Автор Тест: Дърво на любовта.

7
Тест: Дърво на любовта.

Теста е предназначен за провеждане на психоанализа и разкрива основни човешки качества, проявяващи се в отношенията между половете.
Също така, теста може да помогне при избор на Ваша половинка!

1. Внимателно разгледайте представените варианти.
2. Изберете този, който най-много Ви харесва.


15025-0

Отговорите са в продължението...

Бжжж бжжжж бззз...

15026-0

Ако сте избрали дърво №1:


На това дърво се спират личности, които са силни, смели и решителни, но в същото време романтични и дълбоко в душата си – нежни. Вие сте уверени в себе си, упорити, издръжливи, умни, имате малки проблеми с адаптацията, но бързо се възстановявате.
В отношенията си с противоположния пол сте малко лукави, но лукави в добрия смисъл на думата, по начин, който развива и подобрява Вашите взаимоотношения. Вие сте смели и  много често в отношенията си с противоположния пол сте водещата фигура. В семейството такива хора са надеждни и креативни. Вие никога няма да позволите битовото всекидневие да се засели във Вашето семейство, даже и да позволите това няма да е за дълго. Подходящи партньори за Вас са също толкова ярки, неординарни личности, с голям потенциал за развитие в професионалната си дейност – политици, оратори, режисьори, управители.
Бжжж бжжжж бззз...

15027-0

Ако сте избрали дърво №2:


Вашите силни страни са благоразумие, пресметливост и упоритост. Вие игнорирате чуждото мнение, не сте склонни да се доверите даже на признати авторитети. Вие най-вероятно вече имате цел в живота, която решително ще следвате. Възможно е да сте лесно възбудим, активен и дезорганизиран деятел, затова на вас ви предстои да доусъвършенствате чувството си за отговорност.
В отношенията си с противоположния пол Вие се стараете да направите някакъв план и постоянно се опитвате да го спазвате. Вие сте стабилна и устойчива личност, но понякога не са Ви чужди и емоционалните изблици. На Вас ще Ви допадне добра и силна личност, способна да коригира Вас и Вашите планове, поддържаща Ви и помагаща във всички Ваши начинания.
Най-подходящи за Вас като партньор са стабилните личности, които по професия са: счетоводители, банкери, инженери, строители.
Бжжж бжжжж бззз...

15028-0

Ако сте избрали дърво №3:


Вие сте много нежно и меко създание, обичащо романтиката и естетиката. Вие много се концентрирате върху себе си, вслушвате се в мнението на другите, но Вашето мнение е винаги над останалите. Вие сте меки, опитвате се да заобикаляте острите ъгли на противоречията и да постигате компромис. При избора си на половинка Вие търсите силни партньори, които да Ви бъдат, като здрава стена и защита. Вие сте пълни с любов и енергия, които гасят всички негативни емоции и донасят покой. Като втора половинка за Вас са подходящи спортисти, управители, военни или служители във всякакви други силови структури.
Вие може да станете много добра опора за своя любим човек.
Бжжж бжжжж бззз...

15029-0

Ако сте избрали дърво №4


Вие сте личност, която се стреми към завършеност, ред и правилност. Вие имате строг набор от правила, по които се ръководите в живота. Не сте конфликтна личност, но можете да се защитите от всеки, по всяко време. Вие не сте срамежливи, но все пак дълбоко във Вас присъства чувството за такт. Вие много обичате новото и необикновеното, но не забравяте и старото.
Отношенията си с други хора Вие градите на дългосрочна основа и като резултат имате благоприятни и стабилни отношения с много хора.
В отношенията си с вашата половинка Вие се стремите да сте лидер, ако това не се получи вие се превръщате в добър равноправен партньор, на който може да се разчита в трудна минута. За половинка Вие може да избирате от много широк кръг личности, защото можете да промените човека така както на вас Ви харесва, разбира се, ако не срещнете силна и харизматична личност, с която ще изградите вълшебен дует.
Бжжж бжжжж бззз...

15030-0

Ако сте избрали дърво №5


Вие сте много емоционална и експресивна личност, която лесно избухва, но и лесно се успокоява. В отношенията си с други хора Вие на първо място се опитвате да привлечете внимание към себе си, да заинтригувате, да обвиете вашата персона с воал на секретност и тайнственост.
Отношенията ви с околните не винаги са гладки и безпроблемни, често се карате с вашата половинка.
Но понякога тези караници правят Вашата връзка още по-силна и всички противоречия се изчистват след като Вие сте се успокоили. Като половинка за Вас са подходящи спокойни и уравновесени хора, хора с тънко психологическо мислене, неконфликтни, способни да успокояват нервни ситуации. Като професионална сфера за Ваш партньор са най-подходящи следните дейности: юристи, адвокати, съдии, дипломати, пилоти.
Бжжж бжжжж бззз...