Автор Старите проститутки от Амстердам отиват на пенсия

1
Сестри-близначки – най-старите проститутки на Амстердам – излязоха в пенсия сле повече от 50 години работа в секс индустрията. Луиза и Мартина Фоккенс (и двете са на по 70 години), най-накрая решиха, че са вече твърде стари за този бизнес. Общо през сестрите са минали 355 000 мъже. Причината за оттеглянето, разбира се е здравето.
19-0
 Луиза, се оплаква че заради изострения артрит някои от сексуалните пози са станали доста болезнени.
6 снимки © VILA/SIPA/Rex Features

1. Луиза – майка на четири деца, Мартина – три деца. Сестрите са решили да излязат на пенсия, обаче Мартина казва, че тя има един клиент, който и до сега идва при нея всяка седмица.

2. «Аз просто не мога да му откажа. Той идва при мен от толкова години, че това е станало като ходене на църква всяка неделя». Миналата година за близначките беше направен филм, а сега те пишат книга за своя 100 годишен (за двете) работен стаж.
20-0

3. Обикновено жените се обличат еднакво, те са станали проститутки на 20 години, за да могат да спечелят поне някакви пари. Сега те с топлина се сещат за тези «златни години» от своята професия, как в Холандия легализират проституцията и когато тук все още не се е разпореждала «източно европейската мафия».
21-0

4. «Сега всичко е по друг начин. Преди ние седяхме до прозорците облечени, а сега момичетата са почти чисто голи. Холандските проститутки са все по-малко, и усещането за сплотеност е все по-малко», - казва Луиза.
22-0

5. «Легализацията на бордеите през 2000 година не помогна на проститутките, - продължава Мартина. – Затова повечето момичета работят през интернет от вкъщи – така също се избягва плащането на данъци. легализацията помогна на сутеньорите и момичетата от изтока, но не и на холандските проститутки».
23-0

6. Мартина и Луиза се надяват че от продажбите на книгата и авторските права над филма ще могат спокойно да доживеят до края на техния живот.
24-0

 

post Малкото дърво на маймунките - 14,00 лв
thumbКой ще бутне най-малко маймунки!
post Dove Daily Moisture Conditioner - 7,14 лв
thumbБалсам за нормална коса
post Dove Men + Care Anti-Dandruff Shampoo - 7,47 лв
thumbШампоан за мъже против пърхот от серията "Men + Care"
post Dove Men + Care Fresh Clean 2 in 1 Fortifying Shampoo & Conditioner - 7,47 лв
thumbШампоан и балсам 2 в 1 за мъже с ментол от серията "Men + Care"
post Dove Men + Care Thickening Fortifying Shampoo - 7,47 лв
thumbШампоан за мъже за тънка и слаба коса от серията "Men + Care"
post Dove Colour Care Shampoo - 7,47 лв
thumbШампоан за боядисана коса от серията "Colour Care"
post Dove Nourishing Oil Care Shampoo - 7,47 лв
thumbПодхранващ шампоан за суха коса от серията "Nourishing Oil Care"
post Dove Intense Repair Shampoo - 7,47 лв
thumbШампоан за изтощена коса и цъфтящи краища от серията "Intense Repair"