Автор Ако семейните проблеми се решаваха така...

11
30349-0

Ако можеше всички семейни проблеми да се решават с едно обаждане в центъра за техническа поддръжка, това значително щеше да облекчи живота на всички нас. Най-малкото щеше да бъде по-весело да се живее. Защото в този разказ все пак има капка истина.

Веднъж, търсейки решение на семейните си проблеми, едно момиче, не знаейки, с кого да се посъветва, изпраща писмо до техническата поддръжка. Там, както е известно, не седят роботи, затова отговарят на момичето честно, достъпно и по същество:

Скъпа техническа поддръжка!

«В началото на годината аз направих ъпгрейд от Гадже 5.0 до Мъж 1.0 и забелязах съществено забавяне в работата на цялата система. То най-силно засегна приложенията Цветя и Скъпоценности, които при Гадже 5.0 работеха идеално.

Освен това, в Мъж 1.0. не намерих такива полезни програми, като Романтика 9.5 и Лично Внимание 6.5, за сметка на това се инсталираха един куп ненужни програми от типа на Премиер-Лига 5.0, Формула 1 3.0 и Билярд 4.1.

Общуване 8.0 спря да работи, а ако се опитам да пусна Почистване на Дома 2.6 системата блокира напълно. Опитах  се да използвам Заяждане 5.3, за да ги оправя, но това не помогна.

Какво да правя сега?»

Отчаяната

Скъпа Отчаяна!

«В нашия лиценз е написано, че Гадже 5.0 е развлекателен пакет, а Мъж 1.0 е операционна система. Опитайте се да стартирате приложението «Аз си мислех, че ме обичаш.exe», пуснете програмата Сълзи 6.2 и не забравяйте да обновите до последна версия Чувство за Вина 3.0. Ако направите всичко както трябва, системата Мъж 1.0 автоматично ще стартира приложенията Скъпоценности 2.0 и Цветя 3.5.

Обаче имайте предвид, че, ако прекалено често използвате тези приложения, системата ще стартира Потискащо Мълчание 2.5, Приятели 7.0 или Бира 6.1. Що се отнася до Бира 6.1 — това е опасна програма-вирус, която без ваше позволение ще стартира приложението Ужасно Хъркане Бета.

Но, каквото и да правите, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не инсталирайте Тъща 1.0 (защото това приложение пуска вирус, който ви отнема управлението над цялата система и вие ще загубите контрол). Като допълнение към до сега казаното — не се опитвайте отново да инсталирате Гадже 5.0. Те не са съвместими с Мъж 1.0, и това ще доведе до срив в работата на системата.

В заключение искаме да кажем, че Mъж 1.0 е отличен софтуер, но той има ограничени ресурси за памет, и много бавно стартира допълнителни нови приложения. За да увеличите паметта и подобрите работата на системата ние ви предлагаме да закупите няколко нови програми. Ние ви препоръчваме: Готвене 3.0 и Красиво Бельо 7.7.

Късмет!»

А за мъже, няма ли техическа поддръжка  :biggrin: