Автор ON! Fest започна с гигантски графит

0
5 снимки +текст via div.bg

14522-0

С огромен графит изобразяващ Dr. Mundo - герой от известната PC игра League of Legends, беше дадено началото на тазгодишния ON! Fest. Невижданото до сега в България графити-чудовище се появи на един от комините на ТЕЦ София. Авторите му са владетелите на цветните спрейове Smug и Brus.
В откриването се включиха и паркур-майсторите от Freerun Bulgaria, които с изпълненията си показаха среден пръст на гравитацията. Феста стартира с мръсна газ след кратката drift-демонстрация, която показаха майстори на автомобилния спорт.
В програмата на ON! Fest, чиято същинска част започва на 20 септември и ще продължи до 22-ри, са включени различни интересни мероприятия разделени тематично в няколко основни категории - спорт, музика, гейминг, графити...
Сред по-интересните събития, които предстоят са турнири по League of Legends и PES, BMX демонстрации, както и Big Airbag, където всеки любител на полетите с велосипеди може да вземе участие, стиймпънк ревю и League of Legends cosplay, графити битки на различна тематика и др. Сред музикантите, които ще се изявят в рамките на феста са българските Оратница, Ogonek, поляците от Dagadana и др.

Супер  :bravo: ! Нещо свежо да се направи в България  :up: :idea:

Много яко и свежо  :bravo: Да размажем сивотата  :biggrin:
Кака, всичко знае...