Автор През това време в Европа...

1
Познайте за какво е бил арестуван мъжа на снимката?

2351-0

Отговора в продължението...

Гражданина на Франция е бил задържан от полицията по време на пикник в Люксембургската градина в Париж. Причина за задържането става фанелата, с която е бил облечен, на нея е изобразено хетеросексуално семейство държащо се за ръце (майка, баща и две деца).
Полицията решава, че този символ оскърбява чувствата на сексуалните малцинства и задържа мъжа. За "неправилната" фанела мъжа ще бъде глобен няколко хиляди евро.
Наистина не е за вярване, но ето го и доказателството: източник

Пълен идиотизъм. Доколкото разбирам това става във Франция. Винаги съм я давала за пример във отношението на държавата към гражданите си (все пак това е Първата Република), но този път наистина са прекалили... :dn: :dn: :dn:

Ха ха този път, постоянно чета подобни случки за франция. Ако не става дума за защита правата на педалите то става дума за защита на бедните негри. Дето същите имат повече права от бялото население. Има квартали, даже в Париж където полицията не смее да влезе защото няма да излезе. Квартали изцяло от негри емигранти, които нямат работа и се препитават само с престъпления.
 :mad:
Не съм гинеколог, но мога да погледна...