Автор Оползотворяване на пространството в малък апартамент

11
Малкият апартамент съвсем не е наказание! Достатъчно е да притежавате малко фантазия и вие ще можете да реализирате много оригинални идеи даже й на малко пространство. След като се научите правилно да разпределяте пространството, вие ще можете даже от едностаен апартамент да направите многофункционално и уютно жилище. Най-главното е да имате фантазия.

20 снимки+няколко съвета:

28718-0

Съществуват няколко начина за зониране на пространството:
- изграждане на нови конструкции – арки, прегради, подиуми.
- зониране с помощта на мебели и предмети от интериора
- зониране с цветове
- зониране с осветление

28719-0

Преградите могат да бъдат както цели непрозрачни, например от дърво, пластмаса или матово стъкло, така и полупрозрачни, стъклени или ажурни, отлично пропускащи светлина и създаващи чувство за лекота. Арките и подиумите правят помещението да изглежда визуално по-голямо, при това подиума може да се използва и като допълнително място за съхранение на различни вещи.

28720-0За зониране с мебели най-често се използват всевъзможни стелажи и книжни полици. С тях може да се обособи отделна работна зона – кабинет, или детска стая, или, също като вариант, малка спалня. В последния случай добро решение е използването на шкаф. Кухнята може да се отдели от столовата с барплот или диван.

28727-0


Последна

28737-0

Шъ мъ извиняваш, ако тук не видях нито едно помещение ... айде от мен да мине 4 на 5, което е едно от най-големите възможни в нашите жилищни "стандарти"  :idea:


Тази дневна в тези пастелни цветове  е истинска приказка  :wub: