова женско удоволствие, до което много по-първични мъже могат да доведат партньорката си. И помнете, че има опасност, че може да се пренесе в дома ви, ако сте показали доволството си от него. Може и да не се сети да ви попита искате ли ги, но за сметка на това, ако му откажете прием във вашия дом, се обижда жестоко.

Сексуална съвместимост с другите знаци:

ДЕВА – ОВЕН: Девата може да се заинтересува от Овен, но пък Овенът обича приключенията и страстните преживявания и това обикновено довежда до прекратяване на сексуалната връзка. На Овена просто му е скучно и той напуска педантичната Дева.
ДЕВА – ТЕЛЕЦ: Телците предпочитат да се наслаждават на секса без много приказки и им е досадно от анализите, критиките и поученията на Девата. Ако Девите успеят да се овладеят и по-малко да анализират, връзката може и да е успешна.
ДЕВА – БЛИЗНАЦИ: Близнаците са много импулсивни в секса и това води до известни противоречия с Дева. Ако Девата не досажда на Близнаците и им осигури свобода, връзката може да е значително успешна. Но ако Девата покаже желанието си да доминира на всяка цена, отношенията бързо охладняват и Близнаците започват да търсят начин да се освободят от опеката на Девите.
ДЕВА – РАК: Между тези два знака обикновено цари мир, независимо, че са много различни. Ракът има голямо въображение, той се стреми да накара Девата да се привърже към него и позволява да бъде опекунстван – не защото обича това, а защото му е удобно така. Девата, която приема нещата 1:1 се задоволява с това положение и често съжителството е безпроблемно.
ДЕВА – ЛЪВ: Лъвът е силно сексуален, докато Девата не е. Двата знака трудно се разбират по своите интереси и желания. Кратките връзки са много емоционални, но рядко могат да се превърнат в нещо по-сериозно и красиво.
ДЕВА – ДЕВА: Връзките обикновено са изпълнени с борба за надмощие, хапливи забележки и понякога такава скука, че партньорите доброволно се разделят.
ДЕВА – ВЕЗНИ: Везните са способни на много любов, но се натъкват на аналитичните и винаги готови да критикуват Деви, а това води до нарушаване на самоувереността им. Девите не понасят суетата на Везните, неприятно им е, когато последните започнат да се хвалят и забравят скромността. Връзките обикновено са твърде кратки.
ДЕВА – СКОРПИОН: Ако Девата прави компромиси, а Скорпионът може да бъде тактичен по отношение на сексуалната скука, връзката може и да се окаже добра, но това се получава твърде рядко. Двата знака са по-добри приятели, отколкото любовници.
ДЕВА – СТРЕЛЕЦ: Отношението на Стрелец към любовта може да доведе педантичната дева до стрес. Девата силно страда, а Стрелецът въобще не се опитва да разбере потребността й от точност и детайли. За него е много скучно, той е твърде свободолюбив, за да се подчини на стремежа за опека. За него любовта е удоволствие, а за Девата това понякога е въпрос на дълг. Девите забравят, че за Стрелецът понятието „дълг” е свързано само с това, което те смятат за свой дълг. Връзките обикновено са кратки, ако въобще се осъществят.
ДЕВА – КОЗИРОГ: Козирогът силно привлича Дева в сексуално отношение, но това означава в леглото Девата да има второстепенно положение. Ако Девата се примири или козирогът отстъпи доброволно първенството си, браковете обикновено са дълги и щастливи.
ДЕВА – ВОДОЛЕЙ: Девата има пуританско отношение към любовта и секса, а Водолеят безотговорно. Кратки връзки са възможни, но дълъг и щастлив брак – много рядко.
ДЕВА – РИБИ: За рибите любовта е едно от най-големите очарования в живота, а за Девата далече не е така. Това изнервя Рибите, те страдат от скука и обикновено напускат Девата, търсейки по-голямо разнообразие. От друга страна и двете зодии са големи почитатели на парите и едно съжителство с ограничени финанси просто е невъзможно поради склонността на на жените Риби да пилеят пари – нужен им е партньор с по-големи финансови възможности.
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

