Автор 25 причини да кажете на ваксините „НЕ“

2
21659-0

  За да разберете, колко са опасни ваксините, е достатъчно да се спомене факта, че за 10 години, нито един лекар или ръководител на компания за производство на лекарства, не се е престрашил да изпие смес от стандартни добавки, които присъстват в повечето от ваксините, в количество, което се препоръчва от Центъра за Профилактика и Контрол на заболеваемостта в САЩ през 2000 година за шестгодишно дете. И това въпреки обещаната награда от 100 000 долара.
    Ако този факт ви се струва неубедителен, прочетете следните факти:
    1.   Месечно дете, с тегло 5 килограма, получава същата доза ваксина, както 5-годишното, което тежи 18 килограма. Новороденото с незряла, все още неразвита имунна система, получават ШЕСТ пъти по-голяма доза (относно масата на тялото), отколкото по-големите деца.
    2.   Международните изследвания показват, че ваксините са една от причините за СВДС – синдром на внезапна детска смърт.
    3.   Практически винаги, детските инфекциозни заболявания са доброкачествени и преминават от само себе си. Освен това, водят до изработването на пожизнен имунитет, докато имунитета от ваксините е временен, затова съществуват и повторни имунизации.
    4.   Пожизненият имунитет се предава от майката на нероденото дете чрез плацентата, докато имунитета от ваксините не се предава по този начин.
    5.   Няма научни изследвания, които да определят, дали действително ваксините предотвратяват заболяванията. Графиките на заболеваемостта показват по скоро, че ваксините се поставят в края на епидемията, когато болестта затихва в своя последен стадий.
    6.   Няма дългосрочни изследвания за безопасността на ваксините. Правят се само краткосрочни проверки, където се сравняват резултати от две различни ваксини. Докато реален резултат може да се получи само при сравняване с група, която не е ваксинирана.
    7.   Независимите частни изследвания (холандски и немски) са открили, че ваксинираните деца боледуват много по-често, отколкото не ваксинираните им връстници. Т.е. ако се прекратят ваксинациите, здравето децата забележимо ще се подобри.
    8.   Детето получава не една, а множество ваксини. Няма тестове за определяне действието на комбинираните ваксини.
    9.   Пионерите на ваксинирането са препоръчвали голяма предпазливост преди ваксинация и никога не са препоръчвали масово ваксиниране.
    10.   Децата се ваксинират, защото наплашват родителите. Ваксинирането е най-доходоносният бизнес, както за производителите, така и за медицинския персонал.
    11.   Деца, които са само на кърма, ваксинират с мощни токсини, което е в противоречие с всякаква логика и наука.
    12.   Ваксините съдържат тежки метали (живак, алуминий), канцерогенни, отровни химикали, живи и генно модифицирани вируси, кръвна плазма, която съдържа животински вируси и чужд генетичен материал, изключително отровни деконтаминанти и спомагателни вещества, непроверени антибиотици, нито един от които може да бъде ползван без вреда за организма.
    13.   Ваксините съдържат кръвна плазма от шимпанзета и други маймуни, но също и от крави, свине, птици, коне и дори човешка кръвна плазма и тъкани, извлечени от абортирани ембриони.
    14.   Смъртни случаи и трайна нетрудоспособност поради ваксиниране, са много разпространено явление и това е добре известно в медицинските среди. Правителствата забраняват на лекарите да разгласяват тези случаи и да ги свързват с ваксините.
    15.   Повечето детски инфекциозни заболявания имат слаби последствия в съвременния свят. Повечето инфекциозни заболявания не само рядко са опасни, но и могат да играят жизнено важна роля в развитието на здрава имунна система. Хора, които не са боледували от морбили, имат по-висока заболеваемост от някои кожни заболявания, от дегенеративни заболявания на костите и хрущялите, от някои видове рак, докато тези, които са боледували от заушка, имат по-голям риск от рак на яйчниците.
    16.   Много лекари твърдят, че болестите в детството са необходими за трениране на имунната система. Потискайки тези заболявания, оставяме имунната система неразвита, провокирайки по този начин различни автоимунни разстройства, такива като диабет и артрит, които днес има епидемичен характер.
    17.   В САЩ усложненията след ваксинации се регистрират и правителството изплаща на жертвите като компенсации милиони долари. При нас нищо не се компенсира и на вас ще ви се наложи да бягате по кабинети и да лекувате усложнения, плащайки скъпи лекарства.
    18.   Ваксината БЦЖ (от туберкулоза) в Америка и Европа е призната за напълно безполезна и са се отказали от нея.
    19.   Оралната поли ваксина (ОПВ) предизвиква полиомиелит и други неврологични и стомашно-чревни разстройства при децата.
    20.   Ваксината за хепатит В, въведена отскоро, изобщо не е за деца – това е ваксина против заболявания, предавани по полов път и трябва да е само за хора с безразборни полови контакти.
    21.   Противотетанусната ваксина съдържа както алуминий, така и живак, а също и тетанусен антитоксин – всеки от тези компоненти е способен да нанесе непоправима вреда в организма на човека.
    22.   Ваксината от морбили предизвиква регулярно сериозни след ваксинни усложнения.
    23.   Резултатите на различни независими изследвания, особено холандското и последното немско, където се сравняват ваксинирани и не ваксинирани деца, е установено, че ваксинираните са склонни към астма, дерматит, алергии, хиперактивност и др.
    24.   Влиянието на ваксините при развитието на детския мозък е много голямо и може да доведе до нарушения в речта, в поведението и дори до слабоумие. Значително количество изследвания убедително показаха, че ваксинирането може да доведе до сериозни мозъчни увреждания в множество направления. Понеже детският мозък се развива бързо от третото тримесечие на бременността до две годишна възраст, се подлага на сериозен риск.
    25.   Производството на ваксини е най-печелившият фармацевтичен бизнес. Печалбите са милиарди.
    Ако сте решили да ваксинирате детето си, направете го колкото се може по-късно, защото:
    -   През целия период на кърмене, детето е защитено с антитела, предаващи се с млякото на майката. И едва половин година след преставането на кърменето, тази защита намалява! Тогава е необходимо да се направи анализ на кръвта за наличието на едни или други антитела и едва след това могат да се поставят ваксини, за които няма антитела (ако разбира се не се откажете изобщо от ваксинирането).
    -   Детския имунитет се оформя окончателно към шестата година. И всяко вмешателство (особено такова грубо като ваксинациите!!!) може да доведе до необратими последствия и да повлияе на целия останал живот. Но ако сте решили да ваксинирате, най-добре е да започнете след 5 – 6-та година!
    life-move.ru/...
    П.П. Правилата и законите за задължителна имунизация се създават от продажни политици, под натиска на фармацевтични лобита – наши и чужди. При всички междудържавни преговори между САЩ и България (а и всяка друга страна), обезателно се оказва огромен натиск, ваксините да се направят задължителни. Но няма кой да защитава националните интереси. Но вие напълно спокойно можете да откажете всяка една ваксинация, без да се притеснявате от последствия. Например: според правилници и наредби, поставянето на колани за шофьора и пътниците са задължителни, дори могат да ви глобят. Но вие можете да осъдите КАТ да ви върне глобите, както и за тормоз по пътищата, защото тези правилници противоречат на свободите дадени от конституцията – вашата безопасност си е личен ваш въпрос и не засяга другите хора. Същото се отнася и до ваксинациите. Йосиф Йоргов

www.yosif.net/...
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

Отдавна се съмнявам в чудодейната сила на ваксини и лекарства  :dont: напоследък се намира все повече информация отричаща лекарствената индустрия - трябва да сме слепи за да не разбираме, че за фармацевтичните магнати, колкото повече болни хора, толкова по-дебели банкови светки  :rupor:

На мен лично ми се иска да прочетем по-внимателно този послепис:

" П.П. Правилата и законите за задължителна имунизация се създават от продажни политици, под натиска на фармацевтични лобита – наши и чужди. При всички междудържавни преговори между САЩ и България (а и всяка друга страна), обезателно се оказва огромен натиск, ваксините да се направят задължителни. Но няма кой да защитава националните интереси. Но вие напълно спокойно можете да откажете всяка една ваксинация, без да се притеснявате от последствия. Например: според правилници и наредби, поставянето на колани за шофьора и пътниците са задължителни, дори могат да ви глобят. Но вие можете да осъдите КАТ да ви върне глобите, както и за тормоз по пътищата, защото тези правилници противоречат на свободите дадени от конституцията – вашата безопасност си е личен ваш въпрос и не засяга другите хора. Същото се отнася и до ваксинациите. Йосиф Йоргов"

За кого, ако не за децата си, ще направим усилие в посока да изменим законите и да оспорим тяхната правота?
 :dont: Моите са вече големи и се опитвам да направя нещо поне за бъдещите си внуци. Първото ми внуче ще се роди през ноември и съм решена да го пазя като очите си! :idea:
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.