Автор Всекидневна от 70-те години на 20 век в СССР

А още бабата много обича Нова година, обича да украсява новогодишната елха. Всички играчки се прибират ето в тази кутия.

23221-0

Дядо Мраз и Снежанка

23222-0

Разни играчки

23223-0

часовник...

23225-0

И това е края!!! Завърши нашата разходка из бабината стая.

А сега малко техническа информация. Румбокса е с размери 47*25*35 см, капака се маха. Захранването на лампите е от две кръгли батерии, ключа е скрит под козирката на покрива. Захранването на телевизора е с една кръгла батерия, тя и ключето се намират на външната стена до прозореца. Ето там онази сива кутийка.

23226-0

Под това малко покривче се намира къщичката на батериите. Покрива е разкрасен да имитира ламарина.

23227-0

А ето така изглежда когато е отворено.
Край

23228-0

тоя пич ме разби  :blink:  :biggrin: някой има ли идея колко часа може да отнеме това приключение - за търпението не говоря  :biggrin: /май го нямаше описано в темата/

тоя пич ме разби  :blink:  :biggrin: някой има ли идея колко часа може да отнеме това приключение - за търпението не говоря  :biggrin: /май го нямаше описано в темата/

"Тоя пич" е по-скоро пичка  :biggrin: Горе bobo  е писал, че само превежда, а на тази снимка има и доказателство:

23229-0

Имам позната която се занимава с изработка на подобни красоти. Честно казано изглежда всичко е правено с огромно удоволствие. Възхищавам се на хора с такъв талант  :bravo: :bravo: :bravo:
Когато отсечем и последното дърво, когато отровим и последната капка вода, ще разберем, че парите не стават за ядене!

"Тоя пич" е по-скоро пичка  :biggrin: Горе bobo  е писал, че само превежда, а на тази снимка има и доказателство:

(Attachment Link)

Може мадамата да е личен фотограф на изпълнителя  :idea: :biggrin: според мен е правено от мъж  :idea:

Колко прилича на бабината  стая  :(