Сексуална характеристика - мъж Везни

19633-0

Мъжът, роден под знака на Везни, се стреми към хармония. Неговият живот не върви винаги гладко, но той се опитва да запази и съхрани равновесие. Tвърде чувствителен е и обича спокойствието. Обикновено не е много атлетичен, не се посвещава на определени спортове, но всяко правило си има изключения. Обича обаче да играе шах, да се състезава в решаване на кръстословици, да спори.
Везните обикновено са интересни събеседници, тактични са, имат чувство за хумор. Те са добри бизнесмени, но им е трудно да вземат категорични решения. Нуждаят се от партньор, които може да се заеме с оправянето на по-сложни ситуации и ако намерят такъв в лицето на една жена, са много доволни. Тогава мъжът Везни, който е и естет по душа, се привързва към тази жена и защото с нея може да споделя както работата си, така и възхищението си от изкуството, на което като цяло е голям почитател. Така постепенно се увлича по нея, но не винаги е способен да направи признание. Жените трябва да са много търпеливи, ако харесват този мъж – понякога той може и да не стигне до любовно признание. Интересното е, че на много дами това им харесва. Той трябва да е напълно наясно как да постъпи с желаната жена, чак тогава може да направи крачка напред. Тези мъже са твърде суетни и не могат да понесат отказ. Обичат да получават комплименти, да бъдат ласкани, но не понасят прекалената емоционалност. Ако някоя дама реши да им устрои сцена – загубила е битката. Сцените са нещото, което толкова тактичните Везни не понасят.


Ако сте спечелили вече сърцето на мъжа Везни, помнете, че той не понася да флиртувате с други мъже. Обличайте се добре, поддържайте кожата и косата си – това му прави силно впечатление.
В секса мъжът Везни е един от най-внимателните по отношение на жените. Той се стреми да достави удоволствие на партньорката си, вълнува се силно, но не понася нетърпеливите дами. Ако установи, че вие бързате да получите сексуална наслада и не го оставяте да се наслади на преживяванията си – няма да получите нищо или това ще е последната ви среща.
Прекрасно познава женската анатомия, знае как да достави удоволствие на партньорката си. Мнителен е, така че внимавайте какво говорите и правите. Той е изобретателен в леглото, но няма да изисква от жената до себе си задължително да отговори на всичките му хрумвания.
Обича да наблюдава еротични сцени във филми, обича в стаята да има огледала, в които да гледа себе си и партньорката си.
И помнете – не е от най-верните любовници! Понякога се случва да обслужва повече от една дами, но умело крие това от всяка.

Сексуална съвместимост с другите знаци:

ВЕЗНИ - ОВЕН: Такава връзка ще бъде изпълнена с постоянно напрежение, защото Везните търсят съвършенство, а Овенът е труден за овладяване. Сексуалните отношение могат да са на ниво, но само толкова.
ВЕЗНИ - ТЕЛЕЦ: Собственическото поведение на Телеца не допада много на романтичните Везни. Ревността на Телеца със сигурност не допада на Везните, а и те самите са достатъчно ревниви. Могат да съществуват идеални сексуални отношения, но брак или дълга връзка са изключителна рядкост.
ВЕЗНИ - БЛИЗНАЦИ: Ако всичко ще се върти около любовта, това са идеални партньори. Двата знака си допадат за брак, но ако имат и общ бизнес – положението няма да е дълго време така безоблачно.
ВЕЗНИ - РАК: Ракът може да е настроен към страстта на Везните към пътешествия и разнообразие в живота. Ракът е практичен, а Везните импулсивни. Съжителството ще бъде трудно и защото Ракът е доверчив и чувствен, а Везните се отличават с непостоянство.
ВЕЗНИ - ЛЪВ: И двата знака са емоционални, но ако Везните покажат, че не се дразнят от властния характер на Лъва, може да се очаква една очарователна връзка. Лъвът винаги ще иска да доминира, но какво от това – сексът и другите отношения ще вървят добре.
ВЕЗНИ - ДЕВА: Трудна работа! Девата живее по правила, а за Везните това е толкова досадно нещо, че ще са готови да се откажат от връзката съвсем в началото.
ВЕЗНИ - ВЕЗНИ: В началото на любовните отношения всичко ще е идеално – те толкова много си приличат, че радостта да срещнеш сродна душа ги омайва. По-късно обаче става ясно, че в живота има и други задължение – това постепенно охлажда чувствата и връзките се разпадат.
ВЕЗНИ – СКОРПИОН: Ако Везните оставят Скорпиона да доминира, може да се получи нещо по-трайно. А дали ще могат да преглътнат ревността му – това само те ще си решат!
ВЕЗНИ - СТРЕЛЕЦ: Тъй като Стрелецът е голям любител на приключенията, а Везните също, няма да им е скучно. Те си допадат и в сексуално отношение. Проблемът е в това, че Стрелецът не обича да стои на едно място и е крайно независим, а Везните обичат по-уседналия живот. Ако тези различия се преодолеят, е възможен дълъг съвместен живот.
ВЕЗНИ - КОЗИРОГ: Козирогът е силно привлечен от Везните в сексуално отношение, но той е много работлив за разлика от представителите на знак Везни и това може да породи недоразумения. От друга страна Козирогът обича да живее по-уединено, а Везните се стремят да са все сред общество и разбира се, да блеснат с достойнствата си. Връзките обикновено са кратки.
ВЕЗНИ - ВОДОЛЕЙ: Удачна комбинация за всякакви начинания.
ВЕЗНИ - РИБИ: Много трудно съчетание! Двата знака се харесват, допадат си, но Рибите са прекалено чувствителни и страдат в тази връзка. Може да се осъществи брак, но Рибите ще бъдат вечните мъченици в него.
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

Сексуална характеристика - мъж Скорпион

19634-0

Мъжете Скорпиони се ръководят от своите сексуални влечения. Те са страстни, непредсказуеми, защото са твърде емоционални. Никакви препятствия не могат да ги спрат, ако искат да удовлетворят своите сексуални влечения. Те обикновено не мислят за последствията. Не ги интересува и мнението на хората, които ги заобикалят. И тъй като са силни, енергични, не са страхливи доста често успяват да постигнат своето. За жените е твърде опасно да се доближават до мъж Скорпион, ако не го познават добре. Колкото и да се опитват да се смоконтролират, тези мъже не успяват да се справят понякога и тогава могат да бъдат груби, брутални, отмъстителни. А като се има предвид, че една голяма част от тях дори не се сещат какво е това „самоконтрол”, положението може да стане твърде неприятно, ако на някоя дама й хрумне да пофлиртува по-активно, а после да откаже на един Скорпион.
Мъжете от тази зодия могат да бъдат и много нежни, щедри, да угаждат на желаната жена, но винаги помнете, че това е един опасен противник, на когото не е присъщо да отстъпва. Липсва всякаква снизходителност към жена, която е засегнала мъжкото му его. Дори да съзнава, че може да загуби всичко, този мъж отива докрай в желанието си да е победител.


Родените под този знак могат да са безжалостни хитреци, егоистични са, за тях самата страст е висш закон и те се стремят да постигнат всичко в секса. И не трябва да се забравя, че могат да са безумни ревнивци!
Мъжките Скорпиони са сладострастни, познават отлично женската анатомия,  имат голямо еротично въображение. Те не познават бариери в секса, всичко според тях е позволено. Не обичат дългите любовни игри, но ако си намерят достойна партньорка, са готови и на дълги ласки, стига да преценят, че това е пътят да я спечелят. Въпреки че могат да допуснат компромис, мъжете от зодията искат те да са доминиращи във всеки един момент и ако партньорката им също цели подобна доминация, не се знае какво може да се случи – от великолепен секс, до люта битка и то не само на думи. Да, колкото и да е грозно, много мъже Скорпиони са способни на груба физическа разправа с жена, която допреди минути са целували нежно.
Скорпионите не обичат предпазните средства в секса, искат да експериментират, пренебрегват неща като свещи, романтична музика, а ако дамата е уредила нещо подобно, понякога се правят, че не са забелязали – така им изнася, иначе бъдете убедени, че са видели всичко в подробности.
За жалост трябва да отбележим, че има мъже от тази зодия с ярко изразени садистични наклонности.

Сексуална съвместимост с другите знаци:

СКОРПИОН – ОВЕН: Крайно неустойчиво съчетание. В секса биха могли да изживеят една силна връзка, но ревността на Скорпиона ще съсипе всичко, защото свободолюбивият овен няма да я понесе. За кратко – да, за постоянно двете зодии са трудно съвместими.
СКОРПИОН – ТЕЛЕЦ: И двете зодии са силни в сексуално отношение, но Скорпионът не понася леността. Бракът е много съмнителен и поради различното отношение към парите, тъй като двете зодии се различават в принципите им за харчене.
СКОРПИОН – БЛИЗНАЦИ: В сексуално отношение са близки, но това съвсем не е достатъчно за здрав съюз. Скорпионът е целеустремен, докато Близнаците приемат повърхностно нещата около себе си. Близнаците обичат да лъжат, а на ревнивият Скорпион му е достатъчно да ги разкрие веднъж, за да превърне връзката в ад.
СКОРПИОН – РАК: Могат да се разберат добре, защото в Рака Скорпионът вижда отзивчив партньор. Физическото привличане също е важен фактор за една успешна връзка.
СКОРПИОН – ЛЪВ: И двата знака са силни и страстни, но ако възникнат конфликти, битката ще е страшна. Лъвът обича да бъде ласкан, но Скорпионът ненавижда ласкателството, Лъвът е твърде горд, а Скорпионът безцеремонен. Трудно може да се стигне до нещо повече от мимолетна връзка.
СКОРПИОН – ДЕВА: Интересите им често съвпадат, но в секса на всичко гледат различно. Трудно могат да се установят хармонични отношения в един евентуален брак.
СКОРПИОН – ВЕЗНИ: Скорпионът се отнася твърде собственически към Везните, ревниво следи всяка тяхна връзка и ги подозира постоянно в изневери. Бракът ще е възможен, докато Везните са склонни да търпят всички сцени на ревност или докато Скорпионът потърси друг сексуален партньор.
СКОРПИОН - СКОРПИОН: Ако става дума само за секс – могат да преживеят невероятни мигове. Но животът не е само секс! Така че по-добре да са приятели, отколкото съпрузи. Твърде еднакви са!
СКОРПИОН – СТРЕЛЕЦ: По-добре ще е отношенията да останат на ниво приятелство. Свободолюбивият Стрелец си прави каквото иска, но когато гневът на Скорпиона вземе връх, нещата могат да станат непредсказуеми в един брак. Като приятели двата знака могат чудесно да си помагат и да се разбират.
СКОРПИОН – КОЗИРОГ: Биха могли да създадат един добър съюз, но често това не се получава, тъй като с козирог се живее твърде скучно, а Скорпионът обича динамиката и разнообразието.
СКОРПИОН – ВОДОЛЕЙ: По-добре би било да не се стига до брак, тъй като Скорпионът трудно понася постоянната смяна на настроения при Водолея. А от друга страна свободолюбивият Водолей не може да се примири с посегателството над свободата си отстрана на ревнивия Скорпион.
СКОРПИОН – РИБИ: Двете зодии се привличат силно и трайни съюзи са възможни както в личен план, така и в делови. Рибите са изобретателни и успяват да се приобщят към капризния характер на Скорпиона, а той пък е доволен, че не му противоречат.
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

Сексуална характеристика - мъж Стрелец

19635-0

Още при първата среща с мъж  Стрелец е вероятно да почувствате прилив на енергия, защото той е весел, очарователен, остроумен. И можете напълно да се заблудите, че сте най-очарователната жена, която той е срещал, а ако сте мъж – че този човек е готов да ви бъде най-добрия приятел.
Не се подвеждайте! Скоро ставя ясно, че той наблюдава внимателно всеки, а ако има жени около него много бързо преценява плюсовете и минусите им. Ако някоя жена го заинтересува, той много бързо ще научи всичко за нея и почти мигновено ще създаде контакт.
Той е много интересен по отношение на романтичните си връзки. И да се разочарова, не губи оптимизма си, че следващата ще е достойна за вниманието му. Без да е прекалено сантиментален, е твърде чувствителен. Предпочита връзки с жени, които имат известен опит и иска те да се радват на живота, колкото той самият. Ако някоя жена реши да го заплашва с раздяла, е много възможно да не й се даде възможност да повтори заплахата си, защото той вече ще е реагирал и ще е иззел правото на решение. Дамата си отива, а Стрелецът продължава по своя път, убеден, че го очаква нова любов.


По принцип мъжете от зодия Стрелец са прeми, общителни, но не винаги са тактични. Но дадат ли обещание за нещо, изпълняват го. Ако съдбата ги събере с жена, която не изпълнява дадената си дума, тя няма дълго да задържи вниманието на един Стрелец. Той не се примирява много,много с недостатъците на любимата си жена. Иска тя да се извиси до него, да е достойна за уважението му, а и това на неговото обкръжение. За него хармонията между двама влюбени е много важно нещо и той прави всичко възможно да я създаде. Понякога е твърде критичен, но не прави това злонамерено, а точно обратното.
Мъжът Стрелец прави впечатление на щедър човек, но пак е възможно някоя дама да изпадне в заблуда. Да, той е щедър и то много, но само към тези, които обича. Обича разкоша, обича жената до него да е великолепно облечена, но не си мислете, че можете да му измъкнете пари. Долови ли такава корист – няма ви в неговия живот!
Искате ли да сте спътница на мъж Стрелец, помнете, че той е много любознателен, свободолюбив, не може да стои на едно място, обича да пътува, обича малки компании, не понася дискотеките, независимо, че е любител на хубавата музика.
Помнете още, че той обича секса, но за него той не е най-важното нещо. Той се наслаждава на преследването, на любовната игра, не понася жени да му се предлагат сами, и може да поддържа няколко връзки наведнъж, ако не открива всичко желано у една жена. Е, не иска да е олицетворение на съвършенство, но тя трябва да е на достатъчна висота – тогава може да е много верен.
Нищо не го притеснява в секса, но предпочита приятна обстановка, изискани питиета, музика. Няма обаче да се захване да пали свещи, да глади чаршафи и т. н. Според разбиранията му това си е задължение на жената и толкова. Ако в леглото дамата започне да се оплаква, да мрънка или да недоволства, той може да стане и без никакви обяснения да си замине. И не се опитвайте да доминирате над него – той няма да допусне подобно нещо. Няма нищо против да задоволява капризите на любимата си жена, но да го командват, да му налагат ограничения в секса или да му се демонстрира прекалена разкрепостеност – абсурд.

Сексуална съвместимост с другите знаци:

СТРЕЛЕЦ - ОВЕН: Те са добре съвместими, но са буйни натури и могат да се очакват и остри сблъсъци. На тях им харесва да са сексуални партньори и една дълга връзка е напълно вероятна. Имат и други общи интереси, което е идеално.
СТРЕЛЕЦ - ТЕЛЕЦ: Малко трудна работа, защото Телецът иска да господства, но Стрелецът има един господар – самият той. Стрелецът обича приключенията, а Телецът е домосед. По-успешни са деловите отношения, макар че и там не всичко е идеално.
СТРЕЛЕЦ - БЛИЗНАЦИ: Имат много близки интереси, но Близнаците обичат да критикуват, а Стрелецът не понася критика. Връзката е почти безнадеждна, освен ако е мимолетна.
СТРЕЛЕЦ - РАК: Двата знака са в двата края на зодиака. Ракът има нужда от безопасност и стабилност, а Стрелецът от свобода и приключения. Сексуална хармония съществува, но е по-добре да се поддържат приятелски връзки, защото по-дълга съвместимост в любовта е почти невъзможна.
СТРЕЛЕЦ - ЛЪВ: Възможна е една пълноценна връзка, изпълнена с общи интереси.
СТРЕЛЕЦ - ДЕВА: Много са различни, за да преживеят една дълга и красива връзка. По-добре ще е да се поддържат приятелски отношения, иначе Девата ще има да страда от волния дух на Стрелеца, а и от неговата прямота.
СТРЕЛЕЦ - ВЕЗНИ: Би могло да се очаква една интересна връзка, защото Везните са търпеливи. Стига Стрелецът да ги приеме, което е възможно само ако няма посегателство над личната му свобода.
СТРЕЛЕЦ - СКОРПИОН: Кратка връзка е вероятна, но по-дълга – едва ли, защото ревнивият Скорпион почва да се дразни от свободолюбието на Стрелеца. Приятелски отношения са за предпочитане, тъй като двата знака могат да се подкрепят в много направления.
СТРЕЛЕЦ - СТРЕЛЕЦ: Забележителна, но и непредвидима комбинация. Само те си знаят дали могат да издържат една дълга и романтична връзка.
СТРЕЛЕЦ - КОЗИРОГ: Козирогът е до известна интригант и се опасява от буйния характер на стрелеца. От друга страна той е твърде пестелив и стремежът на Стрелеца, който не понася ограничения, също го притеснява. Дълга връзка е трудна за вярване, просто те са твърде различни.
СТРЕЛЕЦ - ВОДОЛЕЙ: Може да се очаква нещо трайно, защото Водолеят би могъл да балансира в тази връзка. В сексуално отношение си допадат. Само водолеят трябва да помни, че не бива да се оплаква и мрънка – това дразни Стрелеца.
СТРЕЛЕЦ - РИБИ: Малко трудна работа, защото чувствителните Риби трудно понасят независимия характер на Стрелеца.
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

Сексуална характеристика – мъж Козирог

19636-0

Мъжете от зодия Козирог не винаги знаят значението на думата „не” и ако една жена им откаже внимание, те ще се опитат да сломят съпротивата й. Те са сладострастни, любовта им е крайно необходима и са готови на всичко, за да имат жената, която харесват. За тях са изключително важни сексуалните отношения , независимо дали вярват в любовта или не. Те са прекалено чувствени, не ги интересува, че дадена дама иска да пококетничи, да бъде ухажвана, да й се засвидетелства повече внимание преди секса. От друга страна тези мъже имат потребност да чуват колко са обичани и желани. Искат цялото внимание на жените, способни са на силна ревност даже и когато нямат повод за подобно нещо. Ще си го измислят и на всичко отгоре ще си повярват! Ако са влюбени наистина, са предани. Тогава стават домошари, не търсят други развлечения. Сами могат да измислят много занимания за себе си и за любимата жена. Обикновено това са физически здрави и енергични мъже, не се изтощават лесно и постоянно имат желание за  секс, независимо от ангажиментите си. Така че ако съжителствате с мъж Козирог, не се изненадвайте от факта, че той може да прекъсне работата си и да ви уговаря настоятелно колко добре би било да прекарате известно време в леглото.


Колкото и да са сексуални, Козирозите имат и други изисквания към жената до себе си. Тя трябва да е добра домакиня, да ги подкрепя в служебните им дела, да ги изслушва, когато имат проблеми. Тези господа обичат парите и рядко могат да ги пилеят заради жени. Трябва да са много влюбени, за да направят подарък и да поглезят дамата до себе си. Често се женят според материалните си интереси, но никога не признават това. Като планират женитбата си, така планират всичко. Дори развитието на една сексуална връзка преминава през главата им като своеобразен план. Много често се опитват да се придържат към своите схеми и неочакваното ги обърква.
Мъжете от тази зодия много се гордеят със своите сексуални способности, но това понякога им изиграва лоша шега, тъй като не са много досетливи и невинаги прозират женското поведение добре. По принцип се стараят да задоволят партньорката си, стига да са наясно с нейните изисквания. Обичат романтична обстановка, но някой друг да я създаде. Не обичат липсата на удобства, но понякога се примиряват и с подобна ситуация. За сметка на това не обичат в леглото да се коментира секса. Това ги разсейва.

