Автор Как англичаните са ходили на лов за крокодили през 19 век

12
1888 година. Лов на крокодили на остров Цейлон.
4 снимки via reddit.com

25323-0

Най-интересното в целия процес е примамката, която се е залагала от безстрашният ловец, - малко дете, завързано през пояса към близко дръвче. В онова време англичаните са нямали никакви проблеми с общо човешките ценности, те са гледали на нещата много по-просто. Поради тази причина на снимката има само един човек – ловеца, всичко останало е природа.

25324-0

25326-0

P.S.
Дали нещо се е променило в мисленето и отношението на англичаните към тези народи? Някой да е чувал нещо подобно в историята на някой славянски народ - например българския? Това им е в кръвта...

(Attachment Link)

P.S.
Дали нещо се е променило в мисленето и отношението на англичаните към тези народи? Някой да е чувал нещо подобно в историята на някой славянски народ - например българския? Това им е в кръвта...
Не мисля, че са се променили кой знае колко, поне що се отнася до аристокрацията им. Наскоро четох публикации, в които очевидци твърдят, че английската аристокрация не се състои от представители на човешкия вид, а то друг вид земни обитатели, кръстосани с човешки жени.  :sm_biggrin:

Знае ли човек вече кой кой е на тази планета???  :upset:
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.

В онова време англичаните са нямали никакви проблеми с общо човешките ценности

Те и сега нямат проблеми с тях!
Дайте ми средство за масова информация и аз от кой да е народ мога да направя стадо свине!