Автор Последните мигове от живота на любител каскадьор

0
Жители на окръга Лучжоу в китайската провинция Съчуан са успели да запишат с камерите на мобилните си телефони как техния приятел опитвайки се да направи впечатление скача от 40 метра височина в река.

5 снимки via strajj

2656-0
Не съм гинеколог, но мога да погледна...

21- годишния Ванг Зиджан дълго време се е подготвял за този скок, постоянно е тренирал с една единствена цел: младия мъж е искал да скочи от 40 метрова височина в река Тоцзян.

2657-0
Не съм гинеколог, но мога да погледна...

Плана е бил след успешния скок младия мъж да отплува в посока моста, който минава през реката и там на брега да бъде посрещнат от своите възхитени приятели.
Няколко часа преди трагедията Ванг моли своите приятели да заснемат събитието, за да може след това той да оцени своето изпълнение.
Обаче на юношата не му е било писано да му се изпълни желанието: студента умира от силния удар с водата.

2658-0
Не съм гинеколог, но мога да погледна...

- Ние не разбрахме веднага, че той е загинал - разказват очевидци. - След скока Ванг дълго време не се появяваше, след 10 секунди неговото безжизнено тяло изплува на повърхността.
По-късно младите хора разказват на пресата, че техния приятел от малък се увлича по акробатика  и колко много е обичал да гледа холивудски приключенски филми.

2659-0
Не съм гинеколог, но мога да погледна...

Силно впечатление на младия Ванг прави персонажа на английския писател Ян Флеминг . Това е легендарния "агент 007" - Джеймс Бонд.
- Той мечтаеше да стане професионален каскадьор - спомнят си негови приятели. - Цялото си свободно време той прекарваше по улиците усъвършенствайки своите навици.
Смърта на Зиджан предизвика много спорове в интернет. По информация от един китайски форум става ясно, че решението за скока той взима сам. Друга информация гласи, че скока е в следствие на спор с негов приятел за пари.
Полицията на Лучжоу вече е почнала собствено разследване. Органите на реда твърдят, че това не е първия такъв опит на Зиджана - той и до този слчай постоянно е правил скокове, опитвайки се да стане майстор на паркура.

2660-0
Не съм гинеколог, но мога да погледна...

Лелеее, тръпки ме побиха....Как може да има толкова вманиачени хора :(
Когато отсечем и последното дърво, когато отровим и последната капка вода, ще разберем, че парите не стават за ядене!