Автор Microsoft анонсира новия Windows 9

0
1 пикча:

11452-0
Бжжж бжжжж бззз...

Една картинка и от мен по темата  :D

11453-0

Момчета, някой ще обясни ли на нас - блондинките, символиката на тези картинки... :upset:

За да разбереш първата трябва да видиш последния Уиндоус 8 как изглежда и също така да си виждала първия 3.1... Демек много си приличат...
Бжжж бжжжж бззз...

За да разбереш първата трябва да видиш последния Уиндоус 8 как изглежда и също така да си виждала първия 3.1... Демек много си приличат...
Благодаря, за пояснението Робот  :agree:. Беше много любезно от твоя страна. Сега се замислих, че на времето в началното училище съм виждала компютри, които бяха с такъм Windows  :idea:. Беше настина много дървено в сравнение със това което ползвам в момента... май, че е Windows  XP  :idea:

windows xp  си остава моята любима система!

Ето реален скрийн от осмицата:

11454-0

Да. Приликата вежду версиите е много голяма. Потвърждение на тезата: Всичко ново е добре забравено старо  :old:

Bad Robot на колко години си, че помниш Win 3.11  :D.

Bad Robot на колко години си, че помниш Win 3.11  :D.

ооо, аз помня и DOS ако става дума  :old:
За мен лично Windows 98 си ми остава любима!
Бжжж бжжжж бззз...

(Attachment Link)

Това е много яко KING, точно в десятката дет се вика!
Бжжж бжжжж бззз...

(Attachment Link)

Нали? И на мен много ми допадна. Показателно как на запад всяко нещо, което стане съвършенно или почти съвършенно след това започва да регресира....

Това е много яко KING, точно в десятката дет се вика!

Нещо ми се обърка коментара, но надявам се стана ясно....

Нещо ми се обърка коментара, но надявам се стана ясно....

Всичко е ясно, Ваше величество  :pray: :D. Темата е определено интересна. Подкрепям BORIS че "Всичко ново е добре забравено старо"  :up:

:mad: Microsoft  се уби да анонсира едни и същи ОС през 1 година. Все по-шарени и все по-тежки. Да *** мама им капиталистическа!