Браво Много по-различна музика от това, което съм свикнала да слушам на акордеон . И мисля, че много трудно може да се чуе в кръчма такова изпълнение. Поздравления Лъчо, продължавай смело напред!!!Е човека свири на акордеон - голяма работа, във всяка кръчма ги има
Едва ли във някоя кръчма се свири точно това което свиря аз ;) Ако намериш такава може да ми се обадиш да отида да видя :)
Благодаря на хората, които са ме харесали :)
Браво Много по-различна музика от това, което съм свикнала да слушам на акордеон . И мисля, че много трудно може да се чуе в кръчма такова изпълнение. Поздравления Лъчо, продължавай смело напред!!!Е човека свири на акордеон - голяма работа, във всяка кръчма ги има БЛАГОДАРЯ ТИ!!! soundcloud.com/... --> На всички познатата компарсита /танго/ само, че тук аз съм я направил в техно вариант, а ето и защо се казва Техно Компарсита :) Приятно слушане :)
Хареса ми салсата . Сайта почва да се разнообразява и това много ме радва. Ще почна по-често да го посещавам. Успех Лъчо И на мен ми хареса, но така и не видях изпълнението на Подмосковски вечери....
soundcloud.com/... --> Да преминем малко към друг жанр - Полката. Има различни видове полки, но аз харесвам баварските полки. Ето защо ви представям Баварска Полка в мое изпълнение :)
Хареса ми салсата . Сайта почва да се разнообразява и това много ме радва. Ще почна по-често да го посещавам. Успех Лъчо Благодаря ^^ soundcloud.com/... --> Хасковска ръченица за любителите на народната музика, за да не кажете, че изпълнявам само жанрова музика. Изпълнявам и народна музика естествено :)
soundcloud.com/... --> Андреево хоро
Това е първата ми композиция. Посветих я на учителката ми по акордеон в НУМТИ - Здравка Андреева, а ето защо е и името "Андреево хоро" :) soundcloud.com/... --> На всички познатата компарсита /танго/ само, че тук аз съм я направил в техно вариант, а ето и защо се казва Техно Компарсита :) Приятно слушане :)Супер . Това танго ме изпълни максимално soundcloud.com/... --> Едно интервю което ми беше направено след самостоятелния ми концерт който се състоя на 5 септември 2012 година в Пазарджик :)
lachkopz, Последно предупреждение: прочети правилата на сайта. Член 2 и 4. При следващо нарушение темата или съобщението ще бъдат изтривани без предупреждение!
Няма нужда да правиш отделно съобщение за всеки линк, който публикуваш! Отделно от това всички вече разбраха кой е сайта ти и ако им е интересен ще го посетят! Аз се извинявам за първото си изказване, ама в днешно време музикант къща не храни! С малки изключения разбира се!
|