Автор Жертвите от 9/11

1
Какво стана с изчезналите жертви на терористичните атаки от 9/11?

Вече минаха над 11 години след разрушаването на Световния търговски център и чак сега правителството на Ню Йорк си задава въпроса какво всъщност е станало с изчезналите 1116 жертви на този терористечен акт.

В историята има много сгради, които са се разрушавали по една или друга приочина, винаги телата на жертвите са били откривани в последствие. Истината е че в разрушаваща се сграда човешките тела се смачкват, разкъсват и т.н. да не изпадаме в подробности, но те нито се разпадат на микро частици, нито изчезват безследно.

Обаче на 11 септември 2001 година по време на най-знаменитото в нашата нова история "разрушаване на сгради" по някакъв начин довежда до магическото изчезване на над 1000 тела на жертви. Независимо от изключителните усилия по «просяване и прекопаване» не е било намерено нито парченце кожа, нито късче нокът, нито парче кост - нищо!

И това не е единствената загадка. От все пак намерените остатъци на останалите 1634 жертви също не е останало кой знае колко. По-голямата част от човешки остатъци, намерени и опознати по ДНК, са имали форма на миниатюрни разпрашени частици, а не на цели тела.

3 снимки+букви. Оригинала на статията: тук.

2094-0
Не съм гинеколог, но мога да погледна...

Какво е станало с тези почти 3000 човешки тела подложени на анихилация по време на 10 секундното разрушаване на Кулите? Отговор: същото което се е случило с офис мебелите, шкафовете за съхранение на документи, телефоните, компютрите и останалото съдържание на небостъргачите. Не са били намерени никави остатъци от тези обекти. Те, както и телата на хората, по някакъв начин са се превърнали в смес от осколки и 100 - микронен прах, отнесени от вятъра към морето и бавно потънали в Атлантическия океан. Един от участниците на просяването и изкопните работи по време на разчистването споделя, че най-големия фрагмент на офис оборудване, който те са намерили в центъра на разрушенията е било малко парче от телефонна клавиатура.


Днес, след повече от 11 години, правителството на Ню Йорк признава, че има някаква загадка. В паметна бележка адресирана към семействата на загиналите на 9/11, ню-йоркския чиновник Кейси Хелуей обявява, че в понеделник, 1 април, главния съдебен експерт на града ще започне пресяване на остатъците на развалините от Световния търговски център. Те се намират на сметището Фреш-Килз на Стейт-Айлънд. За целта ще бъдат ангажирани 60 курса с товарни камиони. ПО негови думи, те се надяват да намерят поне част от тези 1116 загинали.За съжаление вероятността да бъдат намерени нови фрагменти е изключително малка. Защото остатъците на Кулите близнаци са били като тегло 50% от масата на кулите (какво се е случило с останалата част от тази маса?) и са били прецизно пресеяни и прекопани преди повече от 10 години. Решението да се започне пресяване от 1 април носи в себе си не само мимолетно сходство с решението на  Джордж У. Буш да застане на колене за да потърси под бюрото си несъществуващото иракско ОМП. Да не би това да е жестока първоаприлска шега?Отсъствието на смачкани, но цели човешки тела, офис мебели и техника, а също така 50% от масата на кулите говори само за едно, кулите не са паднали от само себе си - те са се взривили. Това обяснява защо през 2006 година откриват, че целия покрив на Дойче-банк е осеян с микроскопични фрагменти на човешки кости. Гравитационни колапс стоящ в основата на изводите на официалния правителствен отчет NIST не може да разпръсне човешките скелети на микрочастици, които след това да оседнат по покривите на съседните сдания.Били ли са взривени Кулите близнаци заедно с намиращите се в тях хиляди хора? Именно в това вярват много семейства чиито роднини са загинали на 9/11. Робърт Макилвейн, чийто син Боби загива в кулите близнаци на 11 септемви, казва че около половината семейства на жертви подозират, че кулите са били съборени с помоща на взрив. Известния герой от 11 септември Уилям Родригез, след разговори със стотици хиляди хора по цял свят, е поредния оцелял след този кошмар, твърдящ че доказателствата за «управляемо събаряне» се явяват тайна на пулчинела.

2095-0
Не съм гинеколог, но мога да погледна...

Учения Карл Саган веднъж казва, че «отсъствието на доказателства не се явява доказателство за отсъствието». Понякога отсъствието на доказателства се явява неоспоримо доказателство за вина. Отсъствието на тела, офис обзавеждане и половината от масата на кулите близнаци - е неоспоримо доказателство, че кулите са били съборени с помоща на взрив.Липсващото съдаржание на кулите и половината маса – не са единствените загадки свързани с 11 септември. Другите "изпуснати улики" са:

▪ Липсата на над 80 видео материала на американското правителство, на които е бил заснет удара по Пентагона, при това някои от тях са били иззети от ФБР буквално минути след удара. Публикувани са само няколко кадъра (само няколко КАДЪРА от 80 видео материала- бел. прев.), и на тези кадри се вижда само взрива в Пентагона, но не и голям самолет.

▪ Липсата на 100 хиляди килограма от пасажерския Боинг-757, който както твърдят се е ударил в Пентагона. Няма нито един филм, клип или снимка с тези 100 тонна останки от самолета, или багаж на самолета, или останки от хора, които някога да са били събирани по обширните три поразени зони около Пентагона.

▪ Отсъствието на 100 хиляди килограма от пасажерския Боинг-757, който уж потъва в меката почва, образувайки кратер с диаметър 15 фута (4,6 метра) в месността Шенксвил, Пенсилвания. Няма нито едно доказателство, че на мястото на падението са извлечени 100 тона  останки, заедно с пасажери и багаж.

▪ Липсата на официални списъци с пътници на авиолиниите, видеоматериали от камерите за безопастност, отрязъци от билети, показания на работниците от авиолиниите или каквито и да било други фактически данни, потвърждаващи че 19 млади араби обвинени за събитоята на 11 септември вобще са били в самолетите.

▪ Липсата на аудиозаписите на личния състав на FAA (Федерална авиационна агенция), докладващи един на друг какво са преживели на 11 септември. Тези записи са били иззети от инспекторите на FAA, нарязани, и след това разхвърляни по много кошчета – за да е невъзможно тяхното събиране и възстановяване.

▪ Липсата на неунищожимите «черни кутии» на самолетите, които са се ударили в кулите близнаци.

▪ Липсата на най-важното доказателство, на което се обляга правителството – аудио - видео записите с мъченията на умственно изостаналия «вдъхновител  9/11» Абу Зубейда и неговия «съучастник»» Халид Шейх Мухамед, които признават своето участие в организацията на терористичния акт. ЦРУ признава, че незаконно унищожава тези записи, анонимни съобщения за които се предават от втора  ръка в доклада на Комисията по 11 септември като единствено доказателство по версията с 19 араби отвлекли самолетите.

▪ Отсъствието на поне опит за обяснение на преждевременното съобщение на BBC, че Сграда № 7 на Световния търговски център е разрушена, признанието на  Лари Силвърстайн, че той разрушава СТЦ-7 и (разбира се) следователно контролираното събаряне на тази сграда

Във всеки един от тези случаи, както и в случая с липсата на 1116 жертви – отсъствието на доказателства се явява неопровержимо доказателство за вина.

Правителството на САЩ се сблъсква с липсата на каквато и да била легитимност.

2096-0
Не съм гинеколог, но мога да погледна...