Автор Банков трезор от 20-те години става ресторант

0
Преди няколко години бивш трезор на банка в Чикаго бива преработен в клуб-ресторант. Тъй като сградата е била построена през 20-те години на миналия век, в интериора на заведението се преплитат съществуващия исторически и съвременен стилове. Стените на ресторанта са съставени от над 6000 банкови сейфа, а входа в заведението минава през огромна бронирана врата и решетки. Дрескод – клубен стил или дрехи за коктейл, вместо депозити и кредити – храна и напитки.
20 снимки:

1. Мазетата по принцип не са подходящи места за ресторанти, но «The Bedford» (Чикаго, САЩ) е изключение.

14191-0

2. Ресторанта е разположен в сградата на бивша банка и сега всеки, който иска да хапне нещо може да направи това в банковото хранилище.

14192-0

3. Може да се обядва в много необичайна обстановка. Наоколо има огромни стоманени люкове, с дебелина няколко метра, мощни задвижки, сложни заключващи механизми.

14193-0

4. Ресторанта се казва “The Bedford”, в помещенията са монтирани свещници, съвременна мебел, но основния антураж остава непроменен.

14194-0


6. Цялата обстановка е напълно достоверна и оставя неизгладими впечатления, например огромната бронирана врата, все едно излязла от някой холивудски филм за банкови обирджии.

14196-0


8. Всички оригинални материали като мрамора и мозайката са били напълно реновирани.

14198-0


10. Тъй като всичко се намира под земята, голямо внимание е било обърнато на осветлението, за да стане мястото по-топло и уютно.

14200-0


20.

14210-0

Край!

6. Цялата обстановка е напълно достоверна и оставя неизгладими впечатления, например огромната бронирана врата, все едно излязла от някой холивудски филм за банкови обирджии.

(Attachment Link)

Страхотна вратичка. Ако си я демонтирам, ще изкарам едно 2-3 хиляди лева от скрапа  :biggrin:

Аз пък мисля, че идеята е супер оригинална. С удоволствие бих хапнала на такова място. :smile:
Когато отсечем и последното дърво, когато отровим и последната капка вода, ще разберем, че парите не стават за ядене!

Страхотна идея  :bravo:. И интериорното решение е чудно - а  изпълнението е на абсолютна висота  :up:

Много хора са!Каквото да захванат става!
тинтири-минтири