Автор Бурята в Русе (13 снимки +5 видеоклипа) Апокалипсис сега! 30.07.2013

1
Здравейте приятели, живея в Русе и искам да ви споделя какво чудо дъжд с град се изля днес в моя роден град. Деня беше много горещ. Температурите достигнаха 37 градуса на сянка и тогава дойде ужаса. Към 17.00 започнаха първо да падат огромни дъждовни капки, все по-често и по често и накрая се изля. Все едно някой горе на небето изля огромна кофа с вода и в последствие лед. Придружени с буреносен вятър. Гледайте за какво става дума в темата:

13 снимки + 5 клипа в продължението:

12100-0
12112-0Моста между кв. Възраждане и кръговото на хлебозавода:Паднало дърво:Разходка с кола след потопа:Пред завод Арда - река


А ето и един клип със самия дъжд, страшна работа :idea:


Ето какво намерих пък аз във фейса:

12113-0
Не съм гинеколог, но мога да погледна...

Eй, това е било истински Апокалипсис бе хора  :old:

Ох, много страшничко си беше. За пръв път се докоснах до такова природно чудо :(
Когато отсечем и последното дърво, когато отровим и последната капка вода, ще разберем, че парите не стават за ядене!

Ето какво намерих пък аз във фейса:

(Attachment Link)

Да, това е така наречения Волов в Русе. Най-интересното, е че там винаги при по-голям дъжд става езерце, а сега гледам цяло море и винаги, ама винаги се намират един - двама ентусиасти да  преплуват с колите си. Пъс сега направо на подводници са им станали колите. За друг път да знаят.

На последната снимка много ясно си личи на кой колко му е голям! На тоз дето му е "най-голям" колата му най-голяма и стигнала най-далече. хе хе  :rofl:
Бжжж бжжжж бззз...

На последната снимка много ясно си личи на кой колко му е голям! На тоз дето му е "най-голям" колата му най-голяма и стигнала най-далече. хе хе  :rofl:
Robot, при много силен валеж, този булевард може да се напълни за секунди с приливна вълна, която може да удави всяка кола! Може и да не са се пробвали колегите да се "показват", а просто да са били изненадани!