Автор Актуално за деня!

1
1 картинка:

10504-0
Не съм гинеколог, но мога да погледна...

Камъни и огнен дъжд трябва да се стоварят над продажните ни депутати  :rupor:

Трябва да има линчувани политици, за да хване при другите, че повече така няма да я караме... :rupor:

Без временна диктатура вече е невъзможно да се излезе от кашата в коят се забърка България!

Без временна диктатура вече е невъзможно да се излезе от кашата в коят се забърка България!
Какво разбираш под временна диктатура? Да се върнат комунистите ли  :cranky:?

Какво разбираш под временна диктатура? Да се върнат комунистите ли  :cranky:?

Няма значение дали ще са комунисти или някой друг. Това, което искам да кажа, е че когато една държава като България е изцяло погълната от мафията, което пък от своя страна е изключително изгодно за нашите господари на запад, тогава единствения начин да се освободи от тази мафия е чрез ликвидация (физическа) на хората, които дърпат конците. Нито една "демократична" полиция или съд не могат да се справят с мафията когато тя вече назначава МИНИСТРИ! Нито една демократична институция!!!

И като казвам министри нямам предвид мутрата дето я направиха шеф на ДАНС, а имам предвид министър председателя, който реализира това желание на мафията, имам предвид председателя на БСП, имам предвид председателя на ДПС и т.н.