Автор Най-скъпият апартамент в 7*-ят хотел Burj Al Arab

15
Автор Алекс Чебан

Какво движи света? Любовта и вечните ценности? Рационализма и удобството? Не! Най-главното са парите, многото пари! Двуетажният апартамент в легендарният хотел Burj Al Arab в Дубай, с две спални и кабинет, с обща площ 780 кв.м. подчертава с всеки свой детайл, че гостите тук са действително хора, които управляват света. От шейхове и президенти до олигарси и знаменитости. Понякога тук живеят и блогери. В хотела има два такива апартамента, те са разположени на последния етаж. Те почти винаги са заети, но по стечение на обстоятелствата един от тях беше свободен в онова слънчево есенно утро.
Както писах и в последната си тема за „10 древни замъка, в които може да се живее и днес“, вижте снимки от място, в което 99.99999% от вас никога няма да попаднат в истинския живот.
53 снимки и кратки коментари:

26340-0

1. Представям ви Burj Al Arab.

В арабският свят златото никога не е достатъчно. Там представите за стил и красота винаги са свързани със злато!


Легендарното «Корабно платно», е символ на Дубай! Това не е най-новия хотел, но определено е с най-висок статус и най-разпознаваем. Burj Al Arab има 202 стаи, като всички принципно се водят ултра лукс, двуетажни, с много електроника и с огромно количество обслужващ персонал. Но даже сред всички тези апартаменти има няколко от по-висок клас – за най-важните гости.

26342-0

Двата двуетажни апартамента от категория «ROYAL TWO-BEDROOM SUITE» се намират на последния етаж и към тях води отделен асансьор. Гледка от балкона на етажа:

26343-0


Цитат от рекламната брошура на хотела: «ROYAL TWO-BEDROOM SUITE ще надмине очакванията даже на най-взискателният гост, който, несъмнено, ще оцени достойно безупречния сдържан стил, подчертан с екстравагантните детайли на интериора. В апартамента се влиза през хола на последния етаж където ще бъдете доставени с персонален асансьор.

В зависимост от настроението вие можете да изберете уединен отдих и да се любувате на великолепните гледки към залива, или можете да поканите гости на вечеря и весело да си прекарате в компания. Работната атмосфера в кабинета предразполага към трудови подвизи. След наситен със събития ден е много приятно да се поспи на разкошното въртящо се легло. »

…»безупречен сдържан стил» казвате?! Нека да видим… Най-важното е да си настроите правилно баланса на бялото във фотоапарата, за по-точно предаване на цветовете.

26345-0
Специално за «Burj Al Arab» LG произвежда златни телевизори, а на всеки 25 кадър на екрана се вижда златно кюлче.

26349-0

Общо в целия хотел почти 2000 кв.м. повърхности са покрити със злато 24 карата!

26350-0

Всеки ден в хотела се използват почти 10 хиляди рози! На щат има назначена бригада цветари.

26351-0Малка тоалетна до стаята за гости:

26354-0Стълбище към втория етаж

26357-0

Библиотека.
Тук можете да прочетете за успехите на шейховете в Дубай и да научите много нови неща за последните модели на Порше.

26362-0


Спалня

26364-0

Над всички легла в Burj Al Arab на тавана има огледало.

26365-0

Баня към спалнята.

26366-0Даже сешоара «Валера» е позлатен!

26369-0