Автор 12 годишната Тея от Норвегия се омъжва за…

6
В Норвегия 12-годишното момиче Тея скоро ще се омъжи за своя 37-годишен приятел. Сега тя с голяма радост води своя блог, в който, като една истинска щастлива възлюбена споделя подробности от предстоящото сватбено тържество.

Тея избира рокля, сватбена торта и се хвали показвайки венчалните халки. Трябва да се признае, че младоженеца по-скоро става за неин баща, отколкото за съпруг. Хейру е на 37 години, но Тея не се притеснява от това.

Блога на момичето става изключително популярен в Норвегия. Хиляди хора обсъждат ситуацията и правят всичко възможно Тея да каже «не» тази неделя.

Източник: цък
Въпросния блог: цък
Полезна тема за прочитане: цък
10 снимки:

25621-0

25630-0

Европейски ценности  :suicide:

Да няма някаква грешка тук  :sm_biggrin: Женитбите с малолетни да не са вече узаконени в Норвегия  :blink: ??? Ако е така, тежко ни и горко...  :pray:

Обаче се оказа, че всичко е измислица с цел повече хора да обърнат внимание на проблема с ранните сватби в някои държави.  :smile:
Отначало и аз се вързах...
Отнеми на народа неговата история - и след едно поколение той ще се превърне в тълпа, а след още едно поколение ще можеш да го управляваш като стадо.

Охххххххх, изкарахте ми акъла....Добре, че не е истина....
Когато отсечем и последното дърво, когато отровим и последната капка вода, ще разберем, че парите не стават за ядене!

и bobo веднага се върза :gigi:
Бжжж бжжжж бззз...

отначало и аз се вързах, но като се загледах, каква "искрена радост" струи от момиченцета се замислих...

Обаче се оказа, че всичко е измислица с цел повече хора да обърнат внимание на проблема с ранните сватби в някои държави.  :smile:
Отначало и аз се вързах...

Да прав си, така е. Вързах се защото все по-невероятни (в лошия смисъл на думата) събития се случват в свободна Европа. Оказа се че това е била предварително подготвена пиар акция, целта на която е била обществото да обърне по-сериозно внимание на ранните бракове в някои държави по света. Чак да не повярва човек... Поддържам идеята да се направи нещо по въпроса, може би не точно с такива методи обаче.
Извинявам се на всички, които съм подвел! Мир. :beer: