Автор Британците са в ужас

1
10028-0

Великобритания със страх очаква датата  1 януари 2014 година когато ще бъдат премахнати ограниченията за придвижване на работна сила вътре в Европейския съюз. В страната се стягат да пристигнат над половин милион румънци и десетки хиляди българи. Представители на тези националности вече са станали рекордьори на острова в криминалните хроники - те самостоятелно се самонастаняват в жилища и къщи, грабят, развъждат покрай себе си страхотна мръсотия, държат се шумно и агресивно.
Не съм гинеколог, но мога да погледна...

10029-0

Много румънци мечтаят да заминат във Великобритания, за да живеят за сметка на социални помощи. Втора по популярност страна за тях е Германия. Изследвания показват, че в Британия след 1 януари ще се преселят около 720 хиляди румънци.
Преди време властите на Великобритания изпращаха красиви проспекти, които разказваха, че в Англия времето е много студено, затова не си струва румънците да заминават на там. Но много допитвания до населението показват, че тази анти агитация не е подействала на никой.
През това време в Швейцария над 80% от гражданите поискаха със референдум да се ограничи притока на емигранти от източна Европа.
Не съм гинеколог, но мога да погледна...

Да, знаем ги ние тез "българи и румънци"  :rofl:

10030-0

до болка са ни познати....

Що не ги пускат, нали трябва да сме единни, демократични и т.н. европейци   :moral:

Ама разбира се не може само да изсмукват и без това малкото пари на новоприсъединените страни в Евросъюза чрез техните, хипермаркети и хипермарки... :old: