Автор Мерцедес и малкия Хитлер

0
Нещо като малък скандал се заформя с новия рекламен видеоклип на Мерцедес. Идеята е следната: новия Мерцедес - прогнозира опасностите и взима мерки. Вижте клипчето и преценете сами:


Ехо! ГАЗАРО!!! Май си се поразсеял доста  ::). да не си и ти на море  :idea: И тук не виждам видео  :upset: :upset: :dont:

Упс!!! Появи се  :up:. Мисля, че е ПРЕКАЛЕНО   :dn: От Даймлер този път са прескочили границата  :old:

Клипа е направен от група студенти, нещо като дипломна работа. Всъщност от Мерцедес са възмутени. Ето какво намерих в интернет:

Цитирай (маркираното)
Автомобил "Мерцедес" убива дете в австрийско село, оказва се, че това е младият Хитлер. Слоган в край на клипа обобщава - "Засича опасностите, преди да се появят". Преди да удари бъдещия диктатор, автомобилът спасява живота на други деца излезли на улицата, като електрониката задейства спирачките, преди да се стигне до фатален сблъсък.

Това накратко е сюжетът на пародия на реклама, направена от студенти във филмовата академия в Лудвигсбург, събрала близо 800 000 гледания в YouTube за три дни. От "Мерцедес" веднага се дистанцираха от клипчето, въпреки че "рекламира" една от гордостите на концерна от Щутгарт - системата за предотвратяване на сблъсък (Collision Prevent Assist).

Да определено и на мен ми изглеждаше нещо не съвсем нормално (направо ненормално  :cranky:). няма как име като Мерцедес да и позволи такъв гаф... :bravo: