Автор Момчетата да облекат полички… Европа тотално изкукуригва!

12
В продължение на бестселъра "Технология на унищожението"  :hacker:

21135-0

Жителите на западна Франция са възмутени от акцията на местните власти, които в името на борбата със сексизма призовават всички момчета да дойдат на училище облечени с поли.
РИА Новости. Официалният прес релийз на академията в Нант (териториален образователен департамент) гласи, че в петък, 16 май 2014 година настоятелно препоръчва на всички момчета и мъже-преподаватели от 27-те лицея в областта да посетят занятията облечени с женски поли.  Има пояснение, че целта на акцията с название „Повдигни полата”  (Ce que Soulève la jupe) е борба срещу женската дискриминация. Другата цел на акцията е подобряване на отношенията между половете и възраждане на дискусията за равноправието.
Акцията е насочена към всички лицеи в градовете на окръга, сред които са Нант, Шатобриан, Льо Ман, Анже, Лавал. Както е посочено в прес релийза, за тези ученици и учители от мъжки пол, които не пожелаят да дойдат на урок в такъв вид, се препоръчва на 16 май да носят стикер с надпис: "Аз се боря против сексизма, а ти?"
По информация на The Local, предложението на академията в Нант одобрено от министерството на образованието на Франция предизвика възмущение сред местните жители и някои френски политици.Президента на студентския съюз UNI Оливие Виал (Olivier Vial) нарече акцията "безсмислица, която вместо да помогне на жените да изразят своята женственост, е насочена към отрицание на женската и мъжка идентификация".
Известната френска обществена активистка и противничка на еднополовите бракове Фригид Баржо (Frigide Barjot) попита през своя Туитър акаунт френския министър на образованието Бенуа Хамон (Benoît Hamon), дали не възнамеряват да призоват момичетата да дойдат с бради на училище в този ден. По този начин тя намеква за победителя на Евровизия, австриеца Томас Нойвирт, по-известен като Кончита Вурст.
Френските масмедии отбелязват, че провеждането на тази акция съвпада с плановете на френското министерство на образованието за въвеждане на уроци в учебната програма по сексуално просвещение, съдържанието на които се стори доста неподобаващо на болшинството родители. По данни на The Local, на 16 май има планирана от местните жители акция на протест против „деня на полата” в местните лицеи.

Източник 1
Източник 2
Дайте ми средство за масова информация и аз от кой да е народ мога да направя стадо свине!

До скоро си мислех, че всички тия новини са доста пресилени и несериозни, но от около една, две години почвам да се замислям, че наистина "нещо гнило има в Дания" - преди яколко дена тоя брадат (нека бъдем приятели) на Евровизия, сега това....  :faceoff:

 А защо направо да не облекат рокли и перуки? Това са половинчати инициативи! :idea:

Системата е длъжна да провери дали сме достатъчно затъпели!
И както обикновено - започва от там, където е вложила най-много пари и усилия - от развитите държави. Слава Богу, че нас ни е изтървала от полезрението си и още не сме толкова послушни!
Има надежда за България и народа ни! :old:
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

Педалите превземат светаа

Педалите превземат светаа

Те отдавна са превзели върхушката, но вече започват да слизат и надолу... Момчета почвайте да точите сабите  :bud:

А ето и резултатите от такава акция, но в Германия. За съжаление аудиото е на руски...