Автор Европа се бори за легализация на кръвосмешенията!

2
Веднага след като разреши на еднополовите двойки да осиновяват деца Европа СЕГА обсъжда легализацията на кръвосмешенията или така наречения инцест. Извесни европейски политици открито в пресата и по телевизиите представят "инцеста" като европейска   "полова норма". Въвеждат се понятия като "инцестофобия", звучат предложения всички "инцестофоби" да бъдат наказвани. Като нормално полово поведение се признават интимните отношения между баща и дъщеря, майка и син, брат и сестра, а също така между всички роднини. "Еднополовите" или както те се наричат "ново полово общество", придвижват идеята за легален инцест в Швеция, Дания и Швейцария.

9413-0

Доказателства с конкретни линкове в продължението:

2010 година. ШВЕЦИЯ, Документ 1. "Expressen.se". Статия: Депутат на Риксдага (Шведския парламент) от социал-демократите предлага легализация на инцеста в Швеция:
http://www.expressen.se/nyheter/s-politiker-gor-incest-lagligt/
Депутат от Парламента на Швеция - Моника Гренн счита, че инцеста трябва да бъде легализиран. Тя се бори за легални интимни отношения между майка и син, баща и дъщеря, братя и сестри - в Швеция.

2012 година. ДАНИЯ, Документ 2. "FriaTider". Статия: Датските политици признават инцеста като нормална "полова норма".
http://www.friatider.se/danska-socialister-vill-legalisera-syskonsex
Датския политик Перниле Шкипер изисква признаване на инцеста в Дания като "полова норма".

Документ 3. 2013 година - ШВЕЙЦАРИЯ. Парламента дискутира легализацията на инцест в Швейцария.
Видеодебати: http://24heuresactu.com/2013/01/31/mariage-pour-tous-les-suisses-vont-legaliser-linceste-video/
Архив-Видеоновина:

Документ 4. Metrobloggen.se. Борбата с инцестофобите е важно направление в програмата на европейските неолиберали.
Легализирането на инцест е завоевание на победилата в Скандинавия либерална революция:
http://metrobloggen.se/mattiassvensson/gamla-artiklar-nyliberal-revolution/

Мисля си че ако някои страни в Европа все пак легализират кръвосмешенията, то легализирането на педофилията е само въпрос на време. А от там до края на Европа ще има съвсем малко...

Източник

Хора  :rupor:, къде е великата католическа църква, която толкова се бори за налагане на добродетелите по СВЕТА (разбирай всички други държави, които са на поне 2000 км от Ватикана). Лицемерието е безгранично  :faceoff:

Звучи като фантастика

Спрях тревата, сега с мен даже котката не разговаря.

Ква фантастика, бах му майката за какво разменихме България...

9449-0

малко не се изказах правилно. исках да кажа, че звучи толкова абсурдно и ..... сюрреалистично, че все едно някаква друга вселена. Не мога да повярвам, че това е възможно, че е възможно вобще такива въпроси да се обсъждат! А то не само че се обсъждат ами май май и ще станат реалност.
Спрях тревата, сега с мен даже котката не разговаря.

Европейски ценности...

Абе... Това истина ли е  :cranky:? Остави ценностите. Тия малоумници не са ли учили физиология на човека. Не знаят ли, че това води до масови генетични увреждания най-малкото. Това си е пълна кретения. На къде сме тръгнали ние... :dont:

Имаше някъде другаде съм чел, че тия малоумници също така доказват, че кръвомешенията не водят до никакви отрицателни последици за рода, тъй като имало такива страни и народи (не мога да се сетя кои) където така си живеели.....

ЕВРОСОДОМИЯТА СЕ РАЗВИХРЯ. НИЕ ВСЕ ОЩЕ ЛИ СЕ ГОРДЕЕМ, ЧЕ ВЛЕЗНАХМЕ В ЕВРОПА???? ЧЕ ДЕЦАТА НИ СЛЕДВАТ ТАМ?


"Модерните" детски градини на Европа"Гнилая Европа. Арестованы 33 педофила из телефонной книги «Рижского Монстра»"
 http://3rm.info/25135-gnilaya-evropa-arestovany-33-pedofila-iz-telefonnoy-knigi-rizhskogo-monstra.html
"... «Рижският монстър» в Холандия от февруари на 2007 година до януари 2010 е насилвал нищо неразбиращи БЕБЕТА, при това жертвите са били както момчета, така и момичета. Децата са били НЕ по-големи... от 2,5 годишна възраст. Най-малкият е бил само на... 19 дни." (обвинен е в изнасилване на 67 невръстни деца, а самият «Рижският монстър» е признал, че е изнасилил 87 деца).

Толеранта Европа, на там сме тръгнали, кпй не му стиска...да си оди

ЕВРОСОДОМИЯТА СЕ РАЗВИХРЯ. НИЕ ВСЕ ОЩЕ ЛИ СЕ ГОРДЕЕМ, ЧЕ ВЛЕЗНАХМЕ В ЕВРОПА???? ЧЕ ДЕЦАТА НИ СЛЕДВАТ ТАМ?Май малко се преекспонира темата за толерантността в този сайт. За мен всеки има право на избор с кого (него, нея, то) и как ще спи...

Света вече не е същия...

9791-0
Бжжж бжжжж бззз...

Хора, това е технология на унищожението в действие!
Спешно и наложително е да започнем да ценим семейните ценности на старите българи - семейството трябва да е на първо място, бащата трябва да е почитан като бог, а майката - като богиня, каквито те са. Когато възродим традициите си, ще сме избегнали опасността.
В противен случай, скоро ще влезе в действие пропагандата на канибализма.

И сега в много публикации, се говори, че фамилиите - владетели на световното богатство и търсещи нов световен ред, вечерят с месо от бебета, които специално им доставят от Европа, завити в златно фолио. :faceoff:

Дори тези публикации да не са истина, те са технология на унищожението. Щом богатите го правят, защо да не си поживеем като богатите? - както повечето хора със затъпено съзнание веднага ще си помислят....
Бог да ни пази! :pray:
Ако си се срещнал със себе си и не си се ужасил, значи още не си се срещнал със себе си.