Автор Фотобитка - обикновени хора срещу богаташи!

8
Ако все още незнаете, в Instagram има запис, който се нарича Rich Kids Of Instagram (Златната младеж на инстаграм), където «златната младеж» споделя снимки за това колко богато и разкошно живее. В отговор на това румънски тийнейджъри създават свой собствен хаштаг, за да се противопоставят на отвратителното безумство на богатите наследници. Тези млади хора ни показват, че макар да нямат пари, те имат много добро чувство за хумор.

13 снимки:

28492-0


Поправете ме, ако бъркам - "това" на снимката в ляво не е ли мъж  :faceoff:  :cranky:
Кака, всичко знае...

Мда, не е справедливо!
 :dont:
Цяла седмица чакаме петък, цяла година чакаме лятото и цял живот чакаме да сме щастливи!
Обичай всички, доверявай се на малцина, не навреждай на никого.Всеки има право да прахоса живота си както реши!

Съгласен съм, че не е честно, но това е живота. Винаги ще има бедни, винаги ще има и богати. Но се чудя само аз ли забелязах че снимката с хеликоптера на "богатото" синче е всъщност несполучлив фотошоп. Не е достатъчно да си " праснеш" главата върху нечии чужди рамене и да кажеш: "Хей, инстраграм аз имам хеликоптер".  8) Ако пък е истинска то аз съм се подвел от несиметризното разположение на врата спрямо главата и разликата в цвета на кожата на лицето и врата.
Браво на румънците, но нека не забравяме че Парис Хилтън и много други като нея ще продължават да си качват  снимки тук и там и папараците ще продъжават да ги щракат все в неудобни пози. Нека не завиждаме... няма смисъл.
Преди време гледах една среща на Селин Дион минути преди да излезе на сцената, докато беше все още с договор в Лас Вегас с едно момче инвалид и тя му каза нещо много истиснко: "Ти не си избрал инвалидната количка, ти не си избрал 19 операции, но все още имаш избор и той е как ще преминеш през всичко това. Много често хората, които имат всичко- нямат нищо".

но все още имаш избор и той е как ще преминеш през всичко това. Много често хората, които имат всичко- нямат нищо".

Pozitiven, поздравления за поста   :agree:

Навремето се снимахме пред плакати на Арнолд, Metallika,  Irom Maiden, AC/DC ... а сега  :upset: