Автор Путин се разведе с Людмила

0
Президента на Русия Владимир Путин и Людмила Путина обявиха, че техния брак е приключил. Отговаряйки на въпроси на журналисти, дали това е развод, Людмила Путина каза: "Да, може да се каже, това е цивилизован развод".

9880-0

Източник
Не съм гинеколог, но мога да погледна...

МОСКВА, 6 юни — РИА Новости. Президентът на Русия Владимир Путин и Людмила Путина обявиха, че техния брак е приключил.
В четвъртък вечерта президента със съпругата си посетиха балетното представление "Есмералда" в Държавния Кремълски дворец. След представлението те дадоха интервю на кореспондент на канал "Россия 24". Отговаряйки на въпроса на журналиста, дали това е развод, Людмила Путина каза: "Да, може да се каже, това е цивилизован развод".

Президента на Русия Владимир Путин съобщи, че решението за развод те с Людмила Путина са взели заедно.
Владимир Путин обясни развода с това, че не всеки е готов за висока степен на публичност, каквато предполага статуса на съпруга на политик от такова ниво.
Не съм гинеколог, но мога да погледна...

"Цялата моя дейност и работа са свързани с публичната сфера, с абсолютна публичност. На някой това му харесва, на някой - не, но има хора които са съвършенно несъвместими с това", — каза Путин.
"Людмила Александровна отстоя на този пост, 8 години, вече девет" — отбеляза той.
Президента заяви, че те със съпругата си Людмила и след развода ще останат близки един на друг. От своя страна Людмила Путина заяви: "Ние имаме много добри отношения помежду си, аз съм много благодарна, че той винаги поддържа мен и децата. Той е много грижовен към децата, и децата винаги чувствали това."
"Людмила Александровна каза за децата. Ние много ги обичаме, ние се гордеем с тях. Те наистина съзряха, те градят своя живот. Между другото те получиха своето образование в Русия и живеят в Русия", — добави президента.
Не съм гинеколог, но мога да погледна...

Президента на Русия също е човек, така, че нищо човешко не му е чуждо. Но напрежението, което има върху съпругата на президента също е огромно. Това личи и от липсата на всякаква показност на съпругата на българския президент Плевналиев.

Малко жени биха издържали на такова психическо напрежение, явно Людмила не е от тях....

Горката Людмила   :'(. Всички мъже са еднакви - като им порасне работата и им се навирва п..... :cranky: Няма значение дали е президент или метач на улицата.

Горката Людмила   :'(. Всички мъже са еднакви - като им порасне работата и им се навирва п..... :cranky: Няма значение дали е президент или метач на улицата.

Добре че си имаме блондинка във форума, че да ни прави весело  :P
Не съм гинеколог, но мога да погледна...

Жалко, но в тези среди сигурно е много трудно да се справиш с психическото напрежение. Важното е, че все пак се разделят културно, като приятели и без типичният за американските знаменитости "трилър" в стил изневерил-пребил-изгонил...
Сладка русалка.....