Автор Стотици младежи протестираха срещу гей парада

0
14581-0

Източник

Над двеста души – главно млади хора, се събраха на днешния протест срещу гей парада. На шествието имаше представители на Национална съпротива България, Български национален съюз, сдружението на футболните привърженици и няколко семейни организации.

Участниците издигнаха плакати с лозунги: “Не на гей парада по софийските улици, не на гей парада в парламента”, “За инкриминиране на хомосексуалната пропаганда”, както и за защита на традиционното семейство и изконните български ценности и морал. Участниците преминаха по бул. “Витошка”, ул. “Алабин” и продължиха по “Раковски” към паметника на Незнайния войн. Там речи държаха г-жа Елена Ваташка и организаторът на проявата – Благовест Асенов.

Те акцентираха върху огромната опасност за младите, произтичаща от все по-агресивната хомосексуална пропаганда. Специално внимание бе обърнато и на това, че от тази година, тихомълком от МОН са вкарали гей-пропагандата и в училищата. Нов учебник ще насърчава децата да влизат в ролята на хомосексуалисти и травестити в часовете по сексуално образование. Госпожа Ваташка обяви, че в момента текат консултации с юристи и това учебно помагало ще бъде атакувано по съдебен път, тъй като е в нарушение на българските закони.

/Снимка: Булфото/

Мечтая си вместо 200 в статията да пише 200 000. Хора събудете се!
Отнеми на народа неговата история - и след едно поколение той ще се превърне в тълпа, а след още едно поколение ще можеш да го управляваш като стадо.

Бе кой им пречи да се събират помежду си и да се *бат? За какво друго са тия паради ако не за разврат на младите?!  :moderator:

Е нали сме европейци?! В Европа е така! Който не го урежда да заминава в тоталитарна Русия при диктатора Путин  8)

Всеки да прави в спалнята си каквото иска, но на улицата няма какво да парадират  :old: