Автор Коя е твоята сродна душа в офиса според зодията

3
19816-0
С коя от зодиите се разбирате най-добре на работа? Хм, да видим как и с кого ще я свършите най-бързо, ефективно и креативно.

Овен
Най-добрият колега, с който се сработвате чудесно е козирогът. Справяте се страхотно със започването на нови проекти, но ви трябва човек, който работи упорито за завършването им. Това именно е козирогът.
Телец
Ако сте в нов офис и се оглеждате за подходящия колега, с когото работата ви винаги ще спори, то тогава се насочете към водолеите.
Близнаци
Ако в приятелството най-добрият ви партньор е скорпионът, то стрелецът е този, който ще ви пази гърба на работа. С него ще се разбирате най-лесно, дори само с поглед.
Рак
Ако търсите вашата половинката на работа, с която ще се сработвате и денят ще минава по мед и масло, то спрете се на скорпиона. Той ще е верен и неотменен помощник във всичките ви дела, на когото можете да разчитате.
Лъв
Водолеят е най-добрият ви партньор в любовта, но в офиса до вашите методи на работа, сръчност и умения ще се доближат най-много везните. С тях имате шанс да постигнете най-добри резултати.
Дева
Последователната и подредена натура на девите чудесно се съчетава с леко разсеяните, добродушни и мечтателни риби.
Везни
Най-добър колега в офиса ще ви бъде водолеят, който винаги знае как да оцени вашата посветеност на работата и екипа. Отборът везни-водолей е способен на креативни и иновативни идеи.
Скорпион
Скорпионите се разбират чудесно в работата с представителите на зодия телец. Ако имате възможност да избирате екип, в който да сте, то задължително е в него да има поне един представител на скорпионите.
Стрелец
В професионален план стрелците сработват най-бързо с близнаци. Ако ви се налага бързо да влезете в нов екип и да усвоите тънкостите на работата, то разчитайте на представител на близнаците да ви въведе изцяло.
Козирог
Също като раците, козирозите се разбират чудесно на работа със скорпионите, по-бързо изпълняват заданията заедно и са чудесен отбор, когато става дума за екипна работа.
Водолей
Водолеите ще намерят чудесен колега в лицето на овните, но само ако са подготвени и могат да смогват на темпото им.
Риби
Най-добрият колега в офиса за рибите е лъвът. Ако търсите човек, с който бързо ще свършите работата, то оглеждайте се за човек зодия лъв.
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

На рибите най-добрия колега в офиса е лъва, обаче на лъва най-добрия партньор в офиса е везните, а пък на везните - водолея. Железобетонна логика  :rofl:
Отнеми на народа неговата история - и след едно поколение той ще се превърне в тълпа, а след още едно поколение ще можеш да го управляваш като стадо.

Ха... наистина странна логика. Единия път Лъва му трябват Везни, но пък на Везните им трябва водолей  :upset: :blink: :biggrin:

Ха... наистина странна логика. Единия път Лъва му трябват Везни, но пък на Везните им трябва водолей  :upset: :blink: :biggrin:

и по този начин се получава един задружен колектив в офиса  :smile:
Love comes again...

Офисът!Абе защо, никой не си прави труда, да разбере коя е сродната душа на земеделеца, строителя, шофьора, хлебаря!?Хората, които всъщност изхранват офиса!Стане ли дума за работа,хората вече автоматично си представят бюро и компютър!Добре ще я наредим, когато всички станем банкери,брокери и аквокати !
Таралежът е птица упорита...не го ли ритнеш, не излита!