Автор Масов бой на абитуренти в София 30.05.2013

0
Много ми се искаше днес да се включа с нещо весело, но.....
Вижте какво потресе цяла България... Видеото за няколо часа е споделено стотици пъти в социалната мрежа Фейсбук.

Вместо да се забавляват, танцуват и пеят абитурентите от Националната търговско-банкова гимназия се отдадоха на селяния и простотия и опорочиха празника си с масов бой.
Водещият, охраната, учители и директорът на гимназията - Г-жа Емилия Иванова се опитват да успокоят абитуриентите, но безрезултатно.
Директорката се принуждава да въведе ред викайки по микрофона:
"Много ви моля, аз съм 20-та година на бал на Търговско-банковата гимназия и до този момент никога не е имало
сбиване. Много ви моля, който не е готов да се весели, да напусне".
След което моли охраната: "Изгонете ги! Просто ги изгонете!".

Каквито абитюрентите такъв и боя  :lol:

Това си е жива измет!  :(
Не мога да разбера какво доведе до тоталния погром на съвременната младеж. Да пази Господ децата ни, които сега порастват и дано да имат по-красиви ученически години.......
Когато отсечем и последното дърво, когато отровим и последната капка вода, ще разберем, че парите не стават за ядене!

Ако съм на директорката нито един от тези няма да си получи дипломата.... :dont:
Когато отсечем и последното дърво, когато отровим и последната капка вода, ще разберем, че парите не стават за ядене!

Това си е жива измет!  :(
Не мога да разбера какво доведе до тоталния погром на съвременната младеж. Да пази Господ децата ни, които сега порастват и дано да имат по-красиви ученически години.......

е, едва ли всички са измет, но главните действащи лица нищо чудно. Нали трябва да покажат кой по по най...

20 години демокрация - огледайте се, това е резултатът!

търговско банковската гимназия -  :gigi:
Не съм гинеколог, но мога да погледна...

Не мога да повярвам, че това са т.н. елитни ученици, деца на политици, бизнесмени и др. които определят живота на Българите в момента. Какво да очакваме от техните синове... :mad: