Автор Приятелката му постави ултиматум да се отърве от кучето

8
30410-0

Не всички хора обичат животните. Някои не могат да живеят без домашни любимци-котки, кучета, зайци, костенурки. А някои не могат да ги понасят. Това е история за едно момиче, което толкова силно ненавижда кучето на своя приятел, че си заслужава да бъде разказана на колкото се може повече хора.

Потребител от социалната мрежа Reddit с име Гетцен решава, че след четири години ухажване е настъпил момента да предложи на своята приятелка да заживеят заедно. Но той е нямал ни най-малка представа, колко силно неговата приятелка е мразела неговото куче Моли.

Момичето поставя ултиматум на Гетцен и иска той да се отърве от Моли незабавно. Размишлявайки над проблема, Гетцен пуска обява в електронния вестник за обяви Craiglist. Прочетете сами, какво беше написано в тази обява.

“На моята приятелка не и харесва моето куче Моли. За това съм принуден да й намеря нов дом. Тя е чистокръвна, от богат район и е с мен от четири години. Обича да играе игри. Не е дресирана. Има дълъг косъм, затова изисква повече грижи, най-вече това се отнася за нейните нокти. Но на нея и е приятно, когато се грижите за тях. По цяла нощ не спи и шуми, а спи когато аз работя. Яде само най-хубавите и най-скъпите неща. НИКОГА няма да ви посрещне до вратата след дълъг работен ден и никога няма да ви подари безкористна любов, даже ако не се чувствате добре. Не хапе, но много лесно може да ви направи някой мръсен номер!

Затова… ако някой проявява интерес към моята 30-годишна, егоистична, злобна и меркантилна приятелка, елате и я вземете! Ние с кучето желаем час по-скоро тя да си намери нов дом. Спешно!”


Няколко дена след публикуването на обявата Гетцен я обновява и добавя, че момичето е върнато в завода производител, тоест при нейните родители, а той и Моли си търсят нова приятелка.

Чудесно е, ако можеш да върнеш стоката на производителя  :P Страшно е, ако рекламации ... не се приемат  :D :D :D