Сексуална съвместимост с другите знаци:

КОЗИРОГ – ОВЕН: И двата знака имат силна воля, упорити са и това е причина връзката често да се разпада въпреки сексуалното привличане между тях. Брак не е удачен и поради стремежа на двете зодии да доминират.
КОЗИРОГ – ТЕЛЕЦ: Сексът няма да е романтичен, но пък сексуалното привличане е достатъчно силно. Ако се обичат истински, ще преодолеят стремежа си за надмощие, в противен случай само сексътне стига за трайна връзка.
КОЗИРОГ – БЛИЗНАЦИ: Това са две напълно противоположни натури по отношение на секса. Близнаците са импулсивни, влюбчиви, а Козирогът е предан, ако е влюбен истински. Бракът е почти невероятен и приключва бързо.
КОЗИРОГ – РАК: Дългите връзки са трудна работа поради пълното различие в характерите.
КОЗИРОГ – ЛЪВ: И двата знака искат да господстват в леглото, да доминират във всичко и това прави връзката много напрегната и трудна.
КОЗИРОГ – ДЕВА: Практичността на Козирога и принципността на Девата добре се съчетават, но пък в сексуално отношение двата знака могат да проявят различия, които да доведат до разпадане на брачния съюз.
КОЗИРОГ – ВЕЗНИ: Очарованието на Везните е много привлекателно за Козирога, но пък Везните са твърде егоистични. Брак е възможен, ако Козирогът прецени, че има материална изгода от него.
КОЗИРОГ – СКОРПИОН: Отлични сексуални отношения, защото Скорпионът е много изобретателен, а Козирогът методичен. И двата знака имат силна воля, но Скорпионът е склонен към господство. Ако Козирогът прецени, че това не му пречи, брак е вероятен дълго време.
КОЗИРОГ – СТРЕЛЕЦ: Стрелецът е труднопоносим за Козирога със своето свободолюбие, с динамичността си. Стрелецът пък едва понася методичния Козирог, който му се струва твърде дребнав. Обикновено браковете са неудачни.
КОЗИРОГ – КОЗИРОГ: Браковете могат да са трайни, макар и твърде скучни.
КОЗИРОГ – ВОДОЛЕЙ: Свободолюбивият Водолей не може дълго да е влюбен в скучния Козирог, а и предпочита нетрадиционния секс. За Козирога Водолея не е лесен партньор и той инстинктивно го избягва.
КОЗИРОГ – РИБИ: Любящите и нежни Риби могат да направят един Козирог щастлив, а ако той има и материална изгода, връзката ще е значително трайна.

 
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

Сексуална характеристика – мъж Водолей

19637-0

Представителите на зодия Водолей не са самотниците мъже, макар че понякога изглеждат точно така. Те по същество обичат компаниите и имат приятели. Обичат да обсъждат своите и чуждите проблеми. Но една жена трябва да знае, че са и много егоистични, когато действително смятат, че имат важен проблем. Те говорят постоянно за него, искат мнение и съвети, после започват ново обсъждане и т.н. Просто им е приятно някой да се занимава с тях и да ги обгрижва. Ако доловят досада у партньорката си, се обиждат и се държат като сърдити малки деца.
В любовта обикновено чакат жената да направи първата крачка. Така че още на първата среща дамата трябва да поеме инициативата в свои ръце, но без да проявява агресивност, защото мъжът Водолей може да се почувства изплашен, ако не е готов за по-сериозна връзка. Той в никакъв случай не е безразличен, но не обича да се напряга, пък и му харесва да бъде в положение на ухажван. Всяка жена, която създава връзка с Водолей, трябва да знае, че той не обича да дава обяснения, дразни се, ако го разпитват. Оставете го на спокойствие и ще ви разкаже даже това, което не искате да знаете по никакъв повод.
Тези мъже са способни на голяма нежност, лесно се влюбват, а когато са завладени от чувствата си, могат да станат много изобретателни. Те са и големи мечтатели в такива моменти, фантазират си сексуални сцени, могат да изненадат любимата си с много страни предложения. Проблемът е в това, че когато трябва да действат, ентусиазмът им се изпарява, освен в леглото.
По принцип Водолеите са верни, но това не значи, че не обичат да флиртуват, да опознават нови жени. Ако в сексуално отношение жената им допада, те не й изневеряват физически, но пък си търсят друга, за да си споделят с нея. Въобще са малко странни индивиди, все нещо не им стига, все се разпъват между навика и новото.
В секса Водолеят не обича да бърза. Харесва му дългата любовна игра, щедро дарява ласки и изисква същото отношение към себе си. Той е много търпелив в леглото и изчаква жената да е готова да го приеме. Не му пречи да прави секс навсякъде, но предпочита романтични места или своя дом. Така се чувства по-уверен. Няма пози, които да го затруднят, и ако жената с него е неопитна, той може да бъде добър учител. Ако попадне на опитна и изобретателна жена, с удоволствие се оставя да бъде ръководен, това му харесва.
Водолеят няма нищо против романтични елементи – свещи, музика, атрактивно бельо, но ако чакате той да осигури всичко това, може и да не дочакате нищо. За сметка на това с удоволствие ще отвори бутилка хубаво вино, може да направи салата, да приготви дори интересно ястие. За него яденето си една добра увертюра към леглото и той не се отказва от това удоволствие.

Сексуална съвместимост с другите знаци:

ВОДОЛЕЙ - ОВЕН: В спалнята няма да е скучно, но Овенът винаги ще се стреми да доминира. Ако Водолеят прецени, че това не му пречи, което най-вероятно ще стане, връзката би могла да е дълга и щастлива.
ВОДОЛЕЙ - ТЕЛЕЦ: И двата знака са много сексуални, но Телецът обича да си седи у дома, а Водолеят е твърде свободолюбив. Перспективата за брак не е твърде добра.
ВОДОЛЕЙ - БЛИЗНАЦИ: Двата знака се отнасят с уважение един към друг, оценяват взаимно своята чувствителност и непредсказуемост. Дори да се разделят, партньорите остават много добри приятели, готови винаги да си помогнат един на друг.
ВОДОЛЕЙ - РАК: Връзките са кратки, макар и доста емоционални. Водолеят не може да удовлетвори потребностите на емоционалния Рак, защото твърде много обича себе си. Той е склонен да избягва емоционалните преживявания, а около Рака това не е лесно. Не е желателен брак.
ВОДОЛЕЙ - ЛЪВ: Дълга връзка е почти невъзможна, но докато Лъвът се изнерви от анализите на Водолея в леглото, могат да се преживеят няколко романтични срещи, изпълнение с много плам.
ВОДОЛЕЙ - ДЕВА: Девите имат много пуританско отношение към любовта и секса, а Водолеят безотговорно и свободолюбиво. Кратки връзки са възможни, но дълъг и щастлив брак – много рядко, тъй като Водолеят започва да си търси нови и по-емоционални връзки.
ВОДОЛЕЙ - ВЕЗНИ: В леглото всичко е много пламенно, забавно и привлекателно. Щастлив брак е много вероятен.
ВОДОЛЕЙ - СКОРПИОН: Трудна работа. Скорпионът проявява ревност и чувство за собственост, а Водолеят се стреми да запази свободата си.
ВОДОЛЕЙ – СТРЕЛЕЦ: Може да се очаква нещо трайно, защото Водолеят би могъл да балансира в тази връзка. В сексуално отношение си допадат. Само Водолеят трябва да помни, че не бива да се оплаква и мрънка – това дразни Стрелеца и той става агресивен.
ВОДОЛЕЙ - КОЗИРОГ: Това е лоша съвместимост в сексуален план. Обикновено връзките са кратки.
ВОДОЛЕЙ - ВОДОЛЕЙ: Това е една добра комбинация както в леглото, така и в живота. Бракът обикновено е щастлив и продължителен.
ВОДОЛЕЙ - РИБИ: Тази връзка ще е изпълнена с дребнави битки по различни поводи. Накрая Рибите се чувстват изморени и обидени, а на Водолея му става досадно и си тръгва.
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

Сексуална характеристика – мъж Риби

19638-0

Мъжете от зодия Риби са страстни, емоционални и недостатъчно стабилни. Те могат да поднесат на жените много странни неща, защото сами се разкъсват от противоречия. Така е в живота им, така е в работата им, естествено и в любовта.
Те са изключително чувствителни, дори мнителни. Не възприемат света такъв, какъвто е, а както им се иска да го видят. Идеализират хората, които обичат, а при разочарование дори не си дават сметка, че са си съградили един образ на идеален човек, без някой дори да се опитвал да ги подведе. За тях любовта е не само романтика, а и домашен уют, безопасност, сигурност. Сексът е нещо много лично, не обичат да говорят за тези неща с когото и да било.
От друга страна мъжете Риби не са най-верните любовници. Те могат лесно да бъдат омаяни и подведени, тъй като нямат бърза и реална преценка за човека срещу себе си. Ако една жена съумее да ги привлича постоянно, да ги контролира, те нямат нищо против да се поставят под нейно влияние. За тях е важно да знаят, че някой се грижи за удобствата им, че ги разбира, че държи на тях. Това обаче не гарантира един траен брак, защото тези мъже са твърде странни.  Те могат да бъдат находчиви, обичат да пътуват, харчат с лекота пари за любимите си, но могат и да се затворят в себе си и да се превърнат в невероятни скъперници – въпрос на емоции. Обикновено са творчески натури, обичат изкуствата, имат изискан естетически вкус.
В секса се опитват да лидерстват, прибързани са и проявяват нетърпеливост, ако не получат веднага това, което искат. Най-често се обиждат, ако жената откаже да бъде с тях в леглото точно когато са заявили желанията си. Харесват им тайни срещи, мистични стаи, осветление на свещи – това ги тласка обикновено към омъжени жени – криенето ги изпълва с емоционален заряд. Не признават сексуални ограничения и предпочитат опитни партньорки. Нравят им се всякакви странни пози и места за правене на секс. Но, жени – не забравяйте, че трябва постоянно да се възхищавате, даже и да не ви е до възхищение! Иначе тези добри сексуални партньори се отдръпват и ще сте изправени пред ситуация или да ги успокоявате, или да си тръгнете.
Мъжете Риби се опитват да реализират еротичните си фантазии, но не винаги могат да преценят дали това е точната жена за определен модел секс. Това понякога довежда до големи недоразумения, въпреки че те искрено се стремят да задоволят партньорката си.

Сексуална съвместимост с другите знаци:

РИБИ - ОВЕН: Овенът обикновено е много заинтригуван от интуитивните Риби в леглото, но трябва да е по-деликатен в изявите си. Могат да се получат отлични сексуални отношения, защото Рибите често имат вълнуващи сексуални фантазии, които искат да осъществят. Пък и не се борят да доминират, което е много удобно за Овена. Вероятен е успешен брак, ако партньорите съумеят да пренебрегнат други различия в характерите си.
РИБИ - ТЕЛЕЦ: Те са почти еднакво чувствени, но и двата знака са прекалено чувствителни и често се стига до дребнави спречквания. Прекалено емоционалните Риби страдат от постъпките на пракватичния и капризен Телец. Ако сексуалното привличане надделее, е възможен успешен съюз.
РИБИ - БЛИЗНАЦИ: И двата знака са много нестабилни и само сексът може да ги приобщи, но това обикновено е временно. На тях са им нужни силни партньори, които да ги водят твърдо в живота.
РИБИ - РАК: Може да се очаква дълга и романтична връзка, в която Ракът поема ролята на силната личност, но рибите нямат нищо против. Няма да е лесен подобен съюз, който ще е изпълнен с постоянни и дребнави разправии, но пък на двата знака това не им пречи да съжителстват.
РИБИ - ЛЪВ: Тази връзка на практика може да се окаже значително сложна поради основните различия в характерите на двата знака. Лъвът е общителен, прям, а Рибите са затворени, изпадащи в меланхолични състояния. Те никога не биха споделили своите преживявания, а Лъвът пък не се отличава с безкрайно търпение. За предпочитане са делови съюзи.
РИБИ - ДЕВА: За Рибите любовта е едно от най-големите очарования в живота, а за Девата далече не е така. Това изнервя Рибите, те страдат от скука и обикновено напускат Девата, търсейки по-голямо разнообразие. Браковете рядко са успешни.
РИБИ - ВЕЗНИ: Много трудно съчетание! Двата знака се харесват, допадат си, но Рибите са прекалено чувствителни и страдат в тази връзка. Може да се осъществи брак, но Рибите ще бъдат вечните мъченици в него. Това ще ги подтикне да потърсят друг партньор скоро.
РИБИ - СКОРПИОН: Двете зодии се привличат силно и трайни съюзи са възможни както в личен план, така и в делови. Рибите са изобретателни и успяват да се приобщят към капризния характер на Скорпиона, а той пък е доволен, че не му противоречат. Вероятен е един дълъг и качествен съюз.
РИБИ - СТРЕЛЕЦ: Малко трудна работа, защото чувствителните Риби трудно понасят независимия характер на Стрелеца. Възможни са кратки и пламенни връзки, но един брак обикновено е катастрофа.
РИБИ - КОЗИРОГ: Любящите и нежни Риби могат да направят един Козирог щастлив, а ако той има и материална изгода, връзката ще е значително трайна. Козирогът обаче не трябва да дава повод на Рибите за мнителност, тъй като тогава те стават затворени и меланхолични.
РИБИ - ВОДОЛЕЙ: Тази връзка ще е изпълнена с дребнави битки по различни поводи. Накрая Рибите се чувстват изморени и обидени, а на Водолея му става досадно и си тръгва. За предпочитане са делови съюзи.
РИБИ - РИБИ: Сексуалното привличане е голямо, но прекалената чувствителност и на двамата често довежда до разпадане на връзката. По-добре приятелство, отколкото брак.

ИЗТОЧНИК
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

Супер :bravo:

Еййййй благодаря ти, Яна..Страшно се позабавлявах :bravo:
Когато отсечем и последното дърво, когато отровим и последната капка вода, ще разберем, че парите не стават за ядене!