Автор Празника Рамазан байрам в Москва

6
No Comment 24 снимки:

23697-0

Пак ли ще каже някой, че плановете на ислямистите за халифат във всяка европейска държава са бълнувания на умопомрачени ? :dont:
Това е Москва, за Бога!
Вижте какви погледи само!!!! :upset:
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

90% от тях са гастарбайтери!

90% от тях са гастарбайтери!
А нашите са 100% бежанци и имат право да си приберат тук семействата. Нашите държавници се канят да настанят бежанците -които са както знаем основно мюсюлмани, в опустелите села на Добруджа и това не се обявява публично, докато не подготвят всичко. :faceoff:
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

За руснаците съм спокоен. Според мен провеждат много правилна политика спрямо всички мюсулмани-емигранти. Голяма част от тези мюсулмани даже не са емигранти, а са жители от техните южни републики, които живеят в Москва заради по-високите заплати.  Всички, които спазват закона  са добре дошли, всички останали ги връщат обратно или ги затварят. Всеки един се проверява, по-подозрителните са под постоянен контрол. По този начин те се опитват да живеят в мир с тях, както и трябва да бъде навсякъде.
Но това, което става в България си е направо разграден двор. И съм съгласен с Яна, че в това има сериозна опасност за нас.

За руснаците съм спокоен. Според мен провеждат много правилна политика спрямо всички мюсулмани-емигранти. Голяма част от тези мюсулмани даже не са емигранти, а са жители от техните южни републики, които живеят в Москва заради по-високите заплати.  Всички, които спазват закона  са добре дошли, всички останали ги връщат обратно или ги затварят. Всеки един се проверява, по-подозрителните са под постоянен контрол. По този начин те се опитват да живеят в мир с тях, както и трябва да бъде навсякъде.
Но това, което става в България си е направо разграден двор. И съм съгласен с Яна, че в това има сериозна опасност за нас.
Не бъди толкова спокоен, а виж ТОВА:http://infobalkani.wordpress.com/2014/07/30/%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F-%D1%84%D1%80%D0%BE%D0%BD%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B0%D1%89-%D0%B8%D1%81%D0%BB%D1%8F%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%84%D0%B0%D0%BD%D0%B0/

нещо почват да ми настръхват космите на гърба..., прекалено много почва да става подобна инормация в публичното пространство, което е много плашещо!!!