Автор Правила

Описание и принцип на работа на портала:

Мотиватори е колективен блог, в който участниците сами добавят новини. Ако имате интересна новина, разказ, случка, видео, снимка, картинка или просто нещо, което искате да видят много други хора, тук е мястото да го споделите. Дали вашата новина ще попадне на главната страница зависи от това дали се е харесала на другите потребители и най-вече на главния редактор :smile:
Добавянето на новина става с натискането на бутона: Добави новина, който се намира горе в ляво на главната страница. Ето тук:

13342-0

По-подробно обяснение как се публикуват картинки и видео може да намерите тук:
1. Как се публикува картинка / картинки в новината.
2. Как се публикува видео клип в новината.

След публикуване на вашата новина тя попада в раздел Инкубатор на форума, където може да бъде видяна от всеки един посетител на сайта. След определено време, в зависимост от това как се приема новината от другите посетители тя може да бъде преместена в РАЗДЕЛИ ЗА ГЛАВНА СТРАНИЦА в подраздел отговарящ на нейната тематика: Картинки, Вицове, Фотопътешествия, Животни и т.н.
След попадане на вашата новина в раздел за главната страница тя вече не подлежи на изтриване или промяна. В разделите за главна страница е възможно само добавянето на коментари. Директното добавяне на новини в тези раздели също е забранено.
Останалите раздели във форума са отворени за дискусии по всякакви теми. С течение на времето ще бъдат добавяни нови раздели.

На сайта е забранено:

Член 1: Обиди, провокативни и шовинистки теми, пропаганда на расова, национална и религиозна вражда, остри политически коментари, публикуване на материали забранени от законодателството на Република България;

Член 2: Публикуване на безмислени коментари (флуд):
- съставени само от „усмивки”;
- коментари в стил: '+1', 'ха ха ха', 'умрех от смях', 'муахааа', и всякакви други кратки и безмислени фрази;
- добавяне в коментарите на безмислени картинки, видео и анимации;
- използване само на големи букви (caps-lock);
- безмислено цитиране (оверквотинг);
- използване на „маймуница”. На сайта се пише само на кирилица, изключение от правилото е теми и коментари където за разбиране на смисъла е необходимо използването на други азбучни системи и езици;
- грубо и негативно отношение към рекламата на сайта (писна ми от реклама, стига реклами и др. подбни...);

Също така публикуването на коментари не свързани с главното съобщение в темата (оффтоп), водене на лични диалози;

Член 3: Публикуването на материали без споменаване на автора или линк към източника.
Строго забранен плагиат (присвояване на чуждо авторско право).

Член 4: Създаване на съобщения с рекламна цел, публикуване на рекламни, частни линкове, пиар без предварителна договореност с Администрацията (СПАМ).

Член 5: Предателство на портала: саботаж, планиране на революции, призиви към потребителите за нарушаване на правилата, некоректни, оскърбителни исказвания за портала, съобщения и действия, насочени да снижат посещаемостта на сайта.

Член 6: Създаване на 'клонове' (мултирег), регистрирането на повече от един ник на сайта Мотиватори.

Член 7: Публикуването на депресивни, унили съобщения и теми, 'розови сополи', пропаганда на отчаяние и депресивни състояния.
 
Член 8: Публикуването на материали с воден знак (ватермарк, защитен надпис, име, линкове) на други български развлекателни сайтове.

Член 9: Превишаване на модераторските права, необосновано изтриване на теми и съобщения; необосновано ограничаване на правата на потребителите, обиди насочни към потребителите;

Член 10: Използването на език различен от български (македонски, китайский, други). Съобщения на чужд език без превод са разрешени само в случаи където езика е необходим за улавяне смисъла на съобщението.

Забележки:

При публикуването на собствени авторски материали, потребителя предава тяхното право за публикация на сайта Мотиватори безсрочно.
На сайта няма предварителна филтрация на публикуваните теми и съобщения. Веднага след като публикувате съобщение то се появява на сайта. Администрацията на сайта не носи отговорност за съдържанието на публикуваните съобщения и теми. Отговорност за съдържанието на публикуваните материали носи само техния автор!

За допълнителни въпроси, използвайте раздел ЗА САЙТА на нашия ФОРУМ.
Love comes again...