Автор Париж: толерантни новини

0
В Париж заради мюсюлманите беше забранен празник при който се консумират свински наденички и алкохол.

10021-0

Полицията в Париж забрани провеждането на празник по време на който се продават свински наденички и алкохол. мероприятието трябваше да се състои в столичния квартал Гут-д'Ор, където живеят голямо количество мюсюлмани, съобщава швейцарския портал 20 Minuten.

Както е извесно консумацията на свинско и употребата на алкохол са забранени в ислама, затова полицията обоснова своята забрана с това, че празника е можело да бъде оценен като провокация.

Празника е бил планиран за петък. Местна жителка организатор на събитието покани свои приятели от социалната мрежа Facebook.

Мероприятието е трябвало да стане един вид протест против случващото се в квартала: на местните хора им се налага да се съобразяват с много нови неща заради огромното количество емигранти (около 40% от населението на квартала).Източник: newsru.com

Меко казано странни неща почват да се случват в Европа. След разрешаването на гей-браковете и други гей привилегии ми се струва, че доста хора във Франция започнаха да се бунтуват (вижте тук). Какви точно са причините за тези бунтове не е ясно, но "пълната демокрация" със сигурност е една от тях. А не са ли хората, които искат да ядат наденички и да пият бира, дискриминирани ...

те там се бунтуваха футболни запалянковци....

те там се бунтуваха футболни запалянковци....
Да, но със сигурност в бунтовете са взел участи и други подразнени от "Новия световен ред" хора.

 Да помахаме за сбогом на френското вино и Франция като цяло  :goodbye:

Да помахаме за сбогом на френското вино и Франция като цяло  :goodbye:
май май да помаха на Европа като цяло...