Автор Официално беше представена Sony Playstation 4

0
Текст, 2 картинки и 1 видео:

Миналата нощ Sony направи пресконференция където бяха представени игри за новата им конзола PlayStation 4 и PS3.

10147-0

От гледна точка на техническите параметри всичко беше предварително извесно: Осем ядрен процесор AMD, видеокарта Radeon c 18 изчислителни блока, 8 ГБ памет GDDR5, Blu-ray, Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n и Bluetooth 2.1 и вграден твърд диск. Новия манипулатор Dualshock 4 вече има сензорен панел и изход за слушалки, обновена е и камерата PlayStation 4 Eye.
За първи път беше показан външния вид на новата конзола. Направена е в минималистичен стил, ъглов дизайн, корпуса е черен на цвят (в бъдеще са възможни и други цветове). Дизайна е леко любителски и потози повод в интернет се разразиха бурни дискусии

Разбира се бяха споменати и ред въпроси, които вълнуват всички. Конзолата няма да изисква постоянна връзка към интернет, то ще трябва само при игра онлайн или при нужда от онлайн услуги. Няма да има никакви ограничения при използване на игри, които се поддържат. Собственика ще има пълна свобода на избор. Ще има интеграция с портативната PS Vita, с нейна помощ ще може спокойно да се играе на игри за PS4, дистанционно или да се използва в качеството на контролер (джойстик). Да се играе онлайн вече ще може само с абонамент към PS Plus.
По магазините Sony PlayStation 4 ще се появи за новогодишните празници на цена около 399$

Видео:Още снимка:

10148-0

Ако ще PS28 да направят. Моята първа, единствена и неповторима любов за цял живот ще си остане:

10149-0

 :wub:
Бжжж бжжжж бззз...

Честито на всички любители! :agree:
Когато отсечем и последното дърво, когато отровим и последната капка вода, ще разберем, че парите не стават за ядене!