Автор Карта на емоциите когато се случи трагедия!

4
1 картинка:

30413-0

Крайно невярна, некоректна и "шегаджийска" карта. Не мога да се съглася!!!

Крайно невярна, некоректна и "шегаджийска" карта. Не мога да се съглася!!!

А според теб, каква е истината Позитивен? Аз съм почти напълно съгласна, с реакцията по регионите на картата.
Кака, всичко знае...

Крайно невярна, некоректна и "шегаджийска" карта. Не мога да се съглася!!!

Даже незнам как може да се спори за очевадни неща?! Имаш ли си на идея колко средно души на ден умират от терористични актове в близкия изток и Африка? За колко от тях виждаш флагчета във Фейсбук? Или поне покрай последните събития - защо нямаше руски флаг във Фейсбук след взривяването на техен самолет и 224 жертви (20 от които деца!) Живеем в лицемерен изкуствен свят, но това е нормално за западното либерално общество.

Бобо, в близкия изток няма терористични актове, там има война. Няма да споря с теб за разликата, само ще ти кажа, че тази война не е от вчера. Ти сам можеш да си дадеш сметка за броя на жертвите по време на война. За съжаление в България за година жертвите от ПТП-а са повече от тези в близкия изток!!! Моят съвет към теб, ако изобщо мислиш да започваш такава кампания е: не мисли за чуждото канче, когато твоето е на път да се обърне.
Що се отнася до Африка, преди малко имаше breaking news, в които съобщиха за самоубийствен атентат взел 30 жертви и тук хората изказват съболезнования за това. Разликата е, че аз живея в САЩ а ти в Европа. Вашите новини са насочени в друга насока, по- европейска.
За Русия- не забравяй политическите интереси.
Сега, че не е редно да се пренебрегват едни заради други е вярно, но ако започнат хората да слагат флагове по профилите си, дори и за страните, в които се води война ще настъпи масова психоза, паника и депресия.
Та мисълта ми беше- тази карта би изглеждала различно в различните държави. Не можеш да виниш Германия или САЩ, какви новини ще пуснат тази вечер по Нова ТВ или по ББСи.
Трябва да разбереш разликата между терористични атентати в мирни държави, като Франция и жертви на войни, които се водят вече не помня от кога. 
Нищо лично, приятели. Просто моят начин на мислене и възприятие на света са по- различни. Не можем да се съдим за това.  :agree:

Твоя начин на възприемане на света вече е американски. Вие живеете в друго измерение, в друг свят. За моя радост това  е невъзможно да продължава безкрайно. Един ден ще се събудите и реалността ще ви удари толкова силно, че много от вас просто няма да имат сили да я приемат. Не мисля да коментирам повече, всеки да си остане на своето мнение по-добре.