Автор Гигантско гнездо на оси

2
В тази изоставена къща по-добре да не се влиза. И причината за това не са привидения! Но в случая по-добре да бяха - нямаше да е толкова смъртоносно...
Само една оса е достатъчна з ада всее паника в човек. Представете си как са се почуствали жителите от Сан Себастиан де ла Гомера, на Канарските острови когато откриват това гигантско гнездо на оси. Необичайно големия естествен кошер е бил открит от местни полицаи след като заестили оплакванията от жители, че около къщата има много оси.
Гнездото има размер около 7 квадратни метра и по всичко изглежда, че не е изградено от често срещания Европейски тип оса, а най-вероятно от мигрирал тип африкански оси. Канарските острови се намират на разстояне около 100 км. от Мароко, така че най-вероятно това е най-вероятния сценарий.

3 фото via odditycentral

2316-0Истински кошмар. Гнездото изглежда, като декор от филм на ужасите. направо настръхнах...

Те това наистина е много грозно. Чудесата на ЖИВАТА ПРИРОДА нямат край... :sm_biggrin:. Едно от хубавите неща на майка България е че са голяма рядкост такива чудесии (или може би гадости)  :mike:. Умрял съм им за Канарските острови- мееерси.

 :sm_biggrin:Не мога да повярвам! Сигурно хората, които живеят там умират от страх!
Хубаво е да си гълъб…  Пожелаеш в Париж – отлиташ, някой те ядоса – изсереш се отгоре…