Автор И двете гърди на Анджелина Джоли са били ампутирани.

0
Операцията е била извършена заради високата степен на риск от рак на млечната жлеза.

Холивудската актриса Анджелина Джоли наскоро премина операция по ампутация и на двете млечни жлези. За това тя разказа в интервю за The New York Times.

8115-0

На тази стъпка актрисата се решава заради високия риск от рак на млечната жлеза (87%), а също така и рак на яйчниците (50%). Профилактичната хирургическа операция беше извършена в края на април. Гърдите на Джоли бяха реконструирани с помоща на импланти.

Актрисата не съжелява за тази своя постъпка. Тя напомни, че нейната майка е починала от рак на възраст 56 години. Сега тя иска да има възможност да възпита собствените си деца и да разчита на щаслива старост.

"Аз мога да кажа на своите деца да не се страхуват, че ще ме загубят заради рака, - заявява холивудската звезда. - Те могат да видят само малки белези и нищо повече. Във всичко останало аз за тях съм просто мама, както и винаги до сега".

Джоли също така казва, че нейния съпруг Брад Пит я е поддържал през цялото време на лечението. "Ние даже имахме моменти когато се смеехме", - разказва актрисата.
Не съм гинеколог, но мога да погледна...

Една от любимите ми актриси. Независимо от това, че повечето и роли са на екшън героини, винаги съм я смятал за много умна жена. А сега смятам и че е много смела! Желая и много здраве и щастие!