Автор Кой убива банкерите? Вече тринадесетта смърт от началото на 2014!

9
20003-0

Заглавието на темата сякаш е взето от долнопробен жълт вестник. Но аз имам една молба към вас: знаете, че това не е първата ми тема и винаги, във всяка една тема където боравя със някави данни аз винаги цитирам сериозен източник. Сега молбата ми е следната: прочетете заглавието на темата още веднъж, бавно, повторете си го на ум. Това не е шега, това не са долнопробни борсови спекуланти! Това са шефове на банки и ключови борсови фигури. 13 от началото на 2014-та година, по цял свят!

Днес, в подземен гараж в Лихтенщайн е разстрелян генералния директор на банката Bank Frick & Co (още даже не е сменено името на официалния сайт). Източник

А ето и целия списък до сега:

Уилям Броксмит

58 годишният бивш топ мениджър на Deutsche Bank бе намерен мъртъв в апарамента си в центъра на Лондон на 26-ти януари. Според полицията, става дума за самоубийство.

Карл Слим

51 годишният управляващ директор на Tata Motors бе намерен мъртъв на четвъртия етаж на хотела Shangri-La в Банкок на 27-ми януари.

Габриел Маги

39 годишният сътрудник на JP Morgan загива след падане от покрива на европейската щаб квартира на JP Morgan в Лондон на 27-ми януари.

Майк Дюкер

50 годишният икономист на Russell Investments е намерен мъртъв недалеч от моста Такома във Вашингтон.

Ричард Тели

57 годишният основател на Title Services бе намерен мъртъв в началото на този месец. Изглежда, се е застрелял.

Тим Дикинсон

Директорът по комуникациите на Swiss Re AG загина миналия месец, но обстоятелствата около смъртта му са все още неизвестни.

Райън Хенри Крейн

37 годишният старши мениджър от JP Morgan почина преди няколко седмици. Подробности по случая не са дадени, предполага се, че става въпрос за самоубийство. Гибелта му бе оповестена със скромен некролог в Stamford Daily Voice.

Ли Джунджи

33 годишният банкер посегна на живота си, скачайки от покрива на централата на JP Morgan в Хонконг.

Джеймс Стюарт

Бившият генерален директор на National Bank of Commerce бе намерен мъртъв в Скотдейл, щата Аризона, на сутринта на 19-ти февруари.

Едмунд Рейли

47 годишният търговец от Midtown’s Vertical Group се самоуби, скачайки под влак.

Кенет Беландо

28 годишният търговец в Levy Capital, който преди бе инвестиционно-банков анализатор на JPMorgan, скочи от прозореца на квартирата си.

Както бях писал ТУК, края на една епоха наближава. Някои хора знаят твърде много, за други просто няма място на борда.

Нищо лично дами и господа, просто бизнес....
Отнеми на народа неговата история - и след едно поколение той ще се превърне в тълпа, а след още едно поколение ще можеш да го управляваш като стадо.

Това писание ме вкара в сериозе размисъл  :upset: :blink:

в сериозе размисъл

Кроко, сигурно искаше да кажеш "сериозен"  :smile: но сериозно - информацията е наистина стряскаща. Интересното е че не става въпрос за служители само от една банка ...  :upset:
Кака, всичко знае...

Дано вдън земя се продъни цялата проклета банкова система  :mad: :rupor: :pray:

"Както бях писал ТУК, края на една епоха наближава. Някои хора знаят твърде много, за други просто няма място на борда. "
Съгласна съм.
Съвременната банкова система замита следите си.
Кака, според мен всъщност, всички банки са собственост на една шепа хора.
Световната банка е частна и си е купила всички държави.
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

"Както бях писал ТУК, края на една епоха наближава. Някои хора знаят твърде много, за други просто няма място на борда. "
Съгласна съм.

Не може да бъде! Този път сме на едно мнение  :blink:
Отнеми на народа неговата история - и след едно поколение той ще се превърне в тълпа, а след още едно поколение ще можеш да го управляваш като стадо.

Както казваше радой Ралин:" Когато двама души са на едно мнение, имаме СЪ-МНЕНИЕ!" :rofl:
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

Съгласна съм.

Не може да бъде! Този път сме на едно мнение  :blink:

Е и какво от това??? Смятате че ще има промяна на строя ли ??? И какъв ли по-добър ще дойде  :upset: