Автор Вече 11 години яде само спагети

0
18-годишната британка Джорджи Ридмън от английския остров Уайт яде само спагети за бързо приготвяне тъй като се страхува да яде друга храна. Ежегодно тя изяжда около 50 км. от този продукт.

2545-0

В резултат на многократни хранителни отравяния когато е била на 8 години момичето е спряло да употребява каквито и да било плодове, зеленчуци, месни и млечни продукти. Тя просто не може да се застави да ги яде, изпитва паника, задъхва се и се изпотява всеки път когато се опитва да поднесе нещо такова към устата си.

4 снимки и текст в продължението:
Не съм гинеколог, но мога да погледна...

Докторите поставят на Джорджи диагноза “избирателно хранително разстройство”, което означава, че тя може да употребява само продукти, не способни да предизвикат остро хранително отравяне.

2546-0

Единственното такова ястие в нейния рацион са спагетите за бързо приготвяне. «На мен винаги са ми харесвали спагетите, мога спокойно за едно ядене да изям две упаковки, – признава Джорджи. – Понякога даже ги ям сурови, направо от пакетчето».
Не съм гинеколог, но мога да погледна...

Но независимо на любовта към споменатия продукт Джорджи си дава сметка, че нейния организъм постоянно е подложен на дефицит от питателни вещества и изпитва недостиг на енергия. За това тя много се надява, че ще може да се справи с нейния недъг и да започне да употребява нормална храна.

2547-0
Не съм гинеколог, но мога да погледна...

Не съм гинеколог, но мога да погледна...

Не съм гинеколог, но мога да погледна...

кофти ситуация. Като знам аз колко харесвам спагети... :dn: сигурно щях да се помина от глад  :pray:.