Автор Ето това се казва преданост!

13
30363-0

Смъртта на стопанина е тежък ден в живота на всяко куче. Обаче някои от тях преживяват загубата особено тежко. Ако стопанина е олицетворявал целия свят за своите четириноги питомци, то след неговата смърт те незнаят с какво да запълнят образувалата се пустота, и се стараят да останат колкото се може по-близо до своя починал приятел. Подобно нещо се случва в един сръбски град с тази немска овчарка. След смъртта на своя стопанин тя остава да пази неговия покой върху гроба.

Работниците от гробището разказват, че преданата спътница всеки ден идва на гроба, отлъчвайки се от там само когато търси храна. А с настъпването на зимата кучето си изкопава малко убежище точно под надгробния паметник.

Нееднократно се правят опити да я махнат от гробището, обаче овчарката се дърпа с всички сили, и винаги се връща на мястото където е погребан нейният стопанин. С течение на времето работниците се отказват от опитите си да изгонят кучето от гроба. Овчарката става своеобразен символ на любовта и предаността.

Миличкото..... :'(
Когато отсечем и последното дърво, когато отровим и последната капка вода, ще разберем, че парите не стават за ядене!

Дааааа... Предаността при животните е на много по-високо ниво от това на много хора!!!